Trucks

Pótkocsi szerviz

A Pótkocsiszerviz szolgáltatással pótkocsija karbantartását a teherautója javításával egy időben végezheti. Ez pontosan annyira kényelmes, mint amilyen hatékony. Ez az átfogó és proaktív szolgáltatás ráadásul a járművet remek állapotban tartja, költségeket takarít meg, és maximalizálja az úton töltött időt.

Végeztesse teljes járműve karbantartását egy helyen

Kiváló minőségű karbantartás

Szervizünkben a járművéről eredeti alkatrészekkel gondoskodnak olyan kiválóan képzett szerelők, akik mind az Ön Volvo teherautójának, mind a pótkocsijának szakértői.

Jobb költségkontroll

Üzemeltetési költségei kiszámíthatóbbá válnak. Kilométeralapú fix díjat fizet, megelőző karbantartási tervünk minimalizálja a nem várt javítások kockázatát.

Kényelem és kevesebb adminisztráció

Csupán egyetlen szervizt kell felkeresnie, egyetlen kapcsolattartót felhívnia és egyetlen számlát kezelnie, így a karbantartás sokkal egyszerűbb és hatékonyabb.

Kevesebb idő a szervizben

Ha mind a teherautó, mint a pótkocsi karbantartását egy szervizben végezteti, azzal értékes időt takarít meg. Akárcsak a hatékony és modern szervizeljárásunkkal.

A kellemetlen meglepetések minimalizált kockázata

Megelőző karbantartásunkkal már azelőtt intézkedhet a kockázatok kapcsán, mielőtt azok problémákká válnának. Minimalizálja a nem tervezett leállások, a javítások és a váratlan költségek kockázatát.

Bebiztosított maradványérték

Az Eredeti Volvo Szerviz és annak pótkocsikra vonatkozó megfelelőjét választva járművét remek kondícióban tarthatja, és megőrizheti annak értékét.

Eredeti Volvo Szerviz

Eredeti Volvo Szerviz

Szereltesse teherautóját a legjobban képzett szerelőkkel, akik a legmegfelelőbb eszközöket és alkatrészeket használják a legmodernebb szervizben.

Tudjon meg többet a Pótkocsiszerviz szolgáltatásról