Trucks

Gázüzemű Volvo FM

A gázüzemű Volvo FM teherautó regionális és hosszú távú szállításhoz nagy teljesítménnyel és csökkentett karbonlábnyommal. Üzemeltesse járművét bio-LNG-vel és HVO-val, és hosszú utakat is tehet meg nagy hasznos teherrel: Teljesen karbonsemleges a tartálytól a kerékig mérve.

Kisebb karbonlábnyom a regionális fuvarozásban

A gázüzemű Volvo FM ugyanazt a teljesítményt és hatékonyságot biztosítja, mint a dízelmotoros Volvo FM, de karbonsemleges üzem lehetőségével. A teherautó tökéletesen megfelel a regionális fuvarozáshoz, és választhat a 420 LE, 460 LE vagy 500 LE teljesítményű motorváltozatok közül, akár 2500 Nm nyomatékkal.

Erőteljes motor

A Volvo FM gázüzemű motor a dízelmotor-technológián alapul, és lényegesen nagyobb nyomatékot, teljesítményt és hatékonyságot kínál, mint a többi gázmotor-alternatíva. Tökéletesen megfelel a kihívást jelentő regionális fuvarozáshoz, nagy szerelvényössztömeggel.

Kisebb karbonlábnyom

A motor bio-LNG-vel (biogázzal) vagy LNG-vel (földgázzal) üzemel, de kis mennyiségű megújuló HVO-t vagy gázolajat is használ. Ezenkívül AdBlue-folyadékot alkalmaz a kipufogógáz-utánkezeléshez. Ez a hajtáslánc akár 100%-kal is csökkentheti CO2-lábnyomát, a tartálytól a kerékig számítva bio-LNG és HVO használata esetén.

LNG-kapacitás az útvonalakhoz

A gázüzemű Volvo FM esetén három különböző tartályméret közül választhat az alkalmazásnak megfelelően. Akár 1000 km-es hatótáv is elérhető. Olyan teherautót is vásárolhat, amely kiválóan alkalmas hosszú útvonalakhoz, ahol nagy távolságok vannak a tankolások között.

Tervezze meg gázüzemű Volvo FM teherautóját

Járja a saját útját. Konfigurálja gázüzemű Volvo FM járművét igényeinek megfelelően. Válasszon a különböző tengelyek, motorok, tartály- és fülkejellemzők, valamint egyéb lehetőségek közül az Ön igényeinek megfelelően.

Hatékony szállítás kompromisszumok nélkül

A gázüzemű Volvo FM teherautóval regionális és távolsági fuvarozást végezhet nagy szerelvényössztömeggel, és szén-dioxid-kibocsátását akár 100%-kal csökkentheti bio-LNG és HVO használatával. Ezt a tartálytól a kerékig mérik, és az európai szabványos gázolajat használó teherautókhoz hasonlítják. Nem szükséges kompromisszumot kötnie a hatótávolság vagy a termelékenység terén.

Egészen 60 tonnáig

Akár 1000 km-es hatótávolság

Akár 500 LE

A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. A részletekért forduljon területileg illetékes értékesítő kollégánkhoz.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks értékesítője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!