Trucks

Minőség – ragaszkodunk hozzá

Ez nem csupán egy szó. Ez a küldetésünk. Folyamatos törekvés arra, hogy felülmúljuk az elvárásokat és semmit se bízzunk a véletlenre. És ez az alapja mindennek, amit teszünk, a termékfejlesztéstől globális szervizhálózatunkig. Hogyan mérjük a minőséget? Teherautója teljesítményében. Útra kész, amikor szüksége van rá. Vállalkozása pedig a lehető legnyereségesebb.

Minőségi termékek

Minden egyes alkatrészt és alkotóelemet olyan szintű pontosság mellett tervezünk, tesztelünk és mérünk meg, amit egyesek extrémnek találhatnak. Elhivatottsággal és pontossággal végezzük ezt a folyamatot, az egész eljárásra kiterjedő minőségbiztosítás mellett. Ez teremti meg azt a hatékonyságot, üzemidőt, biztonságot és kényelmet, amit egy Volvo teherautó kormánykereke mögött tapasztal. És tartja mozgásban azt, kilométerről kilométerre.

Minőségi szolgáltatás

A kereskedőinktől kapott támogatás. Szerelőink képessége és szaktudása – bárhol is legyen rájuk szüksége. Valamint globális támogató hálózatunk kiterjedése és hatékonysága. A szolgáltatásokkal kapcsolatosan a Volvo minőség javít mindent – az üzemanyag-hatékonyságtól és a biztonságtól a járművezető termelékenységéig és a vagyonvédelemig. Elérhető közelségbe hozza a segítséget és az alkatrészeket, az úton tartja a teherautót és biztosítja nyereségességét.

Szeretné látni a minőséget akcióban?

Ugorjon be helyi Volvo Trucks kereskedőjéhez! Egész nap tudnának beszélni a minőségről. Ez a szenvedélyük.