Tudjuk, mennyire fontos, hogy a teherautóját mozgásban tartsuk. Ezért az Eredeti Volvo Alkatrészeket és Tartozékokat a maximális megbízhatóság, tartósság és teljesítmény jegyében terveztük. Ezek minősége biztosított, valamint megfelelnek a Volvo specifikációinak és szigorú követelményeinek. Akárcsak teherautóinknak, az Eredeti Volvo Alkatrészeknek sem csupán a laboratóriumainkban végzett szigorú próbákon kell megfelelniük, hanem üzemeltetői teszteken a legkülönfélébb körülmények között – a jeges sarkvidéktől a sivatagi forróságig.

Egy esetleges nem tervezett leállás esetén fejlett és hatékony logisztikai rendszerünk biztosítja, hogy megtaláljuk a megfelelő alkatrészeket, és azokat azonnal kiszállítsuk. Jól képzett szerelőink készen állnak segíteni, így a teherautó a lehető leggyorsabban ismét útnak indulhat. Maximalizáljuk az üzemidőt, és az Ön nyugalmát is garantáljuk.

Minőség

Eredeti állapot. Mert pontosan ezt kapta eredetileg is. Számíthat a gyári minőségre, tartósságra és illeszkedésre, így Volvo teherautója Volvo marad.

Kiszállítás

A megfelelő alkatrészek. A megfelelő helyen a megfelelő időben. A Volvo Trucks hálózata több mint 130 országot, valamint több mint 2000 kereskedőt és szervizt foglal magában.

Garancia

2 év a garancia a beszerelt alkatrészekre az Eredeti Volvo Alkatrészek és Kiegészítők esetében.

Eredeti Volvo Alkatrészek Volvo Trucks szolgáltatások

Eredeti Volvo Alkatrészek

A specifikációnak megfelelő alkatrészek – az Eredeti Volvo Alkatrészek a legjobb megoldást jelentik arra, hogy a teherautóját mozgásban tartsa.

További információk az Eredeti Volvo Alkatrészekről
Volvo Trucks ajándékboltok Volvo Trucks szolgáltatások

Volvo Trucks ajándékbolt

A Volvo Trucks ajándéktárgyai egyedülállók és kifejezetten a járművezetők stílusához és mindennapi életéhez készültek.

Látogasson el a Volvo Trucks ajándékboltjába

Vonatkozó hírek és történetek

Újjáélesztett motorok

Nehézkategóriás teherautók elhasznált motorjai új életet nyernek a Flen városában található üzemben. Az újragyártás után ezek ugyanolyan jók, mint az új motorok, ráadásul ez a folyamat kisebb környezeti terheléssel jár....

Egyetlen ablak a digitális világra

Gyorsan átalakítja a társadalmat a digitalizáció, ez alól a szállítási iparág sem kivétel. Carina Holm, a Volvo Trucks szolgáltatási menedzsere elmagyarázza, hogy miként teszi egyszerűbbé az ügyfelek életet a Volvo Connect, az információk és ...

Könnyebb teherautók a nagyobb terhelhetőségért

Rendkívül nagy verseny jellemezte piacon dolgozik az Arclid Transport, éppen ezért a terhelhetőséget maximalizálniuk kellett, a termelékenységet pedig fokozni. Megfelelő szállítási megoldásokat járművezető-továbbképzéssel kombinálva Peter Conway ...

Lépjen kapcsolatba értékesítőjével

Lépjen kapcsolatba értékesítőjével

A megfelelő alkatrész megtalálásától a teherautója karbantartásáig vagy javításáig az Ön helyi Volvo Trucks márkakereskedője szívesen segít. Hívjon minket – vagy még jobb, ha ellátogat hozzánk.

Keresse meg a legközelebbi kereskedőt