Trucks

Volvo FH16 Aero. Nehéz rakományok hatékony szállítása.

A Volvo FH16 Aero nehéz rakományok szállítására alkalmas teherautó, kialakítása és meghajtása a nagyobb termelékenységet szolgálja. Az aerodinamikus kialakítás és az erőteljes D17-es motor lehetővé teszi a teljesítmény növelését az üzemanyagfelhasználás csökkentése mellett. A nagyszerű vezetési élmény is része a csomagnak.

Volvo FH16 Aero

Alkalmazások: Nehézszállítási feladatok
Teljesítmény: 600 LE, 700 LE vagy 780 LE

Olvassa el a teljes specifikációt

Hatékonyság és kényelem az Ön igényei szerint

Tekintse meg közelebbről a kamerás monitorrendszerrel rendelkező, aerodinamikus teherautó-kialakítást: csökkenti a légellenállást az üzemanyag-megtakarítás érdekében, miközben javítja a közvetlen kilátást. Tapasztalja meg a Globetrotter XXL fülke nyújtotta kényelmet. Lapozza végig az alábbi galériát, hogy igazán megismerje a Volvo FH16 Aero modellt.

Kamerás figyelőrendszer

A kamerás figyelőrendszer az aerodinamika javításával csökkenti az üzemanyag-fogyasztást. Jó és kihívást jelentő körülmények között is jó kilátást biztosít. Az éjszakai üzemmód megvilágítja a sötétséget, a megfigyelési üzemmóddal pedig láthatja, hogy mi történik a leparkolt teherautó körül.

Ismerje meg kamerás figyelőrendszerünket

Infotainment és hangrendszer

A könnyen használható vezetői felület, az Infotainment rendszer és a két szintben választható audiorendszer kényelmes élménnyé teszi a Volvo FH16 Aerót, akár vezet, akár pihen.

A Globetrotter XXL fülke kényelme

A Volvo FH16 Aero úgy készült, hogy optimalizálja az úton töltött időt. Bármit megtehet a Globetrotter XXL fülkében. Még több hely, nagyobb kényelem, nagyobb ágy és nagyobb otthoni kényelem. Emellett a terhelési kapacitása változatlan marad.

Tudjon meg többet az életről a fülkében

Tervezze meg saját Volvo FH16 Aero modelljét

Erőteljes karakter aerodinamikus kialakítással és súrlódásmentes tárcsafékekkel, amelyek minimalizálják karbonlábnyomát és csökkentik üzemanyagköltségeit. Testreszabhatja Volvo FH16 Aeróját nehéz szállítási feladatokhoz.

Növelje termelékenységét az adaptív sebességtartó automatika segítségével

Tartson egyenletes sebességet az üzemanyag-megtakarítás érdekében. A magas átlagsebesség fenntartása a termelékenységet is növeli. Az adaptív sebességtartó automatika az Ön előtt haladó járműhöz igazítja a sebességet, teljes sebességgel történő haladástól egészen a teljes megállásig – és ismét az utazósebességig – működik. Ez azt jelenti, hogy még többre használhatja.

Járművezető-támogató rendszerek

Tervezze meg az útvonalakat és takarítson meg üzemanyagot az I-See segítségével

Az I-See ismeri az Ön útvonalait, és optimalizálja a sebességet, a sebességváltásokat, a szabadonfutást és a motorleállást, hogy megtalálja a legmegfelelőbb megoldást. Az üzemanyag-megtakarítás érdekében valós időben figyelembe veszi az elkövetkező domborzatot, kanyarokat, körforgalmakat és forgalmi információkat.

Bővebb információk az I-See rendszerről

A teljesítmény és hatékonyság ereje

A D17 a legerősebb motor, amelyet valaha Volvo teherautóba építettek. Mégis az üzemanyag-hatékonyság és a nagy forgatónyomaték teszi a Volvo FH16 Aerót tökéletes választássá a nagy átlagsebességet igénylő nehézfuvarozáshoz.

