Trucks

Élet a fülkében

Bármilyen fuvarfeladatot is végezzen, biztosan megtalálja a megfelelő Volvo teherautó-fülkét. A tágas Globetrotter XXL fülkéktől a kompaktabb hálófülkékig minden fülkemodellben talál olyan beltéri megoldásokat, amelyek még jobbá tehetik az úton töltött napokat.

Kényelem a hosszú utakon is

A fülkében való tartózkodás esetén a vezetési kényelem a legfontosabb. A jó éjszakai alvás, a tárolóhely a személyes tárgyainak, az extra tápegység, a jó hangzású audio rendszer és a mozgáshoz szükséges hely mind hozzájárulnak a komfortérzethez.

Aludjon jól, hogy produktív legyen

A jó pihenés a legjobb módszer a nagyszerű munkához, ezért ügyeljen arra, hogy pihenőidejében jól aludjon. A Volvo Trucks fülkéiben lévő alvóhelyek zsákrugós matraccal vagy habszivacs matraccal készülnek, hogy személyre szabják pihenési kényelmét. Lejtőn való parkolás esetén az alvóhely úgy is beállítható, hogy kompenzálja azt, és kényelmes helyzetben legyen.

Felügyelet üzemmód

Parkoláskor a kamerás monitorrendszer Felügyelet üzemmódba kapcsolható. Használatával kényelmesen megfigyelheti a teherautó közelében lévő területeket az oldalsó kijelzőn.

Tartsa hidegen a fülkét

Amikor pihenés közben leparkolja teherautóját a tűző napsütésben, az állóklíma olyan hidegen tarthatja a fülke belső levegőjét, ahogy csak szeretné. Csak állítsa le a motort, és a klímarendszer az akkumulátort használja a hűtéshez.

Kétkörös akkumulátorrendszer

Energia az induláshoz és a kényelemhez

A két különálló akkumulátorkészlettel mindig rendelkezésére áll áram. Az egyik a motor indításáért felel, míg a másik a fedélzeti életet kiszolgáló funkciókért. Használja a fülke légkondicionálóját, a médialejátszót és töltse föl eszközeit anélkül, hogy aggódnia kellene a teherautó indítóakkumulátorának lemerülése miatt.

Tovább bírják

A kétkörös akkumulátorrendszer két, zselés munkaakkumulátorból és két indítóakkumulátorból áll. A zselés akkumulátorok károsodás nélkül bírják a teljes kisütést (lemerülést), és hosszabb élettartamúak a hagyományos, savas akkumulátoroknál.

Önellenőrző rendszer

Nem kell aggódnia az energiaszint ellenőrzése miatt. A rendszer figyelemmel kíséri a töltöttségi szintet, így megakadályozza, hogy elfogyjon az energia. Elsőként a segédberendezések kapcsolnak le fokozatosan, és a rendszer figyelmezteti Önt.

Mindennapi kényelem

Hűtőgépek és mikrohullámú sütő

Vigye magával ételeit, italait és egyéb friss termékeit az útra. A fülkét a fülkemodelltől függően egy vagy két hűtőgéppel is felszereltetheti. Meleg italokat vagy ételeket is elkészíthet a beépített mikrohullámú sütőben, amely praktikusan az elülső felső polcon helyezkedik el.

Az Ön igényeinek megfelelő hang

Két különböző hangrendszer-konfiguráció érhető el: Emelt szintű és bővített. Hat kiváló minőségű hangszóróból álló prémium készletet kínálnak. A bővített rendszer a Volvo FH16 Aero, a Volvo FH Aero, a Volvo FH16 és a Volvo FH típusokhoz érhető el, és a plusz mélynyomóval emeli a színvonalat.

Praktikus kiegészítők

A Volvo tartozékok széles választéka áll rendelkezésre, hogy még kényelmesebbé tegye az életét az úton. A beépített kávéfőzőtől és italtartótól kezdve a tárolási megoldásokig és a kézmosásra szolgáló vízcsapig minden beszerezhető.

 

Bővebb információk a Volvo tartozékokról 

A Globetrotter XXL fülke

Tágas tér és kényelem

A Globetrotter XXL fülkét kibővítették, hogy még több helyet és nagyobb kényelmet biztosítson, mint a többi fülkemodell, és ugyanolyan nagy belmagasságot kínál, mint a Globetrotter XL fülke. Az aerodinamikailag kialakított Volvo FH Aero és Volvo FH16 Aero esetén Globetrotter XXL fülkére bővíthet anélkül, hogy a hosszra vonatkozó követelmények korlátoznák.

Két személynek is elég nagy

A Globetrotter XXL még nagyobb alvási kényelmet biztosít akár két személy számára is szélesebb és hosszabb alsó alvóhelyen – a megnyújtott hosszúságú fülke jóvoltából. A Globetrotter XXL fülkében az alvóhely 213 centiméter hosszú. A fejrésznél, a középen, illetve a lábaknál mért szélessége 99/106,5/91 centiméter.

Tervezze meg a fülkéje belsejét

Válasszon teherautó-modelljeink és fülkeméreteink teljes kínálatából a Volvo Truck Builderben. Tervezze meg az útközbeni élethez szükséges teret. Ismerje meg a belső felszereltségi szinteket, az üléseket, az alvóhelyeket és más lehetőségeket.

A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. A részletekért forduljon területileg illetékes értékesítő kollégánkhoz.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks értékesítője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!