Trucks

Volvo FMX. A legstrapabíróbb építőipari teherautónk.

A Volvo FMX egy strapabíró építőipari teherautó, amely tele van olyan technológiákkal, amely megkönnyíti a legnagyobb kihívásokat jelentő feladatokat. Elektromos vagy dízel hajtásláncok, hajtott első tengely, nagy hasmagasság és nehéz terhek szállítására alkalmas tengelyek. Ez a teherautó arra való, hogy elvigye oda, ahová mások nem, akár van út, akár nincs.

  Volvo FMX

  Alkalmazások: építkezési és építőipari szállítás, bányászati szállítás és kőfejtők, közszolgáltatási és közüzemi szállítás
  Teljesítmény: 330–540 LE

  Olvassa el a teljes specifikációt

  Elektromos Volvo FMX 

  Alkalmazás: építkezési és építőipari szállítás, közszolgáltatási és közüzemi szállítás
  Kombinált össztömeg: akár 44 tonna
  Teljesítmény: 490 kW
  Hatótávolság: akár 300 km


  További tudnivalók az elektromos Volvo FMX modellről 

Igazi építési munkákhoz való

Szabja személyre Volvo FMX-ét, hogy könnyedén megfeleljen a kihívásoknak. A merev teherautó-alváz olyan funkciókkal rendelkezik, amelyek növelik az üzemidőt és a termelékenységet, akár úton, akár terepen vezet. Tekintse meg közelebbről alváz opcióinkat az alábbi képgalériában.

Hajtott első tengely

Szerezze be hajtott első tengellyel Volvo FMX-ét a maximális tapadás érdekében. Az Automatikus Kipörgésgátló Rendszer biztosítja, hogy csak szükség eseték kapcsolódjon be. Ám kikapcsolja azt, amikor nem szükséges.

300 milliméter szabad hasmagasság

A kifejezetten építőipari teherautókhoz való hátsó légrugózás verhetetlen kényelmet és tapadást kínál 300 mm-es szabad hasmagasság mellett.

38 tonnás dupla tengely

Növelje termelékenységét tartós megoldással. Nagy teherbírású dupla tengelyünk akár 38 tonna terheléssel is könnyedén megbirkózik. Tökéletes társ a Volvo FMX-hez.

Alakítsa ki építőipari teherautóját

Robusztus külső, amely ellenáll a kemény igénybevételnek. Ikonikus, masszív lökhárító, amely 3 mm-es kiváló minőségű acélból készült, és megvédi a jármű elejét a horpadásoktól és a fényszórók betörésétől bármilyen terepen. Tengelyek, amelyek viselik a terhelést és biztosítják a tapadást. Az elektromos és dízel hajtásláncok széles választéka segít a Volvo FMX személyre szabásában.

Hajtásvezérlés az I-Shift segítségével

Az I-Shift az automata sebességváltók széles választékát kínálja, amelyek segítségével a legtöbbet hozhatja ki hajtásláncából a legkevesebb energiával. Válasszon kúszófokozatokat és személyre szabott szoftvert az extrém indíthatóság érdekében. Az egypedálos vezetés nehéz terepen, előre és hátramenet között váltáshoz érhető el. Az I-Shift minden napot megkönnyít nehéz körülmények között.
 

Ismerje meg az I-Shift sebességváltót 

Stabil a Volvo Dinamikus Kormányzással

A Volvo Dinamikus Kormányzás segít Önnek egyenletesen és precízen, kisebb erőfeszítéssel manőverezni. Kiszűri a döccenőket, rándulásokat és csavarodásokat, hogy levegye a terhet a válláról. A biztonság és termelékenység növelése érdekében a rendszer funkciókkal egészíti ki a járművezető-támogató rendszereket. Mindezeken felül a Volvo Dinamikus Kormányzás lehetővé teszi a külső kormányzást, amelynek segítségével teherautóját távirányítóval vezetheti a termelékenység növelése érdekében.

Tudnivalók a Volvo Dinamikus Kormányzásról 

Kemény munkára készen

A Volvo FMX hatékony eszköz a szakemberek számára. Az Ön igényei szerint könnyen testre szabható alváz. A nehéz feladatokat megkönnyítő funkciók, amelyekkel Ön a legtöbbet hozhatja ki a befektetéséből. A képgalériára kattintva többet tudhat meg arról, hogyan használja a Volvo FMX-et.

Felépítményezésre készen

A Volvo FMX alváza készen áll az Ön alkalmazásához. A választási és specifikációs lehetőségek széles skálája jóvoltából könnyen a saját követelményeihez igazíthatja a teherautót.
 

További tudnivalók a felépítményezésről 

Funkcióvezérlő

Irányítsa a felépítmény funkcióit, a munkalámpákat, az ajtózárakat és egyebeket, miközben a teherautó körül dolgozik. A Vezeték nélküli távkapcsoló kiterjeszti az elérhetőséget a fülkén kívülre.
 

Ismerje meg alvázainkat 

Terhelésjelző a vezérléshez

Használja ki teherautóját, és maradjon a határokon belül. A műszerfalon az egyes tengelyek terhelése valós időben nyomon követhető.
 

Ismerje meg alaposan a Volvo FMX specifikációit 

Fülke opciók

A Volvo FMX fülkéje menedéket nyújt a zord körülmények között is, és a fülkemodellek választékában megtalálja az Ön igényeinek megfelelőt. Válasszon a kamerás monitorrendszer és az oldalsó tükrök közül. Nézze meg közelebbről az alábbi lehetőségeket.

  Nappali fülke

  A nappali fülkével ellátott Volvo FMX biztonságos, kényelmes és ergonomikus vezetői környezetet kínál. A fülke hosszát úgy optimalizálták, hogy maximalizálja a szállítóeszköz hosszát.

  Alacsony nappali fülke

  Az alacsony nappali fülkével felszerelt Volvo FMX kényelmes és ergonomikus vezetői környezetet kínál magas szintű biztonsággal. Jó választás, ha a felépítménynek a fülke felett kell hely, vagy az üzemeltetési környezet korlátozza a jármű magasságát.

  Hálófülke

  A Volvo FMX a hálófülkével kombinálja a kiváló vezetési kényelmet, a biztonságot és a pihentető éjszakai szállást egy személy számára korlátozott állómagassággal.

  Alacsony hálófülke

  A Volvo FMX az alacsony hálófülkével kombinálja a kiváló vezetési kényelmet, a biztonságot és a pihentető éjszakai szállást egy személy számára korlátozott állómagassággal. Tökéletes választás, ha a felépítménynek hely kell a fülke fölött.

  Globetrotter fülke

  A Volvo FMX a Globetrotter fülkével ötvözi a biztonságot a kiváló vezetési és tartózkodási kényelemmel akár két személy számára is. Rengeteg tárolóhelyet és teljes állómagasságot kínál a padlón.

  Csapatszállító fülke

  A Volvo FMX csapatszállító fülkében összesen akár kilenc fő is helyet foglalhat. Biztonságos és gyors be- és kiszállást biztosít.

A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. A részletekért forduljon területileg illetékes értékesítő kollégánkhoz.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks értékesítője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!