Akár 780 LE

A D17 egy 17 literes soros hathengeres motor, amelynek alacsony a tömege és magas a hatásfoka. Három teljesítményszint közül választhat: 600 LE, 700 LE és 780 LE. A CO2-lábnyom csökkentése érdekében minden változat dízel- vagy HVO-üzemű. A 700 LE-s változat biodízellel is működik.

Tekintse meg a Volvo FH16 Aero teljes specifikációját

Nagyobb hatékonyság és magasabb forgatónyomaték

A Volvo FH16 Aero motorok mindegyike nagyobb teljesítményt, akár 3800 Nm-es nyomatékot és hatékonyabb motorféket biztosít alacsony motorfordulatszámon. Ez azt jelenti, hogy sima, erőteljes és hatékony hajtásláncot alakíthat ki, és potenciálisan csökkentheti üzemanyagköltségeit.

Bővebb információk a Volvo motorokról

Nagyobb teljesítmény kevesebb üzemanyaggal

Az erőteljes D17 hajtáslánc feladata, hogy üzemanyagot takarítson meg, amikor nehéz terheket húz. Hogyan? A hatalmas teljesítmény és nyomaték lehetővé teszi, hogy a motor kisebb igénybevétellel dolgozzon alacsonyabb fordulatszámon, ami üzemanyag-megtakarítást eredményez.

Teljes irányítás az erő és a manőverek felett

Használja hatékonyan a teljesítményt. Az I-Shift segítségével teljes mértékben uralhatja a D17 teljesítményét. A Volvo Dinamikus Kormányzás segítségével pedig a következő lépése egyszerű és precíz. Tekintse meg az alábbi képgalériát, hogy többet tudjon meg ezekről a funkciókról.

Tökéletes sebességváltás az I-Shifttel

Az I-Shift segítségével minden sebességváltás sima és ezredmásodpercre pontosan időzíthető. Kényelmessé és hatékonnyá teszi a vezetést. A szoftvercsomagok kínálatával az I-Shift váltót nehézfuvarozási igényeihez igazíthatja.

Bővebb információk az I-Shift automatizált váltóról

Volvo Dinamikus Kormányzás: biztos kéz

Nehéz rakományok manőverezése alacsony sebességgel, precízen és szabályozott módon? A Volvo Dinamikus Kormányzás, mint egy biztos kéz, a vezetés megkönnyítésére szolgál. Ezenkívül együttműködik a járművezető-támogató rendszerekkel.

Tudnivalók a Volvo Dinamikus Kormányzásról

Fülke opciók

A Volvo FH16 Aerót az Ön igényeinek megfelelő fülkével kínáljuk. Ismerje meg közelebbről az alábbi lehetőségeket.

  Globetrotter XXL fülke

  A Volvo FH16 Aero a Globetrotter XXL fülkével ötvözi a kiváló vezetési és tartózkodási kényelmet akár két személy számára is. Kiváló alvási kényelem a meghosszabbított és szélesebb alsó ágyban.

  Globetrotter XL fülke

  A Globetrotter XL fülkével felszerelt Volvo FH16 Aero a kiváló vezetést és két személy számára kényelmes életteret ötvözi bőséges tárolóhellyel és térrel.

  Globetrotter fülke

  A Globetrotter fülkével felszerelt Volvo FH16 Aero a kiváló vezetést és két személy számára kényelmes életteret ötvözi a motortér fölötti állómagassággal.

  Hálófülke

  A Volvo FH16 Aero hálófülkével a kiváló vezetési kényelmet és a pihentető éjszakai szállást kombinálja két személy számára korlátozott állómagassággal.

  Alacsony hálófülke

  A Volvo FH16 Aero alacsony hálófülkével az alacsonyabb külső fülkemagasságot kiváló vezetési kényelemmel és a pihentető éjszakai szállást kombinálja egy személy számára korlátozott állómagassággal.

A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. A részletekért forduljon területileg illetékes értékesítő kollégánkhoz.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks értékesítője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!