Trucks

Járművezető-továbbképzés

Szeretné a képességeit újabb szintre emelni? Képzéseink segíthetnek. Legyen szó üzemanyag-megtakarításról, a termelékenység növeléséről vagy az ipar változásait követő naprakészségről, mi valós ismereteket és magabiztosságot adunk Önnek, amellyel a lehető legtöbbet hozhatja ki magából.
 

Tanuljon a legjobbaktól
 

Amikor velünk tanul, akkor a teherautóját azoktól ismerheti meg, akik azt a legjobban ismerik – akik építették. Ráadásul a fuvarvállalatokkal, a hatóságokkal és a logisztikai iparággal ápolt szoros kapcsolatunk biztosítja, hogy mindig a legfrissebb információkat kapja be az ipar fejlődéséről és trendjeiről. Ugyanilyen fontos, hogy folyamatosan fejlesztjük és képezzük oktatóinkat – így biztos lehet benne, hogy mindig kiválóan képzettek és a rendelkeznek a megfelelő képesítésekkel. Mindez segít Önnek, hogy a lehető legtöbbet hozza ki a teherautójából.

Miért válassza a Volvo Trucks járművezető-továbbképzést

  • Hozza ki a legtöbbet a teherautójából
  • Üzemanyag-megtakarítás
  • Növelje a termelékenységet
  • Növelje az iparági ismereteit
  • Fokozza a vezetői biztonságát

Javítsa eredményességét

A leggyorsabb és legegyszerűbb mód üzleti eredményének javítására változtatni a vezetési szokásain. A gyorsítás és a fékezés módszerének javításával, valamint a teherautó jellemzőinek teljes kihasználásával akár 10 százalékkal is csökkentheti az üzemanyag-fogyasztást – azonnal. A biztonság fokozásával, valamint a kopás és elhasználódás csökkentésével pedig még több pénzt és időt takaríthat meg.

Tanfolyamaink megtanítják a járművezetőket arra, hogyan használhatják ki a legjobban a teherautó jellemzőit és szolgáltatásait, valamint javíthatják az iparági ismereteiket. Mindezt azért, hogy hatékonyabban, biztonságosan és ügyesebben vezessenek – ami szintén növeli a termelékenységet.

Tanács, amely megtérül

A Volvo évtizedes kutatásaira és tapasztalataira épülő, instruktorok vezetésével megtartott tréningjeink kombinálják az elméletet és a gyakorlati tanácsadást. Oktatójárműveinkben a legújabb üzemanyag-megtakarítási és biztonsági technikák dolgoznak. És minden tanfolyam az Ön igényeihez igazítható – vagy cége igényeihez.

A tanfolyam előnyei
 

  • Azonnali javulások az üzemanyag-fogyasztás, a biztonság, illetve a kopás és elhasználódás terén
  • Kifejezetten a Volvo teherautókra specializálódott oktatók
  • A tanfolyamok folyamatosan frissülnek, így Ön mindig az élen maradhat a versenyben.
  • Több évtizedes tapasztalatokon és kutatásokon alapuló tanfolyamok

Válogatott tanfolyamok

Volvo Trucks Vezetői Útmutató    

Minden, amit tudnia kell teherautójáról, annak egyedi konfigurációjáról, illetve üzemeltetéséről, megtalálható a személyre szabott Vezetői Útmutatóban. Sokféle formátumban elérhető: nézze meg az interneten, töltse le az alkalmazást, olvassa el a nyomtatott könyvet vagy töltse le PDF-formátumban.

További információ a Volvo Trucks Vezetői Útmutatóról

Jelentkezzen tanfolyamra

Helyi Volvo Trucks kereskedője segít Önnek megtalálni és előjegyezni a megfelelő tanfolyamot.