Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Minőség: véget nem érő küldetésünk, amely alapja minden cselekedetünknek.

Minőség – ragaszkodunk hozzá

Ez nem csupán egy szó. Ez a küldetésünk. Folyamatos törekvés arra, hogy felülmúljuk az elvárásokat és semmit se bízzunk a véletlenre. És ez az alapja mindennek, amit teszünk, a termékfejlesztéstől globális szervizhálózatunkig. Hogyan mérjük a minőséget? Teherautója teljesítményében. Útra kész, amikor szüksége van rá. Vállalkozása pedig a lehető legnyereségesebb.

Minden egyes alkatrészt rendkívüli pontosság mellett tervezünk, mérünk és gyártunk

Minőségi termékek

Minden egyes alkatrészt és alkotóelemet olyan szintű pontosság mellett tervezünk, tesztelünk és mérünk meg, amit egyesek extrémnek találhatnak. Elhivatottsággal és pontossággal végezzük ezt a folyamatot, az egész eljárásra kiterjedő minőségbiztosítás mellett. Ez teremti meg azt a hatékonyságot, üzemidőt, biztonságot és kényelmet, amit egy Volvo teherautó kormánykereke mögött tapasztal. És tartja mozgásban azt, kilométerről kilométerre.

Minőségi szolgáltatás

A kereskedőinktől kapott támogatás. Szerelőink képessége és szaktudása – bárhol is legyen rájuk szüksége. Valamint globális támogató hálózatunk kiterjedése és hatékonysága. A szolgáltatásokkal kapcsolatosan a Volvo minőség javít mindent – az üzemanyag-hatékonyságtól és a biztonságtól a járművezető termelékenységéig és a vagyonvédelemig. Elérhető közelségbe hozza a segítséget és az alkatrészeket, az úton tartja a teherautót és biztosítja nyereségességét.

Szolgáltatásaink minden területen segítik Önt, az üzemanyag-hatékonyságtól és a biztonságtól a járművezető termelékenységéig és a vagyonvédelemig.

Szeretné látni a minőséget akcióban?

Ugorjon be helyi Volvo Trucks kereskedőjéhez! Egész nap tudnának beszélni a minőségről. Ez a szenvedélyük.