Trucks

Finanszírozás

Számít, hogy a megfelelő pénzügyi partnert válassza a teherautójához. Egy olyat, amely megérti az Ön vállalkozását, és amely Ön mellett áll a jó és a kihívásokkal teli időkben is. Íme öt ok, amiért a Volvo Financial Services az ideális partner az Ön teherautó-vásárlásához.

Gyors és könnyű vele együtt dolgozni
 

A Volvo Financial Services több mint 20 éve a Volvo Group pénzügyi szolgáltatója. Könnyen köthet velünk üzletet, ismer minket a helyi márkakereskedője jóvoltából, és amikor segítségre van szüksége, mi gyorsan reagálunk.

Egyetlen méret nem felel meg mindenkinek
 

Ahogy minden ember, úgy minden vállalkozás is más és más. Mi a Volvo Financial Servicesnél ezt pontosan tudjuk. Szeretné, ha a részletfizetés cége pénzforgalmához igazodna? Szeretne magasabb összegű előleget fizetni, hogy kisebb legyen a havi törlesztőrészlet? Állunk szolgálatára. Azzal, hogy megismerjük Önt, a vállalkozását és a célkitűzéseit, valóban személyre szabott megoldást kínálhatunk Önnek. Olyat, amely megfelel a jelenlegi igényeinek, ugyanakkor elég rugalmas ahhoz, hogy Ön magabiztosan tekinthessen a jövőbe.

Az Ön mindent biztosító partnere
 

Akár egyetlen teherautót, akár egy teljes flottát szeretne, új vagy használt járművekben gondolkozik, a Volvo Financial Services minden elképzelését meg tudja valósítani. Ráadásul nem csak a járművek tekintetében – biztosítani tudjuk az összes alkatrészt és a szükséges szerviszerződéseket annak érdekében, hogy a járművek folyamatosan dolgozhassanak Önnek és az Ön ügyfeleinek, valamint kínálatunkban szerepelnek az Önt védő biztosítások is. Mindezek az előnyök elérhetők az Ön helyi Volvo Trucks kereskedőjénél.

Önnel az út minden lépésén
 

Ugye milyen jó lenne, ha az üzlet mindig jól menne? Sajnos az üzleti ciklusok hullámzóak, és egyéb akadályai is lehetnek a vállalkozása sikeres működtetésének. Megértjük és Ön mellett állunk a kihívásokkal teli és a jó időkben is. Amikor bekövetkeznek a bajok, akkor támogatásra és rugalmasságra számít a partnerétől – és pontosan ez az, amit elvárhat tőlünk.

Egy második finanszírozási forrás
 

A banki hitelkeretét a legjobb a mindennapos pénzforgalmát biztosító pufferként használni – nem teherautók és támogató szolgáltatások vásárlásához. Ezért a Volvo Financial Services által biztosított második hitelforrás sokkal jobb módja a teherautó-vásárlás finanszírozásának.

Részletfizetés

Tulajdonjog az első naptól

Birtokolja a teherautóját. Tartsa kordában a részleteket. Élvezze az adókedvezmények előnyeit. Erről szól a részletfizetés. Mind a kölcsön, mind a teherautó megjelenik az Ön mérlegében. Tudja mi a legjobb az egészben? A szerződés lejárta után egy olyan teherautó lesz a birtokában, amelyet teljes egészében kifizetett.

Bérleti részletfizetés

Egyszerű út a saját teherautóig

Szeretné, ha a teherautója rendszeres és kiszámítható részletek segítéségével kerülne a tulajdonába? Akkor a bérleti részletfizetés a megoldás. A teherautója megjelenik a mérlegében. És amint az utolsó részletet is kifizette, a teherautó az Öné.

Pénzügyi lízing

A vásárlás szabadsága

Csökkentse az adókötelezettségét: a teherautója megjelenik a mérlegében. A szerződés lejárta után két opcióból választhat: visszaadja a teherautót vagy megveszi.

Pénzügyi lízing

Adóoptimalizált finanszírozás

Azt tapasztalta, hogy a vásárláshoz kapcsolódó adókedvezmények nem hatékonyak? A pénzügyi lízing gyorsabb adójóváírást jelent. A szerződés lejárta után két opcióból választhat: meghosszabbítja a bérleti díjat egy névleges díj ellenében vagy részesülhet az eladás nettó bevételéből.

Operatív lízing

Maximális rugalmasság

Bérleti megoldás, amellyel minden lehetőség nyitva marad. A szerződés végén visszaadhatja a teherautót, vagy meghosszabbíthatja a lízinget. A biztosítást, valamint a javítást és karbantartást is tartalmazza a szerződés a teljes nyugalom érdekében.

Operatív lízing

A gondtalan megoldás

Nincs értékcsökkenési rizikó. Nincs eladási rizikó. Nincs fejfájás. Ugyanis Ön bérli a teherautóját. A havi költségeket kiadásként könyveli el. A megállapodott időszak végén egyszerűen visszaadja nekünk a teherautót. Mi gondoskodunk minden másról.

Tartós bérlet

A gondtalan megoldás

Nincs értékcsökkenési rizikó. Nincs eladási rizikó. Nincs fejfájás. Ugyanis Ön bérli a teherautóját. A biztosítást, valamint a javítást és karbantartást is tartalmazza a szerződés a teljes nyugalom érdekében. Mindezt egy fix havi díjért. A megállapodott időszak végén egyszerűen visszaadja nekünk a teherautót. Mi gondoskodunk minden másról.

A VFS nem nyújt adó- és számviteli tanácsadást. Az ügyfeleinknek a saját könyvelőjükkel illetve adótanácsadójukkal szükséges egyeztetniük az egyéni körülményeket illetően.

Szeretne többet megtudni?

Pénzügyi szakértőink segítenek Önnek személyre szabott megoldást találni.
Hívja fel vagy látogasson el hozzá – megtalálja a legjobb csomagot az Ön számára.