Trucks

Minden egy helyen, amire szüksége van

A Volvo Connect teljes áttekintést nyújt a vállalkozása számára legfontosabb információkról, valamint azonnali hozzáférést biztosít számos iparágvezető szolgáltatáshoz, amelyeket most kényelmesen, egy helyen, egyetlen biztonságos bejelentkezéssel érhet el.

A Volvo Connect egy teherautóflottakezelő-rendszer, és egy átjáró a Volvo Trucks digitális szolgáltatásaihoz. Hatékony eszközökhöz ad hozzáférést Önnek, amelyek segítségével nyomon követheti a gépjárműve teljesítményét, megtervezheti a karbantartásokat és fokozhatja a termelékenységet – mindezt egy helyen. Akár saját teherautót vezet, akár egy teljes flottát irányít, a Volvo Connect bárhol és bármikor biztosítja azokat a digitális szolgáltatásokat és támogatást, amelyekkel még nyereségesebbé teheti árutovábbítási tevékenységeit. Bárhol, bármikor.

 

Alább többet is megtudhat a Volvo Connect szolgáltatásairól. További információért felkeresheti a Volvo Connect oldalát, vagy felveheti a kapcsolatot helyi kereskedőjével.

Még nincs Volvo Connect-hozzáférése?

 

A regisztrációhoz vegye fel a kapcsolatot a kereskedőjével

Üzemidő

Tartsa kézben az irányítást, és legyen nyugodt, tudva, hogy a teherautói jó állapotban vannak, és munkára készek. A Volvo Connect számos olyan szolgáltatáshoz biztosít hozzáférést, amelyek növelik az üzemidőt. Áttekintést kaphat az összes eszköz állapotáról, köztük a figyelmeztetésekről és a riasztásokról is. Áttekintheti teljes szerviztörténetét, valamint a közelgő szervizlátogatásokat. Az eszközökkel kapcsolatos problémákat egyszerűen bejelentheti. És még sok egyéb szolgáltatást is igénybe vehet.

Ön így lesz eredményes

A megfelelő információk elérésével fontos képességeket nyerhet, és megőrizheti előnyét versenytársai előtt. A Volvo Connectben olyan flottafelügyeleti szolgáltatások érhetők el, mint például a Nyomkövetés, amely valós idejű áttekintést nyújt minden teherautó helyzetéről és állapotáról – így Ön egyszerűen nyomon követheti teherautóit és a szállításhoz kapcsolódó eszközöket.

Teljesítmény

Ismerje meg a teljes képet annak részleteivel együtt a hatékonyabb, koordináltabb és termelékenyebb napi működés érdekében. A Volvo Connect olyan teljesítménynövelő szolgáltatásokat tesz elérhetővé, mint az Üzemanyag és Környezetvédelem, amely lehetővé teszi az üzemanyag-fogyasztás egyszerű és hosszú távú nyomon követését. Ezenkívül hasznos tippeket ad a járművezetőknek üzemanyag-takarékossági készségeik fejlesztéséhez.

A tevékenységek teljes körű támogatása

A Volvo Connect azért készült, hogy Ön többre legyen képes. Hogy hozzáférést biztosítson Önnek az iparág vezető szolgáltatásaihoz akkor, ott és úgy, amikor, ahol és ahogyan Önnek szüksége van rájuk. Ennyi az egész.

 

A letisztult és jól kezelhető felületen egyszerű a navigálás. Bejelentkezés után a rendszer azonnal áttekintést ad az Önnek legfontosabb információkról és szolgáltatásokról. Mindössze egy-két kattintással részletesebb információkhoz juthat. Rugalmas és testreszabható – Volvo Connect az Ön igényeire és preferenciáira szabható. Minden csak Önön múlik.
 

Készen áll az indulásra?
 

Vegye fel a kapcsolatot márkakereskedőjével

Bemutatkozik a Volvo Connect

Ügyfélportál

A Volvo Connect szolgáltatásainak eléréséhez és a bennük rejlő teljes potenciál kiaknázásához egyszerűen jelentkezzen be a Volvo Connect portálra. A felhasználók szerepköralapú hozzáférést kapnak. Így bejelentkezés után a személyre szabott irányítópult teljes áttekintést ad az Ön szerepköre számára leginkább releváns információkról és szolgáltatásokról. Ez mindenkinek jó a teherautó-tulajdonosoktól és a flottamenedzserektől a járművezetőkön és a diszpécsereken át az adminisztrátorokig.

 

Piactér

A piactérről könnyen elérhető Digitális Szolgáltatások Áruházban a Volvo Trucks és a kiemelt partnerek digitális szolgáltatásai is jelen vannak. Idővel egyre bővülő választékból rendelhet és aktiválhat szolgáltatásokat – erről a felületről.

Fejlesztői portál

A fejlesztői portál biztosítja, hogy a Volvo Connect egyre jobbá váljon az idő múlásával. Itt fogadjuk be és tesszük elérhetővé a kiemelt szakértő partnerek és mások által fejlesztett új, innovatív szolgáltatásokat.

Önnel együtt növekszik

Fejlessze tovább vállalkozását egy dinamikus felület segítségével, amely Önnel együtt növekszik. Ma a Volvo Connect olyan fontos szolgáltatásokat nyújt Önnek, amelyek segítenek a vállalata hatékonyabb működtetésében és fejlesztésében. De ez még csak a kezdet. A későbbiekben újabb digitális szolgáltatásokra számíthat, amelyekkel vállalkozása továbbra is vezető pozícióban marad.

Kapcsolódjon

Készen áll arra, hogy belépjen a Volvo Connect világába? Esetleg kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban? Helyi kereskedője örömmel segít Önnek.