Trucks

Volvo szerviztervezés

A lerobbanások és a sürgős javítások csökkentik az üzemidejét és a bevételeit. A proaktív szervizeléssel és a megelőző karbantartással megspórolhatja ezeket a költségeket. Megéri tehát tervezni. Ráadásul mi megtesszük ezt Ön helyett. A Volvo Szerviztervet kifejezetten az Ön teherautójához és üzletmenetéhez alakítjuk ki. Beütemezzük szervizlátogatásait, így csökken az állásidő és optimalizálódik az üzemidő. Mindez teljesen díjmentesen.

Az Ön teherautójára szabva

A nehéz üzemelési körülmények fokozott kopást és elhasználódást jelentenek. A kis futásteljesítmény kevesebb karbantartást jelent. Ami tehát megfelelő az egyik teherautónak, nem feltétlenül megfelelő az Önének is. A hálózatba kapcsolt szerviztervezéssel teherautójának beépített csatlakoztathatóságát használjuk az egyedi karbantartási igények megállapítására. Ezután proaktívan dolgozunk a szolgáltatás ütemezésének optimalizálásán. Mindezt annak érdekében, hogy a teherautó a szükséges szervizelésben részesüljön – se többen, se kevesebben.

Uptime Care Szerződés
 

A Volvo Uptime Care Szerződés a való életre szabott szervizcsomag. Tartalmazza a hálózatba kapcsolt szerviztervezési szolgáltatást, amelynek során a teherautó beépített csatlakoztathatóságának segítségével távolról ellenőrizzük bizonyos alkatrészek kopását. Majd proaktív módon egyeztetünk Önnel, és a teherautó adatai segítségével optimalizáljuk a karbantartás ütemezését. Ez azt jelenti, hogy a szervizlátogatásokat a teherautó valós használatának és állapotának megfelelően lehet megtervezni. Biztosítja továbbá, hogy maguk a látogatások hatékonyabbak legyenek, és hogy az alkatrészek mindig rendelkezésre álljanak. Mindezt azért, hogy teherautója mindig üzemképes és munkára kész legyen.

Szerviztervezés – így csináljuk

1. lépés: Betáplálunk

Ingyenes szerviztervének kialakítása a teherautó pontos specifikációjának, felhasználásának és éves futásteljesítményének – valamint a tevékenységére vonatkozó részletes adatok – rendszerünkbe való betáplálásával veszi kezdetét. 

2. lépés: Elemzünk
A különböző szervizintervallumok teherautója üzemidejére gyakorolt hatásainak tesztelését követően meghatározzuk a tökéletes karbantartási szintet.

3. lépés: Tervezünk
Adatait felhasználva létrehozunk egy olyan egyéni szerviztervet, amely meghatározza, hogy teherautója mikor szorul szervizelésre, és pontosan mire kell odafigyelni, így mindig tudja, hogy mire számítson.

4. lépés: Szolgáltatunk
A hálózatba kapcsolt szerviztervezési szolgáltatással távolról ellenőrizzük teherautójának valós használatát és tényleges szervizigényét. Ezután proaktívan egyeztetünk Önnel, hogy előre időpontot tudjon foglalni szervizelésre.

5. lépés: Finomhangolunk
Amikor teherautója szervizben van, minden alkalommal áttekintjük az igényeit és optimalizáljuk a tervét, így mindig a legtöbbet hozhatja ki teherautójából vagy flottájából.

Tervezzünk együtt

Volvo Trucks kereskedője elintézi Önnek ingyenes szerviztervét – és válaszol minden szervizeléssel kapcsolatos kérdésére.