Trucks

Termékjellemzők

Fedezze fel azokat a termékjellemzőket, amelyekkel a Volvo teherautója megfelel az Ön kihívásainak. Egyes innovációink termelékenyebbé teszik Önt, és növelik az energiahatékonyságot. Néhány megkönnyíti, biztonságosabbá teszi az életet, és fokozza a vezetés élményét. Itt ízelítőt talál a teherautóink termékjellemzőiből.

Nagyobb biztonság és vezetői kényelem

Kamerás monitorrendszer

A kamerás monitorrendszerjavítja a teherautó aerodinamikáját az energiatakarékosságért. Megnöveli a látóteret, és az éjszakai üzemmód tiszta kilátást biztosít a sötétben.

Ismerje meg kamerás monitorrendszerünket

Élet a fedélzeten

Ha sok időt tölt Volvo teherautó fülkéjében, értékelni fogja az általunk fejlesztett megoldásokat, amelyek segítségével optimalizálhatja az úton töltött időt. A hely, a kényelem, a tárolóhelyek és a kényelem, amely a munkát minőségi idővé varázsolja.

Minden a fülkében való tartózkodásról

Volvo Dinamikus Kormányzás (VDS)

Oldalszél, nyomvályúk vagy kátyúk? A Volvo Dinamikus Kormányzás kiszűri a zavarokat, és leveszi a válláról a terhet. Más rendszereket is támogat, amelyek még biztonságosabbá teszik a vezetést.

Tudnivalók a Volvo Dinamikus Kormányzásról

Járművezető-támogató rendszerek

Járművezetői segédrendszereinket úgy alakítottuk ki, hogy a helyzetek széles skálájában növeljék a biztonságot – mindegy, hogy nagy sebességgel halad autópályán, illetve olyan városokban, ahol más közlekedők vannak a közelben.

Ismerje meg a járművezetői segédrendszereinket

Az Ön képességeihez testre szabva

Felépítményezésre kész

Minél gyorsabban teszi teljessé teherautóját egy testreszabott felépítménnyel, annál jobb. A Volvo teherautókat már a gyárban alaposan felkészítjük a felépítményezésre. A felépítményezők pedig minden kiterjedő támogatást kapnak tőlünk. Ez lerövidíti az átfutási időt és a teherautó még jobb minőségben készülhet el.


Bővebben a felépítményezésre való előkészítésről

Alváz

Olyan teherautót szeretne, amelynek alváza megbirkózik a járműnek szánt feladatokkal. Az alvázát úgy alakítjuk ki, hogy támogassa vállalkozása sikerét.

Ismerje meg alvázainkat

Energia és hatékonyság

I-See

Tudja, hogyan optimalizálhatja a sebességet, a sebességváltásokat és a kifutást a domborzathoz, a kanyarokhoz és a közelgő forgalmi dugókhoz az energiatakarékossághoz? Az I-See tudja, és tudása adatokra épül.

Bővebb információk az I-See-ről

I-Save

Élvezetes üzemanyag-megtakarítás. Az I-Save csomag ideális megoldás arra, hogy csökkentse üzemanyag-fogyasztását a távolsági fuvarozásban – egyúttal kiváló vezethetőséget kínál.

Információk az I-Save rendszerről

Volvo-motorok

A Volvo teherautó-választékában elektromos, dízel- vagy gázüzemű teherautók közül választhat. Mindezt a teljes választéknál megteheti, a közepestől a nagy igénybevételre tervezett járművekig. Nézze meg közelebbről a rendelkezésre álló különböző meghajtás- és teljesítményalternatívákat.

Fedezze fel a motoralternatívákat

I-Shift

Az I-Shift olyan automatizált sebességváltók választékát kínálja, amelyeket arra terveztek, hogy a vezetést zökkenőmentesebbé, kényelmesebbé és hatékonyabbá tegyék. Az iparág etalonja.

Tudjon meg többet az I-Shiftről

A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. A részletekért forduljon területileg illetékes értékesítő kollégánkhoz.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks értékesítője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!