Trucks

Kamerás monitorrendszer 

A kamerás monitorrendszer javítja a teherautó légellenállását, és csökkenti az energiafogyasztást. Jobb közvetlen kilátást, továbbfejlesztett éjszakai üzemmódot és kisebb holttereket biztosít a teherautó közelében.

Hatékonyságra optimalizálva

A visszapillantó tükrök rontják a légellenállást, bármennyire is áramvonalasak. A kamerák révén a teherautó formája áramvonalasabb az energiafogyasztás csökkentéséért.

Jobb kilátás

Jobb kilátás

A tükrök eltávolítása jobb közvetlen kilátást eredményez, mivel nincsenek tükörkeretek, amelyek eltakarnák a környezetet. A kamerás monitorrendszer emellett jobb hátsó kilátást is biztosít esőben, valamint csökkenti a közvetlen napfény okozta zavaró hatásokat. Mindez hozzájárul a jobb vezetési élményhez.

Növelje látóterét

Ha pontos manőverekre van szükség, a kamerás monitorrendszerrel ráközelíthet a környezetre a fókuszáltabb rálátásért, vagy eltávolíthatja a nézetet a szélesebb látószög érdekében. Az intelligens kapcsolóval válthat a különböző nézetek között, keskeny vagy széles látószögben.

Továbbfejlesztett éjszakai üzemmód

Éjszaka vagy félhomályban az infravörös kamera is aktiválható. Jobb éjszakai üzemmódot biztosít, és jobban megjeleníti a környezetet, mint a hagyományos tükrök sötétben.

Kamerák és kijelzők

Kamerák Önre szabva

A kamerás monitorrendszer kettő vagy három kamerát tartalmaz: egy kamera a vezetőoldalon, egy az utasoldalon és egy opcionális utasoldali sarokkamera. A kamerák egy fő és egy széles látószögű visszapillantó nézetet biztosítanak. A kamera lencséi hideg időben automatikusan felmelegednek, így megolvasztják a jeget vagy a havat, valamint eltávolítják a párát és a nedvességet.

Több kijelző

A rendszer többféle nézetet biztosít különböző képernyőkön. A fő és a nagy látószögű visszapillantó nézet a monitorokon látható. Az elülső közeli tükör pontosan ott van, ahol annak lennie kell, és tökéletes rálátást biztosít a teherautó közelében lévő területre a fülke előtt.

Felügyelet üzemmód

Parkoláskor a kamerás monitorrendszer Felügyelet üzemmódban aktiválható, hogy a vezető láthassa, mi történik a teherautó mögött.

A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. A részletekért forduljon területileg illetékes értékesítő kollégánkhoz.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks értékesítője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!