Trucks

Helymeghatározás

A Volvo Connect Nyomkövetés szolgáltatásával könnyedén nyomon követheti teherautóit, és megtervezheti a szállítási feladatokat. Hozzáférést biztosít részletes térképekhez a teherautóival és sofőrjeivel kapcsolatos információkkal. Nyomon követheti járművei valós idejű pozícióját. Megtekintheti a közlekedési és útinformációkat, a benzinkutakat- és töltőállomásokat stb. Értesítést kaphat az olyan problémákról, mint a sebességtúllépés és a rendellenes gumiabroncsnyomás. Még geokerítéseket is létrehozhat a járművek nyomon követéséhez, amikor azok belépnek egy területre, vagy elhagyják azt. Mindezt azért, hogy Ön még hatékonyabban felügyelhessen minden szállítást.

Legfőbb előnyök

Kövesse nyomon a teherautóit
a Volvo Connectben.

Elemezze az utakat és fokozza a termelékenységet.

Tervezzen testreszabott
útvonalakat.

Használjon geokerítéses figyelmeztetéseket.

Kövesse nyomon a forgalmi és útviszonyokat.

Megtekintheti az akkumulátor és a töltés állapotát.

Alább többet is megtudhat a Volvo Connect Nyomkövetés szolgáltatásról. További információért felkeresheti a Volvo Connect piacteret is, vagy felveheti a kapcsolatot kereskedőjével.

Eszközök nyomon követése

Szeretné nyomon követni pótkocsijait, szervizfurgonjait, konténereit és egyéb mozgó eszközeit? Az Eszközök nyomon követése funkció átfogó áttekintést kínál az eszközei pozíciójáról. Ezt a funkciót a Volvo Connect minden szolgáltatása tartalmazza, és jól kiegészíti a Nyomkövetés szolgáltatást.

Virtuális kerítések

Automatikusan értesítenie kell kollégáit, amikor járművek belépnek egy területre vagy elhagyják azt? Úgynevezett virtuális kerítések beállításával hozzájuthat fontos és időmegtakarító információkhoz, amik a fülkében és az irodában is megjelennek, ha egy teherautó belép egy adott földrajzi területre vagy elhagyja azt – például egy terminált.

Kapcsolódjon

Készen áll arra, hogy belépjen a Volvo Connect világába? Esetleg kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban? Helyi kereskedője örömmel segít Önnek.