Trucks

Pótkocsi szerviz

A Pótkocsiszerviz szolgáltatással pótkocsija karbantartását a teherautója javításával egy időben végezheti. Ez pontosan annyira kényelmes, mint amilyen hatékony. Ez az átfogó és proaktív szolgáltatás ráadásul a járművet remek állapotban tartja, költségeket takarít meg, és maximalizálja az úton töltött időt.

Végeztesse teljes járműve karbantartását egy helyen

Kiváló minőségű karbantartás

Szervizünkben a járművéről eredeti alkatrészekkel gondoskodnak olyan kiválóan képzett szerelők, akik mind az Ön Volvo teherautójának, mind a pótkocsijának szakértői.

Jobb költségkontroll

Üzemeltetési költségei kiszámíthatóbbá válnak. Kilométeralapú fix díjat fizet, megelőző karbantartási tervünk minimalizálja a nem várt javítások kockázatát.

Kényelem és kevesebb adminisztráció

Csupán egyetlen szervizt kell felkeresnie, egyetlen kapcsolattartót felhívnia és egyetlen számlát kezelnie, így a karbantartás sokkal egyszerűbb és hatékonyabb.

Kevesebb idő a szervizben

Ha mind a teherautó, mint a pótkocsi karbantartását egy szervizben végezteti, azzal értékes időt takarít meg. Akárcsak a hatékony és modern szervizeljárásunkkal.

A kellemetlen meglepetések minimalizált kockázata

Megelőző karbantartásunkkal már azelőtt intézkedhet a kockázatok kapcsán, mielőtt azok problémákká válnának. Minimalizálja a nem tervezett leállások, a javítások és a váratlan költségek kockázatát.

Bebiztosított maradványérték

Az Eredeti Volvo Szerviz és annak pótkocsikra vonatkozó megfelelőjét választva járművét remek kondícióban tarthatja, és megőrizheti annak értékét.

Eredeti Volvo Szerviz

Szereltesse teherautóját a legjobban képzett szerelőkkel, akik a legmegfelelőbb eszközöket és alkatrészeket használják a legmodernebb szervizben.

Tudjon meg többet a Pótkocsiszerviz szolgáltatásról