A szakképzett szerelők és a megfelelő szolgáltatások hosszabb üzemidőt jelentenek

Szervizek szolgáltatásai

A megfelelő szerviz. A legképzettebb szerelők. Csúcsminőségű alkatrészek. A Volvo Trucks szolgáltatásai segítenek a legtöbbet kihozni teherautójából. A Telematikai Átjáróhoz hasonló innovációk jóvoltából a teherautó állapota távolról is figyelemmel kísérhető. Az előre tervezett, ütemezett karbantartás nagyobb üzemidőt és kisebb üzemeltetési költségeket biztosít, valamint jobb irányítást a tevékenysége felett.

További információk a szervizek szolgáltatásairól
A Dynafleet segít Önnek átvenni az irányítást pénzügyi eredménye felett

Flottakezelő Rendszer

A tudás minden nyereséges üzletmenet kulcsa. És a Dynafleet gondoskodik erről az Ön szállítási műveletei kapcsán. Részletes flottakezelési szolgáltatásaival és létfontosságú információival az ügymenet minden aspektusát menedzselheti.

 

Fedezze fel, miként javíthatja üzletmenetét a Dynafleet >

A Járművezető-továbbképzés támogatja Önt abban, hogy a legjobbat kihozza teherautójából

Volvo Trucks Járművezető-továbbképzés

Egy prémium teherautó prémium járművezetőt érdemel. Megéri a Volvo Trucks Járművezető-továbbképzés tanfolyamaiba befektetni, hiszen megtanítják a járművezetőnek, hogy a legjobbat hozza ki a teherautóból. És az eredmény? Fokozott üzemanyag-hatékonyság, termelékenység és biztonság.

Találja meg a megfelelő segítséget a Volvo Financial Services jóvoltából

Volvo Pénzügyi Szolgáltatások

Ha a nagy képet tekintjük, akkor a teherautó csupán egy része az Ön vállalkozásának. Finanszírozni kell, kifizetni és biztosítani. Itt jön a képbe a Volvo Financial Services. Ismerjük a vállalkozását és olyan tervet ajánlunk Önnek, amely pozitív jövőképet vetít elő.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Gondoskodjon vállalkozásáról

A szolgáltatásokat intézheti helyi kereskedőjén keresztül. Itt találja meg őket.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt