Trucks

My Truck alkalmazás

Távolról hozzáférhet Volvo teherautójához a My Truck alkalmazással.

Üdvözöljük az Ön új fülkéjében!


A My Truck alkalmazással Volvo teherautója mindig kéznél van, bárhol is tartózkodik. Az alkalmazásban egyetlen egyszerű érintéssel megtekinthető teherautója műszerfalának frissített állapota, ami megkönnyíti a napi ellenőrzést. A My Truck emellett távoli hozzáférést biztosít a készülékéről az „Állóhelyzeti légkondicionálás” funkcióhoz, valamint az elektromos teherautók „Menetkész” időzítőihez – hogy Önnek azonnal a maximális teljesítmény álljon a rendelkezésére.

A My Truck előnyei

Könnyebb tervezés

Ellenőrizheti az üzemanyag, az olaj, a hűtőfolyadék és az egyéb folyadékok szintjét, illetve a világítás állapotát. Ez javítja a teherautója indulás előtti készültségét, könnyebben tervezheti a mindennapos üzemeltetést.

Elektromos járművek esetében ellenőrizheti a State of Charge funkciót, a töltöttségi állapotokat, az értesítéseket, és időzítőket állíthat be az akkumulátor előkondicionálására az optimális teljesítmény és az akkumulátor épségének megőrzése érdekében. 

Fokozott kényelem

Beállíthatja és ütemezheti teherautója álló helyzeti fűtését és hűtését, hogy a kényelmes utazáshoz mindig tökéletes klíma várja Önt.

Fokozott biztonság 

Ellenőrizheti az ajtózárak állapotát, és értesítést kérhet a riasztó megszólalásáról. Ez fokozza a teherautó védelmét, és így azonnal tudja, ha valami nem stimmel.

Forduljon értékesítőjéhez

A megfelelő alkatrész megtalálásától a teherautója karbantartásáig vagy javításáig az Ön helyi Volvo Trucks márkakereskedője szívesen segít.

Hívjon minket – vagy még jobb, ha ellátogat hozzánk.