Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Kifejezetten az Ön teherautójához és üzletmenetéhez kialakítva

Volvo szerviztervezés

A lerobbanások és a sürgős javítások csökkentik az üzemidejét és a bevételeit. A proaktív szervizelés és a megelőző karbantartás megóvja ezeket. Megéri tehát tervezni. A jó hír pedig, hogy elvégezzük ezt Ön helyett. A Volvo Szerviztervet kifejezetten az Ön teherautójához és üzletmenetéhez alakítjuk ki. Ütemezzük szervizlátogatásait, csökken az állásidő és optimalizálódik az üzemidő. Mindez teljesen díjmentesen.

Volvo trucks services servicing planning man black shirt

Az Ön teherautójára szabva

A nehéz üzemelési körülmények fokozott kopást és elhasználódást jelentenek. A kis futásteljesítmény kevesebb karbantartást jelent. Ami tehát megfelelő az egyik teherautónak, nem feltétlenül megfelelő az Önének is. Igényeit, felhasználását és tevékenységét áttekintve kialakítunk egy egyéni szervizütemezést, amely biztosítja, hogy teherautója pontosan olyan karbantartást kapjon, amire szüksége van – ne többet és ne kevesebbet.

Szerviztervezés – így csináljuk

1. lépés: Betáplálunk

Ingyenes szerviztervének kialakítása a teherautó pontos specifikációjának, felhasználásának és éves futásteljesítményének – valamint a tevékenységére vonatkozó részletes adatok – rendszerünkbe való betáplálásával veszi kezdetét. 

2. lépés: Elemzünk
A különböző szervizintervallumok teherautója üzemidejére gyakorolt hatásainak tesztelését követően meghatározzuk a tökéletes karbantartási szintet.

3. lépés: Tervezünk
Adatait felhasználva létrehozunk egy olyan egyéni szerviztervet, amely meghatározza, hogy teherautója mikor szorul szervizelésre, és pontosan mire kell odafigyelni, így mindig tudja, hogy mire számítson.

4. lépés: Szervizelünk

Ha közeledik egy ütemezett szervizelés, jó előre kapcsolatba lépünk Önnel, hogy segítsünk flottatervezésének egyszerűsítésében. 

5. lépés: Finomhangolunk
Amikor teherautója szervizben van, minden alkalommal áttekintjük az igényeit és optimalizáljuk a tervét, így mindig a legtöbbet hozhatja ki teherautójából vagy flottájából.

Tervezzünk együtt

Volvo Trucks kereskedője elintézi Önnek ingyenes szerviztervét – és válaszol minden szervizeléssel kapcsolatos kérdésére.