Trucks

Globális kampány a közlekedő gyermekek biztonságának fokozására

Állj meg! Nézz körül! Integess!

Segítsen Ön is!

A Volvo Trucks Állj meg, Nézz körül, Integess! kampányában részt vevő gyermekek száma folyamatosan növekszik. Célja, hogy világszerte megtanítsa a gyermekeket a biztonságos közlekedésre. Először is álljanak meg. Azután figyelmesen nézzenek körül. Végül integessenek a járművezetőnek, és győződjenek meg arról, hogy valóban észrevette őket.

A világ minden részén arra biztatjuk az alkalmazottainkat, hogy vegyenek részt a saját és a környezetükben élő gyermekek biztonságának elősegítésében. Egyre több ország vesz részt az Állj meg, Nézz körül, Integess! kampányban.

Ön is sokat segíthet azzal, ha csatlakozik hozzánk.

Az Állj meg, Nézz körül, Integess! életeket menthet

Évente több mint 260 000 19 év alatti gyermek hal meg közlekedési balesetben. Sajnos sokszor teherautók és buszok is részesei ezeknek a baleseteknek. Sok fiatal életet megmenthetünk, ha megtanítjuk a gyerekeket arra, hogyan viselkedjenek a forgalomban.

Az Állj meg, Nézz körül, Integess! oktatóanyagok segítséget nyújtanak a szülőknek, a tanároknak, a szervezeteknek és a hatóságoknak ahhoz, hogy szórakoztató módon és helyzetgyakorlatok alkalmazásával oktassák a gyerekeket.

Az összes anyag ingyenes és mindenki számára elérhető. Az anyagok között van egy alapszintű és egy átfogóbb csomag, egy animált interaktív történet, egy Powerpoint-bemutató és az oktatóknak szóló utasítások.

Az oktatócsomagok több nyelven is elérhetők.

Ötletek az életmentéshez

A Volvo Trucks Állj meg, Nézz körül, Integess! kampányának oktatóanyagai inspirálók és könnyen használhatók. Céljuk, hogy segítsék a szülőket, a tanárokat, a szervezeteket és a hatóságokat abban, hogy szórakoztató módon és helyzetgyakorlatok alkalmazásával oktassák a gyerekeket.

Az összes kampányanyag ingyenes, és bárki használhatja őket.

Tapasztalja meg a biztonságot első kézből

Helyi Volvo Trucks kereskedője valamennyi kivételes biztonsági termékjellemzőt bemutatja Önnek, és megválaszolja minden biztonsággal kapcsolatos kérdését.