Trucks

Biztonság

Vezetők vagyunk a közlekedésbiztonság terén. Jövőképünk pedig biztosítani, hogy teherautóinkkal ne történjenek balesetek. Az hajt minket célunk elérése felé, hogy a világ legbiztonságosabb teherautóit alkossuk meg – olyan úttörő innovációkat vezetünk be, amelyek biztosítják, hogy a teherautók és a járművezetők a lehető legjobb állapotban legyenek, segítenek megelőzni a baleseteket, és ha mégis baleset történne, mérséklik a sérüléseket. Nem csupán a járművezetőkét, hanem mindenkiét.

Sérülések csökkentése

Minden erőfeszítés ellenére egyes balesetek elkerülhetetlenek – ezért passzív biztonsági megoldásaink célja, hogy minimalizálják a sérüléseket ilyen helyzetekben. Ennek megfelelően olyan teherautók építésére összpontosítunk, amelyek a lehető legnagyobb védelmet nyújtják a vezetőnek, az utasoknak és a közlekedés többi résztvevőjének. 

Több mint 50 éve működtetünk saját balesetkutató csoportot – valódi baleseteket vizsgálunk, hogy megtudjuk, miért következnek be. Korán megtanultuk, hogy minél többet tudunk a balesetekről, annál jobb esélyünk van azok megelőzésére, illetve a sérülések mérséklésére. És mindezt a tudást a közlekedésbiztonság javításának szolgálatába állítjuk. Mindenki számára.

KÉRDEZZEN TERÜLETI ÉRTÉKESÍTŐJÉTŐL

Az Ön Volvo Trucks értékesítője örömmel bemutatja Önnek a járművezető-támogató rendszereinket, és megválaszolja kérdéseit.