Az Üzemanyag és Környezetvédelem segít Önnek takarékoskodni és csökkenteni a szén-dioxid-kibocsátást

Üzemanyag és Környezetvédelem

Ki a leginkább üzemanyag-hatékony járművezetője? És kinek van szüksége képzésre és támogatásra? Az Üzemanyag és környezetvédelem szolgáltatás megtakarítja Önnek a járművek és a járművezetők adatainak elemzésével eltöltött időt. Rámutat, hogy hol érhetők el megtakarítások. És elősegíti CO2-kibocsátása csökkentését.

Kezdjen megtakarítani az Üzemanyag és Környezetvédelem segítségével
Segít Önnek a megfelelő vezetőt a megfelelő feladathoz társítani

Vezetési idők

A Dynafleet segít, hogy mindig tisztában legyen a járművezetői tevékenységekkel. Nézze meg, hogy melyik járművezető a legalkalmasabb egy új feladatra! Kapjon előzetes figyelmeztetéseket annak biztosítása érdekében, hogy betartsa a vezetési időkre vonatkozó előírásokat! És csökkentse az adminisztrációval töltött időt a tachográfadatok automatikus letöltésével!

Bővebb információk Vezetési időkről
Helymeghatározás: tudjon Ön is mindenről

Helymeghatározás

Nincs több hívás. Nincs több találgatás. A Helymeghatározás szolgáltatás pontosan megadja, amit tudnia kell. A teherautó helyzetétől (utca szintig) a járművezetőre, a teherautó sebességére, terhelésére és a jármű típusára vonatkozó részletes adatokig. Segít továbbá a tervezésben, a navigációban, és vállalkozása nyereségesebb működtetésében.

Fedezze fel a Helymeghatározás szolgáltatást
Gyors, egyszerű és költséghatékony

Üzenetküldés

Gyors, biztonságos és költséghatékony – az Üzenetküldés biztosítja, hogy az iroda mindig kapcsolatba léphessen a teherautóval. Megakadályozza a költséges félreértéseket, és megadja a járművezetők számára azon információkat, amelyekkel jobb döntéseket hozhatnak út közben. Annyit kommunikálhat a teherautóival, amennyit szeretne – elhelyezkedésüktől függetlenül.

Fedezze fel az Üzenetküldés szolgáltatást

Így működik

Egy teljes rendszer – bármilyen teherautóhoz

A Dynafleet révén egyedülálló és rendkívül hasznos információkhoz juthat Volvo teherautójáról. Ám bármilyen más gyártmányú teherautóba is beszerelhető – ami könnyebbséget jelent, ha vegyes összetételű flottával rendelkezik.

A négy Dynafleet szolgáltatást bármilyen kombinációban aktiválhatja. Mindegyik szolgáltatás fix havi díjért érhető el, amely tartalmazza a nemzetközi kommunikációs barangolási díjakat is.

Könnyű beszerelés

A Dynafleet hardver lehet gyárilag beszerelt vagy Volvo Trucks kereskedése utólagosan is beszerelheti. Nincs szükség további szoftverre – egyszerűen csak jelentkezzen be a Dynafleet internetes portálra, hogy hozzájusson flottaadataihoz! Esetleg használja okostelefonját vagy táblagépét, hogy mindenhol naprakész lehessen!

Információ és tárolás

A járműre és a járművezetőre vonatkozó információk a Dynafleet adatbázisába kerülnek, ahonnan elemzés után könnyen értelmezhető kimutatásokként juttatjuk el Önhöz. Irodája és a járművezető bármikor kommunikálhat egymással, szöveges üzeneteken keresztül. Az Ön rendelési és számlázási rendszereinek integrációja is lehetséges a Dynafleettel.

VT

A tökéletes csomag

Helyi Volvo Trucks kereskedője segít Önnek megtalálni az Önhöz és üzletmenetéhez legjobban illeszkedő Dynafleet csomagot.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt