Az Ön küldetése, hogy a teherautója maximális üzemidejét biztosítsa, hiszen így a legnyereségesebb vállalkozása számára. Mi ugyanért a célért dolgozunk. Tudja meg, szolgáltatásaink miként segíthetnek Önnek cége irányításában.

Volvo FH szervizelése

Alkatrészek és Kiegészítők

Tudjuk, mennyire fontos, hogy a teherautóját mozgásban tartsuk. Ezért az Eredeti Volvo Alkatrészeket és Tartozékokat a maximális megbízhatóság, tartósság és teljesítmény jegyében terveztük. 

Alkatrészek és kiegészítők
A Volvo FMX maximalizálja az üzemidőt

Gondoskodás a járművekről

Maximalizálja teherautója üzemidejét Eredeti Volvo szerviz és Volvo szervizszerződések segítségével!

Gondoskodás a járművekről
Egy férfi a Volvo Trucks segítségével optimalizálja vállalkozását

Optimalizált üzleti hatékonyság

Az Ön adott igényeire szabott egyedi megoldásokat kínálunk, a flottakezeléstől kezdve a Dynafleet rendszeren keresztüli szállításon át egészen az üzemanyag-hatékonyságot javító, a Fuel Advice rendszerben testreszabott javaslatokig és a digitális szolgáltatások és adatok Volvo Connectben való eléréséig.

Optimalizált üzleti hatékonyság
Járművezető egy Volvo teherautóban

Járművezető-támogatás

A szakképzett, motivált járművezetők bizonyítottan termelékenyebbek, hatékonyabban és biztonságosabban vezetnek. Ha beruházott egy Volvo teherautóba, akkor fontos, hogy a járművezető képzésére is költsön – elősegítve, hogy kihasználhassa teherautója minden előnyét. Járművezetői továbbképzésinkkel ezt elérheti, és még többet is.

Járművezető-támogatás
Egy férfi pénzügyi tanácsot kap

Pénzügyi termékek

Egyedi és különleges minden vállalkozás, egyéni módszerekkel biztosítják a növekedést és a jövedelmezőséget. Éppen ezért rászánjuk az időt, hogy Önnel szorosan együttműködve megtaláljuk a megfelelő megoldást. Ennek eredményeként a Volvo Financial Services által nyújtott pénzügyi megoldások okosak és rugalmasak. Az Ön üzleti igényeihez igazodnak.

Pénzügyi termékek
A szakképzett szerelők és a megfelelő szolgáltatások hosszabb üzemidőt jelentenek

Szervizek szolgáltatásai

A megfelelő szerviz. A legképzettebb szerelők. Csúcsminőségű alkatrészek. A Volvo Trucks szolgáltatásai segítenek a legtöbbet kihozni teherautójából. A Telematikai Átjáróhoz hasonló innovációk jóvoltából a teherautó állapota távolról is figyelemmel kísérhető. Az előre tervezett, ütemezett karbantartás nagyobb üzemidőt és kisebb üzemeltetési költségeket biztosít, valamint jobb irányítást a tevékenysége felett.

További információk a szervizek szolgáltatásairól
A Dynafleet segít Önnek átvenni az irányítást pénzügyi eredménye felett

Flottakezelő Rendszer

A tudás minden nyereséges üzletmenet kulcsa. És a Dynafleet gondoskodik erről az Ön szállítási műveletei kapcsán. Részletes flottakezelési szolgáltatásaival és létfontosságú információival az ügymenet minden aspektusát menedzselheti.

 

Fedezze fel, miként javíthatja üzletmenetét a Dynafleet >

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Gondoskodjon vállalkozásáról

A szolgáltatásokat intézheti helyi kereskedőjén keresztül. Itt találja meg őket.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt