Trucks

Biztosítás

Ne kockáztasson. Védje vállalkozását a pénzügyi kockázatokkal szemben.

Védi Önt – és teherautóját
 

Gondoskodjon a saját nyugalmáról, és védje meg vállalkozását a pénzügyi kockázatokkal szemben. A Volvo Financial Services szolgáltatónál mi ismerjük a fuvarozási ágazatot – és azokat a kihívásokat, amelyekkel szembe kell néznie. Akár egyetlen teherautót szeretne, akár egy teljes flottát, új vagy használt járműveket, mi biztosíthatjuk Önnek a szükséges védelmet. Olyan kiváló biztosítási termékeket kínálunk, amelyeket pontosan az Ön igényeinek és a helyi viszonyoknak megfelelően alakítunk ki. Ha mégis bekövetkezne a baj, egyetlen hívás elég, hogy teljes támogatást kapjon.

Átfogó lefedettség

Érezze magát biztonságban

Ne hagyja, hogy a balszerencse tönkretegye vállalkozását. Első osztályú védelmet biztosítunk sérülés, lopás, tűz vagy vandalizmus okozta káresetek kapcsán.

Felelősségbiztosítás

A szükséges védelem

Balesetek sajnos történnek. Ám amikor bekövetkeznek, akkor Felelősségbiztosításunk (TPL) védelmet nyújt mások kárigényeivel szemben. Ez a biztosítás jogi követelmény.

Garantált értékvédelmi biztosítás

Lelki nyugalom

Akár a legrosszabb is bekövetkezhet: Teherautóját ellophatják vagy totálkárosnak ítélhetik, ám ebben az esetben a biztosító kifizetése csak a teherautó aktuális piaci értékét fedezi. Ez a kártérítés gyakran kisebb mint a pénzügyi megállapodásából még hátralévő összeg. Garantált Értékvédelmi Biztosításunk (GAP) biztosítja, hogy ki tudja fizetni a hátralévő tartozását. Finanszírozási szerződéseinkhez rendelhető.

Kiegészítő biztosítás

Az Ön igényeire szabva

Különleges aggályai vagy igényei vannak? Kiegészítő biztosítási megoldások széles palettáját kínáljuk vállalkozása számára.

A VFS nem nyújt adó- és számviteli tanácsadást. Az ügyfeleinknek a saját könyvelőjükkel illetve adótanácsadójukkal szükséges egyeztetniük az egyéni körülményeket illetően.

Kapja meg a megfelelő fedezetet

Minden a biztosítási szakértőinkkel kezdődik. Ők biztosítják, hogy a megfelelő típusú fedezethez jusson, és azt az Ön igényeihez igazítsák.