Nem meglepetés, hogy az egész világon hiány van a profi járművezetőkből. Számos üzemeltető számára kihívás, hogy magához vonzza és megtartsa őket. Ám igenis megéri a fáradtságot! A szakképzett, motivált járművezetők bizonyítottan termelékenyebbek, hatékonyabban és biztonságosabban vezetnek. Egyszerűen fogalmazva nagy és pozitív hatással vannak az eredményre.

A Volvo teherautói világraszóló élményt nyújtanak a járművezetőknek a biztonság és kezelhetőség, illetve a vezetési és pihenési kényelem terén. Ha beruházott abba, hogy a megfelelő teherautóval kezdjen hozzá a munkához, akkor fontos, hogy a járművezető képzésére is költsön – elősegítve, hogy kihasználhassa teherautója minden előnyét. Járművezetői továbbképzésinkkel ezt elérheti, és még többet is. A tanfolyamok biztosítják azokat a képességeket a járművezetőknek, amelyekkel biztonságosabban, hatékonyabban és tájékozottabban dolgozhatnak. Ennek eredménye a teherautó mérsékelt kopása és elhasználódása, a kedvezőbb üzemanyag-fogyasztás, a boldogabb és egészségesebb járművezetők, és egy egészségesebb pénzügyi helyzet is.

Járművezető-továbbképzés – Járművezető-támogatás – Volvo Trucks szolgáltatások

Járművezető-továbbképzés

A Volvo képzéseinek hála a járművezetők a legtöbbet hozhatják ki a teherautóból, miközben biztonságosabban, okosabban és takarékosabban vezetik az.
 

További információk a Járművezető-továbbképzésről >

My Truck alkalmazás – Járművezető-támogatás – Volvo Trucks szolgáltatások

My Truck alkalmazás

A jármű csatlakoztatása egy okostelefonos alkalmazáshoz. A szolgáltatás azonnali állapotjelentést és a jármű távoli irányításának lehetőségét kínálja a járművezető számára.
 

További információk a My Truck App-ról >

Volvo Trucks Driver Challenge – Járművezető-támogatás – Volvo Trucks szolgáltatások

Volvo Trucks Járművezetői Kihívás

A Volvo Trucks Driver Challenge egy globális járművezetői verseny, amelynek célja kiemelni a hatékony vezetési készségek fontosságát.

Vonatkozó hírek és történetek

Erdőmester

Második helyen végzett a Volvo Trucks Járművezetői Kihívás globális döntőjében, az üzemanyag-takarékos vezetés valódi mestere. A rönkszállító teherautókat üzemeltető és vezető Bert „Knatte” Johansson tudja, miként hozza ki a legtöbbet minden csepp ...

Megoldják a vezetőhiányt

Vezetőhiány okoz aggodalmat a fuvarozási iparágban. Ausztráliában a probléma különösen jelenetős, ezért Peter Voorhoeve, a Volvo Group Australia elnöke és ügyvezető igazgatója, valamint kollégái proaktív módon igyekeznek megoldani a helyzetet....

Növelje a termelékenységet a járművezetők továbbképzésével

Szakszerű tudásanyagot adnak és gyakorlati képességeket fejlesztenek ki a Volvo Trucks Járművezető-továbbképzési tanfolyamai a jármű termelékenységének maximalizálására....

Lépjen kapcsolatba értékesítőjével

Lépjen kapcsolatba értékesítőjével

A megfelelő alkatrész megtalálásától a teherautója karbantartásáig vagy javításáig az Ön helyi Volvo Trucks márkakereskedője szívesen segít. Hívjon minket – vagy még jobb, ha ellátogat hozzánk.

Keresse meg a legközelebbi kereskedőt