Trucks

Hálózatba kapcsolt flottakezelő szolgáltatásainkkal az élre törhet.

A lehetőségek határtalanok. Tegye egyszerűbbé a flotta és szállítások kezelését. Takarítson meg üzemanyagot! Kövesse nyomon a teherautók állapotát. A Volvo Connect portálon elérhető digitális szolgáltatások hatékonyabb és jövedelmezőbb napi működést eredményeznek – így Ön a legfontosabbra figyelhet: arra, hogy kiszolgálja ügyfeleit.
 

Még nincs Volvo Connect hozzáférése? Nincs más dolga, mint megkérni kereskedőjét, hogy készítse el fiókját.

Legfőbb előnyök

Jelezze előre és előzze meg a nem tervezett megállásokat.

Csökkentheti az üzemanyag- és energiafogyasztást.

Betarthatja a jogszabályokat.

Nyomon követheti és kezelheti eszközeit.

Javíthatja az információáramlást.

Csökkenheti a papírmunkát.

Alább további információkat kaphat az flottakezelési szolgáltatásokról. További információért felkeresheti a Volvo Connect oldalát, vagy felveheti a kapcsolatot helyi kereskedőjével.

 

Bejelentkezés a Volvo Connectbe

Volvo Connect

A Volvo Connect egy olyan portál, ahol olyan digitális szolgáltatásokhoz, dokumentumokhoz és eszközökhöz férhet hozzá, amelyek növelik vállalkozása jövedelmezőségét. Nincs más dolga, mint megkérni kereskedőjét, hogy készítse el fiókját. Ezt követően jelentkezzen be, és fedezze fel a rengeteg szolgáltatást, amelyekkel mindig egy lépéssel előrébb járhat.

 

Tudjon meg többet

Kiemelt flottakezelési szolgáltatások

Üzemidő

Hálózatba kapcsolt üzemidő-szolgáltatásaink mozgásban tartják vállalkozását. Valós időben figyelheti gumiabroncsait, akkumulátorait és az egyéb kritikus alkatrészeket, hogy megjósolhassa és megelőzhesse a nem tervezett megállásokat. Teherautója tényleges használatához szabott szerviztervvel optimalizálhatja a szervizlátogatásokat. És a non-stop segélyszolgálat mindig rendelkezésére áll, bárhol is legyen épp.


Üzemidő szolgáltatások

Üzemanyag- és energiahatékonyság

Üzemanyag- és energiahatékonysági szolgáltatásaink segítenek mérsékelni az üzemanyag- vagy energiafogyasztást, csökkenteni a költségeket és minimalizálni környezeti lábnyomát. Legyen szó flottája és járművezetői teljesítményének nyomon követéséről, hogy megtalálhassák a módját a hatékonyság növelésének, vagy a haladási sebesség és a sebességváltások automatikus optimalizálásáról üzemanyag megtakarítása érdekében.


Üzemanyag- és energiahatékonyság

Megfelelőség és adatok

Megfelelőségi és adatszolgáltatásaink mérsékelik a nyilvántartások vezetésének terhét, és megkönnyítik a jogszabályi követelmények betartását. Segítséget nyújtanak a vezetési és pihenőidőt szabályzó törvények betartásához. Tegye biztonságossá és igény szerint letölthetővé a tachográf adatait. Ráadásul megoszthatja a Volvo teherautók adatait más flottakezelő rendszerekkel is.


Megfelelőség és adatok

Kapcsolódjon

Készen áll arra, hogy belépjen a Volvo Connect világába? Esetleg kérdése van egy szolgáltatással kapcsolatban? Helyi kereskedője örömmel segít Önnek.