Trucks

Elektromos Volvo FL

Navigáljon el a szűk utcákon, és jusson el egészen a szállítási pontig minimális zajjal és kipufogógáz-kibocsátás nélkül. Az Elektromos Volvo FL tökéletes megoldás háztól házig szállításhoz és hulladékgyűjtéshez. A teherautó olyan szolgáltatásokkal és támogatással is elérhető, amelyek leegyszerűsítik az elektromos közlekedésre való átállást.

Akár 16,7 tonna szerelvényössztömeg

Akár 130 kW teljesítmény

Akár 450 kilométeres hatótávolság

Produktivitás és az felügyelet 

Szerezzen hozzáférést a folyamatos teherautó-figyeléshez és előrejelző szerviztervezéshez a hasznos üzemidő és a kiszállítások biztosítása érdekében. Extra nyugalom a Volvo Connecten keresztül elérhető útvonaltervezésnek, nyomkövetésnek és valós idejű töltöttségi állapotnak köszönhetően.

Egyenletes teljesítmény

A villanymotor és a 2 fokozatú sebességváltó párosa kellemesen egyenletes vezetési élményt kínál. Az akár 130 kW-os / 175 LE-s hatalmas teljesítmény könnyen kordában tartható.

A felhasználó igényeinek megfelelő hatótávolság

Az akár 450 km-es hatótávval a legújabb generációs akkumulátortechnológia lehetővé teszi, hogy teherautóját az Ön igényei szerint optimalizálja. Ha igényeihez rövidebb hatótávolság is elegendő, választhat kevesebb akkumulátort, és ehelyett ezzel jelentősen növelheti a terhelési kapacitást. 

Műszaki adatok - Elektromos Volvo FL 

Termékjellemzők​

Elektromos Volvo FL

  
Tengelykialakítások​

Merevalváz: 4×2

Minden tengely légrugózású

  

Fülke​

Nappali fülke, rövid hálófülke

  

Szerelvényössztömeg 

Akár 16,7 tonna  
Akkumulátorkapacitás280–565 kWh, 3–6 akkumulátor  

Hatótávolság

akár 450 kilométer.

  
Töltési idő (teljes töltés, 4 akkumulátorcsomag)

8 óra váltakozó árammal (43 kW)

​2,3 óra egyenárammal (150 kW)

  

Hajtáslánc 

Egy villanymotor, 2 fokozatú sebességváltó  
TeljesítményAkár 130 kW-os (175 LE-s) folyamatos teljesítmény   

Alkalmazási területek

Felépítményezhető. Elektromos mellékhajtás

  

 

   

 

Elektromos közlekedésre váltás mindössze négy lépésben

Az elektromos közlekedésre váltás velünk egyszerű lehet. A teherautók és az infrastruktúra biztosításán túlmenően készen állunk arra, hogy pontosan az elvárásainak megfelelő megoldást biztosítsuk Önnek. Áttekintjük céljait és rutinjait, és ezek alapján dolgozunk ki teljes körű megoldást. Bemutatjuk az elektromos közlekedésre váltás négy egyszerű lépését.
 

A négy lépés leírása itt olvasható

Alapvető szolgáltatások. Külön támogatás

A Volvo Trucks már 2019 óta megízható ágazati partner az elektromobilotás világában. Az elektromos járművek fejlesztése terén igazoltan eredményes innovációs múltunkon túl amellett is elkötelezettek vagyunk, hogy olyan teljes körű megoldásokat kínáljunk, amelyek túlmutatnak a teherautók világán. Emellett pedig megadjuk azt a támogatást, amely ahhoz szükséges, hogy Ön ne csak kötelességszerűen kipipálja, hanem kritikus fontosságú üzleti eszközzé tegye az elektromos közlekedést.

 

További információ az elektromos szolgáltatásainkról

Építse meg saját Volvo FL teherautóját

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!