Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Gondoskodás a járművekről Volvo Trucks szolgáltatások

Maximalizálja teherautója üzemidejét az Eredeti Volvo Szerviz és a Volvo Szervizszerződések segítségével!

Járművek szervizelése

Nekünk – a Volvo Trucks márkának – az elsődleges célunk, hogy az Ön teherautóit az úton tartsuk, azok mindig munkára készen álljanak. Az életciklusa során minden teherautó igényli a karbantartást és a javítást a csúcsteljesítmény és a megbízhatóság fenntartása érdekében. Az előre betervezett karbantartások és javítások minimalizálják az állásidőt, segítik meghosszabbítani a szervizintervallumokat, valamint időt és pénzt takarítanak meg. A Volvo Trucks fejlett telematikai és diagnosztikai eszközeinek köszönhetően távolról felügyelhetjük a teherautók egészségét, így megtervezhetjük és előkészíthetjük a szervizlátogatást az optimalizáltabb és hatékonyabb kiszolgálás érdekében. Ez Önnek fokozott üzemidőt, jobb üzemanyag-hatékonyságot és okosabb szolgáltatásokat jelent.

Minőség

Minden szervizműveletet tapasztalt és a Volvo által kiképzett szerelők végeznek.

Kiszállítás

A világ több mint 130 országában található több mint 2000 kereskedő és szerviz jóvoltából a szükséges támogatás soha nincs messze.

Támogatás

Ha valami váratlan történne, készenlétben állunk, hogy Ön újra útnak indulhasson.

Press Release

Vonatkozó hírek és történetek

Forduljon értékesítőjéhez

A megfelelő alkatrész megtalálásától a teherautója karbantartásáig vagy javításáig az Ön helyi Volvo Trucks márkakereskedője szívesen segít.

Hívjon minket – vagy még jobb, ha ellátogat hozzánk.