Trucks

Gázüzemű Volvo FH Aero 

A gázüzemű Volvo FH Aero egy, a távolsági fuvarozáshoz kialakított teherautó, amelyet az aerodinamikai hatékonyságra terveztek. Bio-LNG-vel és HVO-val üzemel, csökkenti a karbonlábnyomot, és használatával nagy távolságokat tehet meg nagy hasznos teher mellett – a tartálytól a kerékig számolva karbonsemlegesen.

Karbonsemleges távolsági fuvarozás

A gázüzemű motor ugyanolyan teljesítményt nyújt, mint dízelmotorjaink. Mindezt alacsonyabb kibocsátással és karbonsemlegesen teszi a távolsági fuvarok során megújuló bio-LNG és HVO használata esetén. Válasszon a 420, 460 vagy 500 LE teljesítményt és akár 2500 Nm nyomatékot kínáló típusok közül.

Nagy teljesítmény és nyomaték

A Volvo FH Aero gázüzemű motor a dízelmotor-technológián alapul, és lényegesen nagyobb hatékonyságot, teljesítményt és nyomatékot kínál, mint a többi gázmotor-alternatíva. Tökéletesen megfelel a hosszú távú szállítási feladatokhoz, akár 60 tonnás szerelvényössztömeggel és nagy hatékonysággal.

Kisebb karbonlábnyom

A bio-LNG-en (biogázon) vagy LNG-n (földgázon) kívül a motor kis mennyiségű megújuló HVO-t vagy gázolajat is használ. Ezenkívül AdBlue-folyadékot alkalmaz a kipufogógáz-utánkezeléshez. Bio-LNG és HVO használata esetén akár 100%-kal is csökkentheti karbonlábnyomát, a tartálytól a kerékig számítva.

Az Ön igényeinek megfelelő LNG-kapacitás

Optimalizálja a tartályméretet gázüzemű Volvo FH Aero járművéhez, és akár 1000 km-es hatótávolságot is elérhet. Ezáltal a teherautó alkalmas a távolsági fuvarozáshoz a gáztöltőállomások növekvő hálózatában.

Tervezze meg gázüzemű teherautóját

Készítse el vállalkozása gázüzemű Volvo FH Aero járművét. Tengelyek, motorok és tartályok, valamint minden, ami a kényelemhez szükséges a fülkében.

Nagy teljesítmény és hatótáv kisebb szén-dioxid-kibocsátással

A gázüzemű Volvo FH Aero olyan teljesítményt és termelékenységet biztosít, mint egy dízelmotoros teherautó, és elegendő hatótávolságot biztosít a távolsági fuvarozáshoz. Szén-dioxid-kibocsátását akár 100%-kal csökkentheti. Ezt a tartálytól a kerékig mérik bio-LNG és HVO használata esetén, és az európai szabványos gázolajat használó teherautókhoz hasonlítják.

Egészen 60 tonnáig

Akár 1000 km-es hatótávolság

Akár 500 LE

A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. A részletekért forduljon területileg illetékes értékesítő kollégánkhoz.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks értékesítője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!