Trucks

Fokozza a járművezetők biztonságát, és minimalizálja a baleseteket

A Volvo Connect Biztonsági szolgáltatása lehetővé teszi a járművezetők viselkedésének nyomon követését és elemzését, hogy fokozza flottája biztonságát és csökkenthesse a balesetek kockázatát. Ez csökkenti az alkatrészek kopását is, növeli az üzemanyag-hatékonyságot, és mindenekelőtt a lehető legbiztonságosabbá teszi útjainkat. Mindenki számára.

Legfőbb előnyök

Elemezze és fokozza a járművezetők biztonságát.

Értesítést kaphat a biztonsági eseményekről.

Fokozza az üzemanyag-hatékonyságot.

Mérsékelje a kopást és elhasználódást.

Csökkentse a balesetek kockázatát.

Óvja meg vállalkozása hírnevét.

Alább többet is megtudhat a Volvo Connect Biztonsági szolgáltatásról. További információért felkeresheti a Volvo Connect piacteret is, vagy felveheti a kapcsolatot helyi kereskedőjével. 

Még nincs Volvo Connect-hozzáférése?
 

A regisztrációhoz vegye fel a kapcsolatot a kereskedőjével

Kiemelt biztonsági szolgáltatások


Biztonság

A biztonság többről szól, mint a teherautó-sofőrök és a többi közlekedő védelméről baleset esetén. Az elsődleges cél a balesetek megelőzése. A Volvo Connect Biztonsági szolgáltatása tényeken nyugvó alapot biztosít a biztonsági elemzésekhez és a járművezetők képzéséhez. A szolgáltatás rögzíti a járművezető viselkedését, például az erős fékezést és gyorsítást, valamint azt is, amikor az aktív biztonsági rendszerek beavatkoznak egy incidens vagy baleset elkerülése érdekében. Ez segít a flottakezelőknek és a járművezetőknek azonosítani a fejlesztésre szoruló területeket, és hozzájárulni a biztonságosabb szállítmányozáshoz, miközben javítja az üzemanyag-hatékonyságot és csökkenti az alkatrészek kopását.

További információ a Volvo Connect Biztonsági szolgáltatásáról

Kiemelt Volvo Connect-szolgáltatások

Kapcsolódjon

Készen áll arra, hogy belépjen a Volvo Connect világába? Esetleg kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban? Helyi kereskedője örömmel segít Önnek.