Ön és teherautójának védelme

Mi értjük az Ön üzletmenetét. Ismerjük az iparágát. Tudjuk, milyen kockázatokkal néz szembe és milyen védelemre van szüksége. Akár egyetlen teherautóval bír, akár egy teljes flottával. Mindegy, hogy új vagy használt járművekkel dolgozik Szerezzen első osztályú védelmet a pénzügyi kockázatok ellen biztosítási szakértőinktől.

Védi vállalkozását

Casco biztosítás

ÉREZZE MAGÁT BIZTONSÁGBAN

Ne hagyja, hogy a balszerencse tönkretegye vállalkozását. Első osztályú védelmet biztosítunk sérülés, lopás, tűz vagy vandalizmus okozta káresetek kapcsán.

Volvo Trucks Felelősségbiztosítás

Felelősségbiztosítás

SZÜKSÉGES VÉDELEM

Balesetek sajnos történnek. Ha esetleg bekövetkezne egy, akkor segíthet Önnek felelősségbiztosításunk, amely az Ön felé támasztott követelésekkel szemben nyújt fedezetet. Törvényileg kötelező felelősségbiztosítással rendelkeznie.

GAP biztosítás

GAP biztosítás

LELKI NYUGALOM

A legrosszabb is bekövetkezhet: teherautóját ellopják vagy totálkáros lesz. Ilyenkor a biztosítás a teherautó aktuális piaci értékét téríti meg. Ez a kártérítés gyakran kisebb mint a pénzügyi megállapodásából még hátralévő összeg. Garantált Értékvédelmi Biztosításunk (GAP) biztosítja, hogy ki tudja fizetni a hátralévő tartozását. Finanszírozási szerződéseinkhez rendelhető.

Az Ön igényeire szabjuk biztosítási csomagjainkat

Kiegészítő biztosítások

AZ ÖN IGÉNYEIRE SZABVA

Mi értjük a szállítási iparágat. Mi értjük az Önre leselkedő kockázatokat. Ezért biztosítási megoldások széles palettáját kínáljuk vállalkozása számára.

A VFS nem nyújt adó- és számviteli tanácsadást.
Az ügyfeleinknek a saját könyvelőjükkel illetve adótanácsadójukkal szükséges egyeztetniük az egyéni körülményeket illetően.

Jusson hozzá a szükséges fedezethez

Jusson hozzá a szükséges fedezethez

Minden a biztosítási szakértőinkkel kezdődik. Ők biztosítják, hogy a megfelelő fedezettípushoz jusson,
és azt az Ön igényeihez igazítják.

Vegye fel a kapcsolatot a Volvo Pénzügyi Szolgáltatásokkal