Trucks

Minden perc számít

Ha az üzemidőről van szó, jól tudjuk, hogy minden perc számít. Éppen ezért eltökélt célunk, hogy olyan iparágvezető támogatást nyújtsunk, amely mozgásban tartja teherautóját, és maximalizálja flottája termelékenységét.

Fedezze fel, hogyan segíthetik Önt Üzemidő-szolgáltatásaink. Legyen szó a nem tervezett megállások kiküszöböléséről a Volvo Connect olyan szolgáltatásaival, mint a valós idejű felügyelet, az akkumulátorcsomag-felügyelet és a gumiabroncs-felügyelet vagy a Volvo Action Service villámgyors és non-stop közúti segélyszolgálatáról. Minden nap új mércét állítunk fel a teherautók üzemideje tekintetében – mindezt azért, hogy vállalkozása mozgásban maradjon.

Legfőbb előnyök

Jelezze előre és előzze meg a nem tervezett megállásokat.

Gondoskodjon az elektromos teherautó akkumulátorainak jó állapotáról.

Kerülje el a gumiabroncsokkal kapcsolatos problémákat.

Támaszkodjon a non-stop műszaki segélyszolgálatra.

Vegyen igénybe a teherautó tényleges használatán alapuló szerviztervet.

Élvezze a mindenre kiterjedő vontatási támogatás nyugalmát. 

Alább további információkat talál az üzemidő-szolgáltatásokról. További információért felkeresheti a Volvo Connect piacteret is, vagy felveheti a kapcsolatot helyi kereskedőjével.

 

Még nincs Volvo Connect-hozzáférése?

 

A regisztrációhoz vegye fel a kapcsolatot a kereskedőjével

Kiemelt üzemidő-szolgáltatások

Volvo Action Service

Ha nem tervezett megállás történik, Volvo Action Service közúti segélyszolgálatunkon keresztül éjjel-nappal elérhető a segítség Európa-szerte. A sofőr egyszerűen telefonálhat vagy megnyomhatja a VAS gombot a fülkében, és azonnal kapcsolatba léphet egy operátorral, aki az ő nyelvét beszéli. Vontatópartnereink és hivatalos márkaszervizeink kiterjedt hálózatának támogatásával a lehető leghamarabb visszajuttatjuk a teherautót a forgalomba.
 

Volvo Action Service

Hálózatba kapcsolt szerviztervezés

A Hálózatba kapcsolt szerviztervezés a járművel való non-stop kapcsolat előnyeit kihasználva optimalizált szervizütemezést biztosít. Távolról ellenőrzünk bizonyos alkatrészek elhasználódását, proaktívan egyeztetünk Önnel, és szükség szerint finomhangoljuk a szervizlátogatások ütemezését. A hálózatba kapcsolt szerviztervezési szolgáltatást az összes szervizszerződés tartalmazza.
 

Szerviztervezés 

Valós idejű felügyelet

A Valós idejű felügyelet a nehéz tehergépjárművek számára készült szolgáltatás, amely segít előre jelezni és megelőzni a nem tervezett megállásokat. Teherautójának csatlakoztathatóságát kihasználva a Valós idejű felügyelet segítségével számos kritikus alkatrész – köztük az elektromos teherautók akkumulátorai – állapotát folyamatosan nyomon követhetjük. Az esetleges figyelmeztetéseket továbbítjuk az Ön helyi kereskedőjének vagy egy helyi üzemidő-felügyeleti központnak, így lehetőség van azonnali megelőző intézkedésekre.
 

Volvo Szervizszerződések

4 órás kötelezettségvállalás (speciális)

Ha nem tervezett leállással kell szembenéznie, megígérjük, hogy a lehető leghamarabb visszajuttatjuk az útra. Az óra abban a pillanatban indul, hogy rögzíti a leállást a Volvo Action Service rendszerben. Ha a leállás 4 óránál tovább tart, elkezdjük a kártalanítást. Választhat az anyagi kártérítés (alapajánlat) és a csereteherautó (speciális ajánlat) közül.
 

Volvo Szervizszerződések

Volvo járműmentési szolgálat (kiterjesztett)

A Volvo járműmentési szolgálat fedezi a vontatás költségeit, bármikor is legyen arra szükség. A még nagyobb nyugalom érdekében a Kiterjesztett Volvo Járműmentési Segélyszolgálat szolgáltatás további védelmet nyújt: legyen szó indításról külső áramforrásról, üzemanyag-kiszállításról, a jármű és a rakomány felügyeletéről, valamint a rakomány ki- és átrakodásáról – plusz a sofőr szállítása, szállodai elhelyezése, sőt akár hazaszállítása is a szolgáltatás része.
 

Volvo Szervizszerződések

Kapcsolódjon

Készen áll arra, hogy belépjen a Volvo Connect világába? Esetleg kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban? Helyi kereskedője örömmel segít Önnek.