Trucks

Tartsa kézben flottáját

Eszközkezelő szolgáltatásaink egy helyen kezelik összes teherautóját és pótkocsiját a Volvo Connectben – lehetővé téve, hogy valós időben ellenőrizze állapotukat, riasztásokat és értesítéseket fogadjon, nyomon kövesse a korábbi szervizlátogatásokat, és megtekinthesse az összes tervezett szervizidőpontot.

Legfőbb előnyök 

Áttekintheti teljes flottáját, továbbá minden teherautó állapotát valós időben ellenőrizheti.

Figyelmeztetések és értesítéseket kaphat, például abroncsnyomás-figyelmeztetéseket.

Nyomon követheti a tachográf-ellenőrzések dátumait. 

Megtekintheti az összes tervezett és lefoglalt szervizlátogatást minden járműhöz.

Információkat kereshet a korábbi szervizlátogatásoktól. 

Távolról is hozzáférhet járműve kombinált műszere által kijelzett információkhoz. 

Alább további információkat kaphat az eszközkezelési szolgáltatásokról. További információért felkeresheti a Volvo Connect piacteret is, vagy felveheti a kapcsolatot helyi kereskedőjével.

Még nincs Volvo Connect-hozzáférése?
 

A regisztrációhoz vegye fel a kapcsolatot a kereskedőjével 

Kiemelt eszközkezelő szolgáltatások

Eszközinformációk

Azonnal áttekintheti teljes flottáját, továbbá minden eszköz valós idejű, aktuális állapotát – mindezt egyetlen kattintással. A szolgáltatások között szerepel az összes teherautó- és pótkocsieszköz és -állapot felsorolása; a jogi ellenőrzésekre vonatkozó információk (ha rendelkezésre állnak); a gumiabroncs-nyomás figyelése, a különböző eseményekkel kapcsolatos riasztások, figyelmeztetések és értesítések. A Volvo Connect alapértelmezetten tartalmazza az Eszközinformációk funkciót.

Kapcsolódjon

Készen áll arra, hogy belépjen a Volvo Connect világába? Esetleg kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban? Helyi kereskedője örömmel segít Önnek.