Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
A szervizszerződések úton és munkában tartják teherautóját

Volvo Szervizszerződések

Az ütemezett karbantartástól a garantált 100%-os üzemidőig – a Volvo Szervizszerződések segítenek az úton maradni. Az állásidő és a teljes üzemeltetési költség csökkentésével, valamint jobb tevékenységi irányítás biztosításával pedig üzleti eredményét is javítják.

Volvo trucks services servicing contracts workshop pit

Nagyszerű a vállalkozásának

Az előre megtervezett és beárazott szervizelés nagyobb működési irányítást nyújt Önnek, és segítségével jobban áttekintheti az üzletmenetét – időt és pénzt takarítva meg az adminisztráción. Egy gondosan karbantartott teherautó emellett megbízhatóbb és üzemanyag-hatékonyabb. Mindez mérsékli a teljes üzemeltetési költséget és csökkenti az Ön terheit, így nyugodtan összpontosíthat vállalkozása fejlesztésére.

Volvo trucks services servicing contracts technician front

Nagyszerű a teherautóinak

Teherautója optimális és lehető legjövedelmezőbb állapotban tartása érdekében minősített Volvo szerelők végzik a szervizelést. Minden szükséges Volvo szerszámmal, diagnosztikai eszközzel és adatbázissal rendelkeznek. Kizárólag Eredeti Volvo Alkatrészeket használnak fel. Üzletmenetének minél kisebb megzavarása érdekében pedig mindig igyekeznek akkor dolgozni, amikor az Önnek megfelelő. 

Válassza ki tökéletes szerződését

Karbantartás az Ön üzleti igényeihez igazítva

Kezdjen egy szerviztervvel

A maximális üzemidő egy ingyenes szerviztervvel kezdődik. Megismerjük a teherautóját és a tevékenységét, és Önnel együttműködve meghatározzuk a megfelelő karbantartási szintet. Ezután megállapodunk egy szerviztervről, amely segít Önnek a legtöbbet kihozni minden egyes kilométerből.

Melyik szerződés a megfelelő az Ön számára?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a válaszokat. Ugorjon be hozzá vagy hívja fel, hogy akcióba léphessen szervizterve!