Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Volvo Szervizszerződések

Mi felel meg a legjobban az Ön számára?
 

Akár egy gondosan karbantartott teherautó biztonságára, akár maximális üzemidőre vágyik, az összes Volvo Szervizszerződést úgy dolgoztuk ki, hogy mozgásban tarthassuk teherautóit, és javítsuk vállalkozásának eredményességét.

A teherautóiba beépített hálózatba kapcsolási technológiának köszönhetően lehetőség van arra, hogy a szervizlátogatásokat teherautóinak futásteljesítménye és a főbb alkatrészek kopása és elhasználódása alapján tervezzük meg. Így elkerülheti a potenciális problémákat, még mielőtt azok bekövetkeznének, ugyanakkor több időt tölthet úton, kézben tarthatja a költségeket és nyugodtabban alhat.

Ismerje meg szervizszerződéseinket, és találja meg a legjobb megoldást saját maga és cége számára. 

Nagyszerű a teherautóinak

Bízza magát szakképzett Volvo szerelőinkre, akik segítenek optimális állapotban tartani teherautóját, így szervizlátogatása a lehető leghatékonyabban zárulhat. Ehhez minden szükséges ismerettel, a Volvo szerszámok teljes választékával és az összes szükséges diagnosztikai eszközzel és adatbázissal rendelkezünk. És mindig eredeti Volvo alkatrészeket használunk. 

Nagyszerű a vállalkozásának

A teherautó csúcsformában tartása sok szempontból megtérül. Az előre megtervezett és beárazott karbantartás csökkenti a nem tervezett leállások kockázatát, nagyobb kontrollt biztosít az üzemeltetés felett, és javítja vállalkozásának átláthatóságát – időt és pénzt megtakarítva ezzel az adminisztrációban. Egy gondosan karbantartott teherautó emellett megbízhatóbb és üzemanyag-hatékonyabb. Mindez mérsékli a teljes tulajdonlási költséget, és csökkenti az Önre nehezedő terheket, így a vállalkozására összpontosíthat.

Valós idejű felügyelet
 

Ma már minden Volvo teherautó rendelkezik az iparág egyik legfejlettebb telematikai és diagnosztikai rendszerével. Ez – a legújabb hálózatba kapcsolási technológiával együtt – lehetővé teszi a Volvo Trucks számára, hogy valós időben, távolról felügyelje és elemezze a kritikus alkatrészek adatait, és előre jelezze, mikor várható meghibásodás. Az adatokat a Volvo Trucks Nemzetközi Üzemidő-felügyeleti Központjába továbbítják, ahol feldolgozzák és elemzik azokat. Ha riasztást észlelnek, értesítik a helyi márkakereskedőt vagy a nemzeti üzemidő-felügyeleti központot, hogy a meghibásodás előtt megtehessék a szükséges óvintézkedéseket. Jelenleg a valós idejű felügyelet a Volvo Arany Szerződés opciójaként érhető el a legtöbb európai piacon.

Ismerje meg, hogyan tartják mozgásban teherautóját az üzemidő-szolgáltatások és a valós idejű felügyelet

Válassza ki tökéletes szerződését

Teherautójára szabott szervizterv

A jó szervizterv figyelembe veszi a teherautó valós használatát és állapotát. Éppen erről szól a Volvo Uptime Care. Ez valamennyi szervizszerződésünk alapja, és önálló szerviztervként is elérhető. A Volvo Uptime Care Szerződés magában foglalja a Hálózatba Kapcsolt Szerviztervezést, ami lehetővé teszi, hogy a tényleges futásteljesítmény és a főbb alkatrészek kopása és elhasználódása alapján tervezzük meg szervizlátogatásait. Ez remek módja annak, hogy a költségek alacsonyan tartása mellett tarthassa mozgásban a teherautóját.

Melyik szerződés a megfelelő az Ön számára?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a válaszokat. Ugorjon be hozzá vagy hívja fel, hogy akcióba léphessen szervizterve!