Trucks

Abroncsmenedzsment-szolgáltatás

Abroncsmenedzsment-szolgáltatás

Hozza ki a legtöbbet gumiabroncsaiból, és maximalizálja az úton eltöltött idejét. A Volvo abroncsmenedzsment szolgáltatása a gumiabroncs állapotát figyelő fejlett figyelmeztető rendszert tartalmaz, amely segít megjósolni és elkerülni a gumiabroncsokkal kapcsolatos problémákat. Mivel a teherautó és az abroncs kiváló állapotának megőrzéséhez elég egyetlen helyre mennie, a szervizben töltött idő lecsökken. Elkötelezett támogatási szolgáltatásunk pedig segít optimalizálni a gumik használatát.

Az abroncsok állapotát figyelő figyelmeztető rendszer

A csatlakoztathatóságon alapuló technológiával folyamatosan szemmel tarthatja a teherautó és a pótkocsi abroncsait. A kerekekbe szerelt érzékelők folyamatosan rögzítik a nyomást és a hőmérsékletet, és az adatokat továbbítják a járművezetőnek és a központi irodának is.

Egymegállásos szervizfolyamat

Egy helyen, egyetlen gyors folyamattal elvégezheti a teherautója és a gumiabroncsok állapotának átfogó felmérését. Amellett, hogy ez kiváló minőségű karbantartást eredményez, egyúttal időt is megtakarít a szervizben, és csökkenti a szükséges szervizlátogatások számát.

7 másodperces mintázatletapogatás

Ez az egyedülálló, lézeralapú technológia egy szempillantás alatt megadja a gumiabroncsok mintamélységének pontos értékét. Négy abroncsot mindössze hét másodperc alatt tapogat le, és rendkívüli – egytized milliméteres – mérési pontosságot ad.

A teherautó és gumiabroncsok átfogó állapotfelmérése

Gumiabroncs-támogatás

Segítünk Önnek kiválasztani a teherautójához és annak üzemeltetéséhez megfelelő abroncsokat, amelyek optimalizálják a gumiabroncsok gazdaságosságát és minimalizálják az üzemanyag-fogyasztást. Segítünk továbbá időt és helyet megtakarítani Önnek; nyáron és télen eltároljuk a gumiabroncsait.

ADR szállításra alkalmas

Ha veszélyes árukat szállít, biztos lehet benne, hogy az abroncsok figyelmeztető rendszere ATEX tanúsítvánnyal rendelkezik és ADR szállításokra alkalmas. Ez tovább fokozza a közlekedési ágazaton belül a biztonságot, és jobban kíméli a környezetet.

Takarítson meg időt, gumiabroncsot és pénzt

Időtakarékos karbantartás

Ha minden karbantartást egyetlen helyen végeztet, akkor azzal csökken a szervizlátogatások száma, és értékes időt takarít meg. Akárcsak a hatékony és modern szervizmódszerünkkel.

Teherautó csúcsformában

Kiemelkedő minőségű karbantartásunk megőrzi és óvja teherautója teljesítményét és értékét. Ez fokozza az üzemidejét, és biztonságosabbá teszi a működését.

Kisebb abroncs- és üzemanyagköltségek

A megfelelő gumiabroncsokkal és a megelőző karbantartással – beleértve a helyes kerékbeállítást is – maximalizálhatja mind az üzemanyag-hatékonyságot, mind a futófelület élettartamát.

Kényelem és kevesebb adminisztráció

Csupán egyetlen szervizt kell felkeresnie, egyetlen kapcsolattartót felhívnia és egyetlen számlát kezelnie, így a karbantartás sokkal egyszerűbb és hatékonyabb.

Csökken a kellemetlen meglepetések kockázata

Megelőző karbantartásunkkal már azelőtt intézkedhet a kockázatok kapcsán, mielőtt azok problémákká válnának. Minimalizálja a nem tervezett leállások, a javítások és a váratlan költségek kockázatát.

Jobb költségkontroll

Üzemeltetési költségei kiszámíthatóbbá válnak. Kilométeralapú fix díjat fizet, és megelőző karbantartási tervünk minimalizálja a nem várt javítások kockázatát.

Eredeti Volvo Szerviz

Eredeti Volvo Szerviz

Szereltesse teherautóját a legjobban képzett szerelőkkel, akik a legmegfelelőbb eszközöket és alkatrészeket használják a legmodernebb szervizben.

Ismerje meg az Abroncsmenedzsment-szolgáltatást