Trucks

Volvo Teherautó-bérlés

A Volvo Teherautó-bérlés évről évre egyre népszerűbbé válik. Könnyen belátható, hogy miért. Az Ön rugalmas bérleti partnereként készen állunk arra, hogy segítsünk Önnek teljesíteni a sürgős feladatokat, a rövid vagy hosszú távú szerződéseket vagy a különleges megbízásokat bérjárműflottánk valamelyik teherautójával. Csak vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi elintézünk minden mást. És mielőtt észrevenné, már a legújabb Volvo teherautóban ül – az új feladatát végezve.

Béreljen most! Hívja a következő telefonszámot: +36 1 253 0880 vagy +36 30 201 4939

Fokozott rugalmasság 

A flottaüzemeltetők és -tulajdonosok számára a Volvo Teherautó-bérlés fokozott rugalmasságot jelent mind a rövid, mind a hosszú távú szerződések elfogadásához – anélkül, hogy jelentős birtoklási költségekkel járna.

Kisebb költségek

A Volvo Teherautó-bérléssel menedzselheti a pénzügyi kockázatokat, és elkerülheti az új teherautó vásárlásával járó beruházást. Ehelyett rögzített havi díj ellenében rövidebb időszakra is kibérelheti valamelyik teherautónkat. A biztosítást, az adókat és teljes körű szervizelést is tartalmazza.

Mindent egy helyen

Akár új teherautót vásárol, akár bérelne inkább, mi mindent egyetlen fedél alatt kínálunk. Gyorsan megtaláljuk az igényeinek megfelelő teherautót, és összeállítunk egy olyan komplett megoldást, amely igazodik az Ön által meghatározott időkerethez.

Kiváló minőségű teherautók

A Volvo Teherautó-bérlés minden teherautója tiszta és készen áll az indulásra. A bérflotta mindig számos különböző új vagy újszerű modellből áll, és mindegyikben megtalálhatók a legmodernebb műszaki megoldások.

Globális támogató hálózat

Ha a Volvo Teherautó-bérlést választja, akkor nem csupán egy világszínvonalú teherautót kap. Hozzáférhet egy kiválóan képzett szerelői és műszaki személyzettel működtetett erős globális támogatási hálózathoz. Ha bekövetkezik egy előre nem látható esemény, ők ott lesznek Ön mellett – bárhol is legyen éppen.

Valamivel el kell végezni a feladatot?

Találja meg a Volvo Teherautó-bérlés szolgáltatást kínáló helyi kereskedőjét.