Trucks

×

My Truck alkalmazás

Távolról hozzáférhet Volvo teherautójához a My Truck alkalmazással.

Üdvözöljük az Ön új fülkéjében!
 

A My Truck alkalmazással távolról hozzáférhet Volvo teherautójához. Ez lehetővé teszi az Ön számára a műszerfal ellenőrzését, a fülke klímájának beállítását, az ajtózárak ellenőrzését és a reagálást a riasztásokra – függetlenül attól, hogy éppen hol van. Az alkalmazás a Volvo FH, a Volvo FH16, a Volvo FM és a Volvo FMX típusokhoz elérhető. Szerintünk nincs ennél könnyebb módszer a napi tevékenysége hatékonyságának javítására.

A My Truck előnyei

Könnyebb tervezés
 

Lehetővé teszi az olaj, a hűtőfolyadék és az egyéb folyadékok szintjének, valamint az akkumulátor és a világítóberendezések állapotának ellenőrzését. Ez javítja a teherautója indulás előtti felkészültségét, és könnyebben megtervezheti a mindennapos üzemeltetést.

Fokozott kényelem
 

Beállíthatja és ütemezheti az álló helyzeti fűtést és hűtést, így mindig a kényelmes utazáshoz tökéletes klíma várja Önt.

Fokozott biztonság
 

Ellenőrizheti az ajtózárak állapotát, és leküldéses értesítést kérhet a riasztó megszólalásáról. Ez fokozza a teherautó védelmét, és így azonnal tudja, ha valami nem stimmel.

Forduljon értékesítőjéhez

A megfelelő alkatrész megtalálásától a teherautója karbantartásáig vagy javításáig az Ön helyi Volvo Trucks márkakereskedője szívesen segít.

Hívjon minket – vagy még jobb, ha ellátogat hozzánk.