Trucks

Volvo FH Aero. Aerodinamika távolsági fuvarozáshoz.

A Volvo FH Aero az ideális teherautó távolsági fuvarozáshoz. Aerodinamikus fülkekialakításának célja, hogy energiát takarítson meg, és csökkentse karbonlábnyomát. Választhat az elektromos, a gázüzemű és a dízel meghajtás között. Ez az áramvonalas teherautó nap mint nap messzire viszi Önt.

  Volvo FH Aero

  Alkalmazások: Hatékony távolsági fuvarozás
  Teljesítmény: 420–540 LE

  Olvassa el a teljes specifikációt

  Elektromos Volvo FH Aero

  Alkalmazások: Regionális és interregionális szállítási feladatok
  Kombinált össztömeg: 44 tonna
  Teljesítmény: akár 490 kW
  Hatótávolság: akár 300 km

  További információ az Elektromos Volvo FH Aero modellről

  Gázüzemű Volvo FH Aero

  Alkalmazások: Hosszú távú és regionális szállítási feladatok
  Teljesítmény: 420–500 LE
  Hatótáv: akár 1000 km

  További tudnivalók a gázüzemű Volvo FH Aero modellről

Ismerje meg a Volvo FH Aero teherautót

Aerodinamikus kialakítás az erőfeszítés nélküli teherautózás érdekében. Jobb kilátás a járművezető számára a biztonságos munkavégzés érdekében. Kényelmes fülkék beépített infotainment rendszerrel és prémium hangélménnyel. Továbbá a Globetrotter XXL fülke nagyobb kényelme és több tárolóhelye. Merüljön el az alábbi galériában, és fedezze fel, mit kínál a Volvo FH Aero.

Kamerás monitorrendszer

A kamerás monitorrendszer javítja a teherautó aerodinamikáját az energiatakarékosságért. Emellett jó és kihívást jelentő körülmények között is jó kilátást biztosít. Az éjszakai üzemmód segíti a vezetőt sötétben, a Felügyelet üzemmód pedig lehetővé teszi, hogy a vezető lássa a teherautó környezetét még akkor is, ha a függöny el van húzva.

Ismerje meg kamerás monitorrendszerünket

Infotainment és hangrendszer

Az intuitív járművezetői kezelőfelület, az infotainment rendszer és a két különböző szintű audiorendszer integrált élményt kínál, akár vezet, akár pihen. A hangszórók és az erősítő kialakítása új szintre emeli a hangélményt.

A Globetrotter XXL fülke belsejében

A fülkében töltött sok időre a legjobbat érdemli. A Globetrotter XXL fülke úgy készült, hogy optimalizálja az életét az úton. Több helyet és nagyobb kényelmet kínál. A Volvo FH Aero esetében pedig a fokozott energiahatékonyságú teherautókra vonatkozó speciális törvényi előírásoknak köszönhetően változatlan rakodótérrel kínálja ezt.

Bővebb információk az életről a fülkében

Alakítsa ki teherautóját távolsági fuvarozáshoz

A jellegzetes, aerodinamikus kialakítású profil minimalizálja karbonlábnyomát és csökkenti az energiaköltségeket. Választhat az elektromos, a gáz- és dízelüzemű hajtásláncok közül. A vontatók és a merev alvázas teherautók széles választéka áll rendelkezésre, hogy a Volvo FH Aero személyre szabható legyen.

Üzemanyag-hatékonyság az I-Save funkcióval

A Volvo FH Aero az I-Save funkcióval ideális megoldás arra, hogy csökkentse üzemanyag-fogyasztását a távolsági fuvarozásban. Az I-Save lelke a vegyes turbókompresszor egységgel rendelkező D13-as motor, amely nagyobb nyomatékot kínál alacsony motorfordulatszámon. Az eredmény simább, csendesebb vezetés és jelentősen csökkentett üzemanyag-fogyasztás.

Ismerje meg jobban az I-Save funkciót

Útvonalaihoz optimalizálva az I-See segítségével

Az I-See az aktuális útvonalhoz optimalizálja a sebességet, a sebességváltásokat, a gurulást és a motorleállást, amikor vezetés során használja a sebességtartó automatikát. Valós időben figyelembe veszi az elkövetkező domborzatot, kanyarokat, körforgalmakat és forgalmi információkat. Ez azt jelenti, hogy a I-See segítségével az elindulástól kezdve üzemanyagot takaríthat meg.

Fedezze fel az I-See funkciót

Energiatakarékosságra készült

Akár elektromos, akár gázüzemű vagy dízelmotort választ, a Volvo FH Aerót az alapoktól kezdve úgy tervezték, hogy energiát takarítson meg. Az aerodinamikus forma, az áramvonalas kamerás monitorrendszer és a súrlódásmentes tárcsafékek a költségek és a karbonlábnyom csökkentését szolgálják.

Technológia, amely kiegészíti a vezetést

A Volvo FH Aero arra készült, hogy a legtöbbet hozza ki járművezetői képességeiből. Beépített technológiánk célja, hogy minden sebességváltás és manőver tökéletes legyen. Vizsgáljon meg közelebbről a képgalériában néhány funkciót.

Kihasznált motorteljesítmény az I-Shift-tel

Az I-Shift zökkenőmentessé, kényelmessé és hatékonnyá teszi a vezetést. Ön az útra összpontosíthat, miközben az I-Shift a legoptimálisabb módon használja ki a motor erejét. Ha dombos utakon vezet, akkor nézze meg közelebbről az I-Shift kettős tengelykapcsolót, amellyel az erőátadás megszakítása nélkül válthat sebességet.

Tudjon meg többet az I-Shiftről

Könnyű és dinamikus kormányzás

Oldalszél, nyomvályúk vagy kátyúk? Nem akadály! A Volvo Dinamikus Kormányzás szűri és kompenzálja azokat, hogy a vezetést könnyebbé és még stabilabbá tegye, és levegye a terhet az Ön válláról. A rendszer bizonyos fejlett járművezető-támogató rendszereket is lehetővé tesz, amelyekkel tovább javul az Ön biztonsága.

Tudnivalók a Volvo Dinamikus Kormányzásról

Fülke opciók

A Volvo FH Aero az Ön igényeinek megfelelő fülkemodellek széles választékát kínálja. Vizsgálja meg közelebbről az alábbi lehetőségeket.

  Globetrotter XXL fülke

  A Volvo FH Aero a Globetrotter XXL fülkével kiváló vezetési és tartózkodási kényelmet kínál két személy számára. A hosszabb és szélesebb alsó ágy kiváló alvási kényelmet biztosít.

  Globetrotter XL fülke

  A Globetrotter XL fülkemérettel rendelkező Volvo FH Aero az iparági szabvány a távolsági fuvarozásban. Kényelmes és tágas lakóhelyet kínál akár két személy számára.

  Globetrotter fülke

  A Globetrotter fülkével felszerelt Volvo FH Aero a kiváló vezetést és két személy számára kényelmes életteret ötvözi a motortér fölötti állómagassággal.

  Hálófülke

  A Volvo FH Aero hálófülkével a kiváló vezetési kényelmet és a pihentető éjszakai szállást kombinálja akár két személy számára korlátozott állómagassággal.

  Alacsony hálófülke

  A Volvo FH Aero alacsony hálófülkével az alacsonyabb külső fülkemagasságot kiváló vezetési kényelemmel és a pihentető éjszakai szállást kombinálja egy személy számára korlátozott állómagassággal.

A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. A részletekért forduljon területileg illetékes értékesítő kollégánkhoz.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks értékesítője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!