Trucks

Hatótávolság- és útvonaltervező

A Hatótávolság- és útvonaltervező egy hatékony útvonaltervező és hatótávolság-szimulációs eszköz elektromos teherautókhoz. A Volvo Connecttel együtt elérhető szolgáltatással szimulálhatja a teherautó útvonalát, és előrejelzést kaphat a hatótávolságról és az energiafelhasználásról. Ezzel biztosíthatja, hogy a teherautó elegendő töltéssel rendelkezzen a feladat elvégzéséhez – így magabiztosan tervezheti meg a szállítási feladatokat. 

Az elektromos teherautók hatótávolságát számos tényező befolyásolja. Ezek közé tartoznak a teherautó műszaki adatai, a hasznos teher mérete, a környezeti hőmérséklet, az útvonal domborzati viszonyai, valamint az, hogy a teherautó fel van-e szerelve speciális energiafogyasztó gépekkel, például hulladéktömörítővel. Ezen tényezők a teherautó hatótávolságára gyakorolt összhatásának felmérése nehéz feladat lehet, de a Hatótávolság- és útvonaltervező automatikusan elvégzi Ön helyett a számításokat. Ez megkönnyíti a flotta kezelését, és segít maximalizálni az elektromos teherautók hatékonyságát.

Legfőbb előnyök

Szimulálja a teherautó útvonalát.

Becsülje meg az energiafogyasztást és a hatótávot.

Adjon hozzá töltési megállókat.

Küldése el az útvonalat a teherautó fedélzeti navigációjának.

Gondoskodjon róla, hogy a terv meg is valósuljon.

Támogatás minden elektromos teherautóhoz.

Alább többet is megtudhat a Hatótávolság- és útvonaltervező szolgáltatásról. További információért felkeresheti a Volvo Connect piacteret is, vagy felveheti a kapcsolatot kereskedőjével.

Egyéb szolgáltatások elektromos teherautók számára

Kapcsolódjon

Készen áll arra, hogy belépjen a Volvo Connect világába? Esetleg kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban? Helyi kereskedője örömmel segít Önnek.