Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Egy hálózatba kapcsolt Volvo teherautó egy távoli helyen lévő hídon halad át

Volvo Szervizszerződések

Mi felel meg a legjobban az Ön számára?
 

Akár egy gondosan karbantartott teherautó biztonságára, akár maximális üzemidőre vágyik, az összes Volvo Szervizszerződést úgy dolgoztuk ki, hogy mozgásban tarthassuk teherautóit, és javítsuk vállalkozásának eredményességét.

A teherautóiba beépített hálózatba kapcsolási technológiának köszönhetően lehetőség van arra, hogy a szervizlátogatásokat teherautóinak futásteljesítménye és a főbb alkatrészek kopása és elhasználódása alapján tervezzük meg. Így elkerülheti a potenciális problémákat, még mielőtt azok bekövetkeznének, ugyanakkor több időt tölthet úton, kézben tarthatja a költségeket és nyugodtabban alhat.

Ismerje meg szervizszerződéseinket, és találja meg a legjobb megoldást saját maga és cége számára. 

Nagyszerű a teherautóinak

Bízza magát szakképzett Volvo szerelőinkre, akik segítenek optimális állapotban tartani teherautóját, így szervizlátogatása a lehető leghatékonyabban zárulhat. Ehhez minden szükséges ismerettel, a Volvo szerszámok teljes választékával és az összes szükséges diagnosztikai eszközzel és adatbázissal rendelkezünk. És mindig eredeti Volvo alkatrészeket használunk. 

Nagyszerű a vállalkozásának

A teherautó csúcsformában tartása sok szempontból megtérül. Az előre megtervezett és beárazott karbantartás csökkenti a nem tervezett leállások kockázatát, nagyobb kontrollt biztosít az üzemeltetés felett, és javítja vállalkozásának átláthatóságát – időt és pénzt megtakarítva ezzel az adminisztrációban. Egy gondosan karbantartott teherautó emellett megbízhatóbb és üzemanyag-hatékonyabb. Mindez mérsékli a teljes tulajdonlási költséget, és csökkenti az Önre nehezedő terheket, így a vállalkozására összpontosíthat.

Egy hálózatba kapcsolt Volvo teherautó egy távoli helyen lévő hídon halad át

Valós idejű felügyelet

Ma már minden Volvo teherautó rendelkezik az iparág egyik legfejlettebb telematikai és diagnosztikai rendszerével. Ez – a legújabb hálózatba kapcsolási technológiával együtt – lehetővé teszi a Volvo Trucks számára, hogy valós időben, távolról felügyelje és elemezze a kritikus alkatrészek adatait, és előre jelezze, mikor várható meghibásodás. Az adatokat a Volvo Trucks Nemzetközi Üzemidő-felügyeleti Központjába továbbítják, ahol feldolgozzák és elemzik azokat. Ha riasztást észlelnek, értesítik a helyi márkakereskedőt vagy a nemzeti üzemidő-felügyeleti központot, hogy a meghibásodás előtt megtehessék a szükséges óvintézkedéseket. Jelenleg a valós idejű felügyelet a Volvo Arany Szerződés opciójaként érhető el a legtöbb európai piacon.

Ismerje meg, hogyan tartják mozgásban teherautóját az üzemidő-szolgáltatások és a valós idejű felügyelet

Válassza ki tökéletes szerződését

Karbantartás az Ön üzleti igényeihez igazítva

Teherautójára szabott szervizterv

A jó szervizterv figyelembe veszi a teherautó valós használatát és állapotát. Éppen erről szól a Volvo Uptime Care. Ez valamennyi szervizszerződésünk alapja, és önálló szerviztervként is elérhető. A Volvo Uptime Care Szerződés magában foglalja a Hálózatba Kapcsolt Szerviztervezést, ami lehetővé teszi, hogy a tényleges futásteljesítmény és a főbb alkatrészek kopása és elhasználódása alapján tervezzük meg szervizlátogatásait. Ez remek módja annak, hogy a költségek alacsonyan tartása mellett tarthassa mozgásban a teherautóját.

Melyik szerződés a megfelelő az Ön számára?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a válaszokat. Ugorjon be hozzá vagy hívja fel, hogy akcióba léphessen szervizterve!