Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Abroncsmenedzsment-szolgáltatás

Növelje az üzemidőt a gumiabroncsaival 

Abroncsmenedzsment-szolgáltatás

Az Abroncsmenedzsment-szolgáltatás lehetővé teszi, hogy a legtöbbet kihozhassa a gumiabroncsokból, maximalizálva az úton töltött időt. Fejlett valós idejű felügyelete segít Önnek előjelezni és ezáltal elkerülni a gumiabroncsokkal kapcsolatos problémákat. Rendkívül modern szervizeljárása a teherautóját és a gumiabroncsait egyaránt remek kondícióban tartja, minimalizálja a szervizben töltött időt. És végül, de nem utolsósorban, a szolgáltatás segít Önnek a gumik optimális gazdaságosságát elérni.

Valós idejű abroncsfelügyelet

Ezzel az összeköttetésen alapuló technikával folyamatosan rajta tarthatja szemét a teherautó és a pótkocsi abroncsain. A kerekekbe szerelt érzékelők folyamatosan figyelik a nyomást és a hőmérsékletet, az adatokat továbbítják mind a járművezetőnek, mind a diszpécsernek.

Egymegállásos szervizfolyamat

Egymegállásos szervizfolyamatunkkal a teherautója és a gumiabroncsok átfogó állapotfelmérése elvégezhető egyetlen gyors folyamatként. Amellett, hogy ez kiváló minőségű karbantartást eredményez, egyúttal időt takarít meg a szervizben, és csökkenti a szükséges szervizlátogatások számát.

7 másodperces mintázatletapogatás

Ez az egyedülálló, lézeralapú technika pontos mintamélységi adatot biztosít mindegyik gumiabroncsról egy szempillantás alatt. Négy abroncsot mindössze hét másodperc alatt letapogat, és rendkívüli mérési pontosságot – egytized milliméter – kínál.

Gumiabroncs-támogatás

Segítünk Önnek kiválasztani az Ön teherautójához és üzemeltetéséhez megfelelő abroncsokat, amelyek optimalizálják a gumiabroncsok gazdaságosságát és minimalizálják az üzemanyag-fogyasztást. Abban is segíthetünk, hogy időt és helyet takarítsunk meg Önnek, tároljuk a gumiabroncsait a nyár, illetve a tél során.

Gumiabroncs-támogatás

Takarítson meg időt, gumiabroncsot és pénzt

Service procedure

Időtakarékos karbantartás

Ha minden karbantartást egyetlen helyen végeztet, akkor azzal csökken a szervizlátogatások száma, és értékes időt takarít meg. Akárcsak a hatékony és modern szervizeljárásunkkal.

Truck service

Teherautó csúcsformában

Kiemelkedő minőségű karbantartásunk megőrzi és óvja teherautója teljesítményét és értékét. Ez fokozza az üzemidejét, és biztonságosabbá teszi a működését.

Secured functionality

Kisebb abroncs- és üzemanyagköltségek

A megfelelő gumiabroncsok és a megelőző karbantartás – beleértve a helyes kerékbeállítást – segítségével maximalizálhatja mind az üzemanyag-hatékonyságot, mind a futófelület élettartamát.

Driver

Kényelem és kevesebb adminisztráció

Csupán egyetlen szervizt kell felkeresnie, egyetlen kapcsolattartót felhívnia és egyetlen számlát kezelnie, így a karbantartás sokkal egyszerűbb és hatékonyabb.

Optimised uptime

Csökken a kellemetlen meglepetések kockázata

Megelőző karbantartásunkkal már azelőtt intézkedhet a kockázatok kapcsán, mielőtt azok problémákká válnának. Minimalizálja a nem tervezett leállások, a javítások és a váratlan költségek kockázatát.

Cost control

Jobb költségkontroll

Üzemeltetési költségei kiszámíthatóbbá válnak. Kilométeralapú fix díjat fizet, megelőző karbantartási tervünk minimalizálja a nem várt javítások kockázatát.

Tyre Gold Contract

Gumiabroncs arany szerződés

A Gumiabroncs Arany Szerződés mindent tartalmaz: a gumiabroncsok megnyugtató valós idejű felügyeletét, a hatékony egymegállásos javítási folyamatot és a kedvező gumiabroncs-támogatást. Mindezt rögzített kilométerdíjért, ami megnyugtató költségkontrollt és kevesebb adminisztrációt eredményez.

Genuine Volvo Service

Eredeti Volvo Szerviz

Szereltesse teherautóját a legjobban képzett szerelőkkel a legmodernebb szervizben a legmegfelelőbb eszközökkel és alkatrészekkel.

Ismerje meg az Abroncsmenedzsment-szolgáltatást