Trucks

A VOLVO TRUCKS MÁRKÁRÓL

Driving Progress – immár egy évszázada

Az első Volvo teherautó 1928-ban született. Azóta a nehézteherautók legnagyobb európai gyártójává nőttük ki magunkat. Mára elköteleztük magunkat a fejlődés vezetése, illetve a fenntartható szállítmányozás jövőképének formálása mellett. Munkánk a alapvető értékeinkre épül – a minőségre, a biztonságra és a környezetvédelemre. Mindegyiket valóra váltjuk minden tettünkben.

Minőség

A minőség iránti elkötelezettségünk egy folyamatos törekvés arra, hogy felülmúljuk az elvárásokat, és semmit se bízzunk a véletlenre! Továbbá törekszünk arra is, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyekre bizalommal támaszkodhat, és hatékonyabb rendelkezésre állást és nyereségességet nyújtanak .

Tudjon meg többet a minőségről

Biztonság

Számtalan biztonsági innovációnk révén igyekszünk megelőzni a közlekedési baleseteket és mérsékelni a sérüléseket. Célunk a teljes balesetmentesség, és fáradhatatlanul dolgozunk azon, hogy mindenki számára biztonságosabbá tegyük a közlekedést.

Bővebb információk a biztonságról

Környezetvédelem

Zéró károsanyag-kibocsátást célzó jövőképünkkel egy fenntarthatóbb szállítmányozási iparág elhozását célozzuk meg. Egyik fő törekvésünk, hogy vezető szerepet játsszunk a villamosításban.

Tudjon meg többet a környezetvédelemről

A Volvo Csoportról

A Volvo Trucks a Volvo Csoport része, amelynek 102 000 alkalmazottja van, 190 piacon van jelen és 18 országban rendelkezik gyártóüzemmel.

 

Ugrás a Volvo Csoport oldalára

Energetikai szakreferensi riport

A Volvo Hungária Kft. éves energetikai szakreferensi riportja megtekinthető az alábbi linken.

Belső visszaélés-bejelentési szabályzat

A Volvo Hungária Kft. belső visszaélés-bejelentési szabályzata megtekinthető az alábbi linken.

TUDJON MEG TÖBBET KERESKEDŐINKTŐL

Volvo Trucks márkakereskedőink mindent tudnak a vállalatunkról
és ajánlatainkról. Vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy még többet tudjon meg.