Trucks

Böngéssze a Volvo teljes teherautó-kínálatát

A hajtásláncok széles választékának és a még szélesebb modellválasztéknak köszönhetően biztosan van olyan Volvo teherautó, amely megfelel az Ön vállalkozásának. Ismerje meg őket itt.

  Kínálatunk. Kibővítve.

  Ismerje meg teherautóinkat, és fedezze fel, hogyan tudjuk őket az Ön igényeihez igazítani. Mindegy, hogy a hosszú távú szállítmányozással, építőiparral vagy más iparággal foglalkozik, itt találja meg következő teherautóját. Nézze meg közelebbről a motorokat, az alvázakat és a fülkéket, és merüljön el a részletekben.

   

  Ismerje meg teherautóinkat!

  Elektromos teherautók

  Elektromos teherautóink nulla lokális károsanyag-kibocsátást, kisebb zajt és alacsonyabb vibrációt kínálnak. Tisztábbá és csendesebbé teszik az áruszállítást – és javítják a sofőrök munkakörülményeit.

   

  Ismerje meg elektromos teherautóinkat!

  Gázüzemű teherautók

  Kisebb szén-dioxid-lábnyomot, nagy teljesítményt és nagy hatótávolságot szeretne? Ismerje meg gázüzemű teherautóinkat. A hulladékgyűjtéstől a távolsági fuvarozásig mindenhez elérhető LNG vagy CNG használatával – biogázból vagy földgázból előállítva a rendelkezésre állás függvényében.

   

  Ismerje meg gázüzemű teherautóinkat

Termékjellemzők

Fedezze fel azon funkcióink és innovációink választékát, amelyek termelékenyebbé, biztonságosabbá és energiahatékonyabbá tehetik teherautóját. Tudjon meg többet arról, hogyan alakíthatja Volvo teherautóját az Ön kihívásaihoz az alábbiakban kiemelt funkciókkal.

Szabja testre következő teherautóját

Szabja testre és tervezze meg ideális teherautóját, amely tökéletesen illeszkedik az Ön igényeihez.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks értékesítője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!