Trucks

Maradjon mozgásban a Volvo Trucks szolgáltatásaival

Volvo Trucks szolgáltatások

Egy prémium Volvo teherautóval már az első naptól kezdve előnyös helyzetben van. Elkötelezettségünk az Ön irányába azonban nem ér véget a kulcsok átadásával. Ez még csupán a kezdet.
 

A Volvo Connect portálon keresztül számtalan digitális szolgáltatáshoz és támogató eszközhöz férhet hozzá, hogy megőrizze flottája tökéletes állapotát, és vállalkozása mozgásban maradjon. Fedezzen fel intelligensebb módszereket az üzemidő növelésére, flottája kezelésére és az energiahatékonyság fokozására – mindezt az intelligens technológiákból származó valós idejű adatokra és a teherautói vezeték nélküli kapcsolatára támaszkodva. Helyi márkakereskedője szakértelmére, valamint az Eredeti Volvo alkatrészek és szervizszolgáltatások minőségére és megbízhatóságára támaszkodva biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb támogatást kapja teherautója teljes életciklusa során – és azon túl is.

Volvo Connect

A Volvo Connect egy olyan portál, ahol olyan digitális szolgáltatásokhoz, dokumentumokhoz és eszközökhöz férhet hozzá, amelyek növelik vállalkozása jövedelmezőségét. Nincs más dolga, mint megkérni kereskedőjét, hogy készítse el fiókját. Ezt követően jelentkezzen be, és fedezze fel a rengeteg szolgáltatást, amelyekkel mindig egy lépéssel előrébb járhat.

Már van Volvo Connect-fiókja?

Flottakezelés

Flottakezelési szolgáltatásaink megkönnyítik, hatékonyabbá és termelékenyebbé teszik mindennapi munkáját. A nem tervezett leállások megelőzése, szállítási feladatok és szervizlátogatások ütemezése, az energiahatékonyság és a biztonság fokozása, és még sok minden más. Minden egy helyen – a Volvo Connectben.
 

Flottakezelés

Járművezető-támogatás

A képzett és motivált járművezetők bizonyítottan termelékenyebbek, ráadásul hatékonyabban és biztonságosabban vezetnek. Ha beruházott egy Volvo teherautóba, akkor fontos, hogy a járművezető képzésére is költsön – elősegítve, hogy kihasználhassa teherautója minden előnyét. Járművezetői továbbképzéseinkkel mindezt elérheti, és még többet is.
 

Járművezető-támogatás

Pénzügyi termékek

Egyedi és különleges minden vállalkozás, egyéni módszerekkel biztosítják a növekedést és a jövedelmezőséget. Éppen ezért rászánjuk az időt, hogy Önnel szorosan együttműködve megtaláljuk a megfelelő megoldást. Ennek eredményeként a Volvo Financial Services által nyújtott pénzügyi megoldások okosak, rugalmasak és az Ön vállalkozására szabottak.
 

Pénzügyi termékek

Az Ön hatodik érzéke

A teherautók üzemidejének új szintje.

Kapcsolódjon

Készen áll arra, hogy belépjen a Volvo Connect világába? Esetleg kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban? Helyi kereskedője örömmel segít Önnek.