Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Volvo Szervizszerződések

Gondoskodjon üzemidejéről!

Készen áll arra, hogy magasabb szintre emelje teherautóját, üzemidejét és vállalkozását? Egy Volvo Szervizszerződés lehetővé teszi ezt. Az iparágvezető hálózatba kapcsolási technológia és mesterséges intelligencia segítségével valós időben, non-stop felügyeljük teherautójának kritikus elemeit. Ez a lehetőségek tárházát nyitja meg a termelékenység növelésére – legyen szó például szervizlátogatások megtervezéséről a teherautó tényleges használatának megfelelően, sőt, akár nem tervezett leállások előrejelzéséről és megelőzéséről.

Válassza ki a támogatás szintjét

Mi az a Valós idejű felügyelet?

Ma már minden Volvo teherautó rendelkezik az iparág egyik legfejlettebb telematikai és diagnosztikai rendszerével. Ez – a legújabb hálózatba kapcsolási technológiával együtt – lehetővé teszi a Volvo Trucks számára, hogy valós időben, távolról felügyelje és elemezze a kritikus alkatrészek adatait, és előre jelezze, mikor várható meghibásodás. Az adatokat a Volvo Trucks Nemzetközi Üzemidő-felügyeleti Központjába továbbítják, ahol feldolgozzák és elemzik azokat. Ha riasztást észlelnek, értesítik a helyi márkakereskedőt vagy a nemzeti üzemidő-felügyeleti központot, hogy a meghibásodás előtt megtehessék a szükséges óvintézkedéseket. Jelenleg a valós idejű felügyelet a Volvo Arany Szerződés keretében érhető el a legtöbb európai piacon.

Ismerje meg, hogyan tartják mozgásban teherautóját az üzemidő-szolgáltatások és a valós idejű felügyelet

Számíthat a Volvo szerelőire

Számíthat minősített Volvo szerelőinkre, akik teherautóját optimális állapotban tartják. Rendelkezünk a szaktudással, a Volvo szerszámok teljes választékával, valamint az összes szükséges diagnosztikai és adatbázisrendszerrel, hogy szervizlátogatását a lehető leghatékonyabbá tegyük. És mindig eredeti Volvo alkatrészeket használunk.

A teherautó csúcsformában tartása megtérül

A teherautó csúcsformában tartása sok szempontból megtérül. Az előre megtervezett és beárazott karbantartás csökkenti a nem tervezett leállások kockázatát, nagyobb kontrollt biztosít az üzemeltetés felett – időt és pénzt megtakarítva ezzel az adminisztráció terén. A jól karbantartott teherautó megbízhatóbb, üzemanyag-takarékosabb, és a maradványértéke is magasabb. Mindez mérsékli a teljes tulajdonlási költséget, és csökkenti az Önre nehezedő terheket, így a vállalkozására összpontosíthat.

Melyik szerződés a megfelelő az Ön számára?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a válaszokat. Ugorjon be hozzá vagy hívja fel, hogy akcióba léphessen szervizterve!