Trucks

Gázüzemű Volvo FH

A gázüzemű Volvo FH nagy teljesítményű teherautó a hosszú távú szállításhoz, amely jelentősen csökkentheti a karbonlábnyomát. Bio-LNG-t és HVO-t fogyasztva hosszú távolságokat tehet meg nagy hasznos teher mellett, tartálytól kerékig számolva teljesen karbonsemlegesen.

Nagy teljesítmény kevesebb szén-dioxid-kibocsátással

A gázüzemű Volvo FH motorok ugyanolyan teljesítményt és nyomatékszintet kínálnak, mint dízelmotorjaink. Mindezt alacsonyabb károsanyag-kibocsátással és karbonsemlegesen teszik megújuló bio-LNG-t és HVO-t használata esetén. Válasszon a 420, 460 vagy 500 LE teljesítményt és akár 2500 Nm nyomatékot kínáló modellek közül.

Nagyobb teljesítmény és nyomaték

A gázüzemű Volvo FH motor a dízelmotor-technológián alapul, és lényegesen nagyobb hatékonyságot, teljesítményt és nyomatékot kínál, mint a többi gázmotor-alternatíva. Tökéletesen megfelel a hosszú távú szállítási feladatokhoz, akár 60 tonnás szerelvényössztömeggel.

Kisebb karbonlábnyom

A motor bio-LNG-vel (biogázzal) vagy LNG-vel (földgázzal) üzemel, de kis mennyiségű megújuló HVO-t vagy gázolajat is használ. Ezenkívül AdBlue-folyadékot alkalmaz a kipufogógáz-utánkezeléshez. Ez a hajtáslánc akár 100%-kal is csökkentheti CO2-lábnyomát, a tartálytól a kerékig számítva bio-LNG és HVO használata esetén.

LNG-kapacitás a szükséges hatótávnak megfelelően

A gázüzemű Volvo FH esetén három különböző tartályméret közül választhat az alkalmazásnak megfelelően. Akár 1000 km-es hatótávolság is lehetséges, így a teherautó kiválóan megfelel a hosszú távú szállításhoz a gáztöltőállomások növekvő hálózatában.

Szabja testre gázüzemű Volvo FH járművét

Mekkora teljesítményre van szüksége? Milyen messzire fog utazni a töltőállomások között? Milyen szintű kényelemre van szüksége a fülkében? Készítse el tökéletes gázüzemű Volvo FH járművét teherautó-konfigurátorunkkal.

Teljesítmény alacsonyabb károsanyag-kibocsátással

A gázüzemű Volvo FH ugyanolyan teljesítményű, mint egy dízelmotoros teherautó, de szén-dioxid-kibocsátását akár 100%-kal is csökkentheti. Ezt a tartálytól a kerékig mérik bio-LNG és HVO használata esetén, és az európai szabványos gázolajat használó teherautókhoz hasonlítják.

Egészen 60 tonnáig

Akár 1000 km-es hatótávolság

Akár 500 LE

A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. A részletekért forduljon területileg illetékes értékesítő kollégánkhoz.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks értékesítője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!