Trucks

 

Ismerje meg teherautóinkat!

Ismerje meg teherautóinkat, és fedezze fel, hogyan tudjuk őket az Ön igényeihez igazítani. Nézze meg közelebbről a motorokat, az alvázakat, a fülkéket és azokat a megoldásokat, amelyek egyedivé teszik a Volvo teherautókat. Mélyedjen el a részletekben, és fedezze fel lehetőségei tárházát. Nálunk biztosan megtalálja következő teherautóját.

Engedje szabadjára a képzeletét! Praktikus útmutatóinkból megismerheti teherautóinkat, szolgáltatásainkat és szegmenseinket.

 

Teherautó-garancia

Új Volvo teherautójára 12 hónap, a hajtásláncra pedig 24 hónap garanciát vállalunk. Ezek együttesen olyan átfogó szolgáltatáscsomagot alkotnak, amellyel kiküszöbölhetőek a gyártási hibákból eredő kellemetlenségek. A hibás alkatrészek javítását vagy cseréjét a hivatalos Volvo márkaszervizek ingyenesen elvégzik.

A Volvo járműgarancia az átadás napjától számítva 12 hónapig érvényes kilométer-korlátozás nélkül. A hajtásláncra vállalt garancia az átadástól számított 24 hónapig, vagy maximum 300◦000 km-ig érvényes. A garancia részleteit és feltételeit illetően érdeklődjön márkakereskedőjénél!

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!