Trucks

Eredeti Volvo Alkatrészek 

Ahhoz, hogy a Volvo teherautójától elvárható üzemidőt, megbízhatóságot és teljesítményt kapja, ne érje be az Eredeti Volvo Alkatrészeknél kevesebbel. Ezeket úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjenek teherautójához. Kompromisszumokat nem ismerő szabványaink szerint gyártják azokat. Akárcsak teherautóinknak, ezeknek sem csupán a laboratóriumainkban végzett szigorú próbákon kell megfelelniük, hanem üzemeltetői tesztprogramokon a legkülönfélébb körülmények között – a jeges sarkvidéktől a sivatagi forróságig. Más szavakkal: a minőségük már biztosított. Amennyiben egyik hivatalos szervizünk szereli be ezeket, akkor a beszerelt alkatrészekre vonatkozó 2 éves garancia érvényes ezekre. Mindezt azért, hogy biztosítsák Önnek azt a nyugalmat, amelyet megérdemel.

A megfelelő alkatrész. A megfelelő helyen. A megfelelő időben.
 

Az Eredeti Volvo Alkatrészek az internetes alkatrészboltunkban és a helyi márkakereskedőnél is beszerezhetők. Világszerte több mint 130 piacra kiterjedő kereskedői és szervizhálózatunkkal soha nincs messze attól az alkatrésztől és szolgáltatástól, amely útja folytatásához szükséges. Hatékony logisztikai rendszereink biztosítják azt, hogy Ön időben megkapja a szükséges alkatrészt.

15 éves alkatrészellátási ígéretünk
 

Nem számít, milyen Volvo teherautót vezet vagy mikor vásárolta, üzemideje elsődleges a számunkra. Ezért a típus gyártásának leállítása után még legalább 15 évig biztosítjuk a létfontosságú alkatrészek gyártását és elérhetőségét.

Garancia a beszerelt alkatrészekre
 

Az Eredeti Volvo Alkatrészekhez 2 év beszerelt alkatrészekre érvényes garancia tartozik. Ha egy alkatrész az első 2 évben garanciális hiba miatt meghibásodik, átvállaljuk a javítását vagy az alkatrész cseréjét. A teljes garancia akkor érvényes, ha a munkát egy hivatalos Volvo szerviz végzi. A garancia az alkatrészek javítását vagy cseréjét fedi. Sőt, még az alkatrész hibája következtében fellépő károsodást is.
 

További információk az Eredeti Volvo Szervizről

Keresse meg a tökéletes alkatrészt

Több mint 100000 Eredeti Volvo Alkatrészt gyártunk és kínálunk. Alkatrész-katalógusunk segítségével pedig könnyen megtalálhatja az alkatrészt, amelyet keres.

Váljon részesévé

Eredeti Volvo Alkatrészek, szakértő szolgáltatás és olyan szerelők, akik elsőre megfelelő munkát végeznek. Mindez Volvo Trucks kereskedőjénél kezdődik.

VOLVO EREDETI ÉS REMAN BEÉPÍTETT ALKATRÉSZEK 2 ÉV GARANCIÁVAL

LETÖLTHETŐ DOKUMENTUMOK:

Fékbetétek és féktárcsák

Szűrők

Kuplung

Turbófeltöltők

Volvo Reman Alkatrészek

Ablaktörlők