Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Okos és rugalmas megoldások

Intelligens gondolkodás

Volvo Pénzügyi Szolgáltatások

Mi értjük az Ön üzletmenetét. Ezért pénzügyi megoldásaink okosak és rugalmasak. És segíthetnek megőrizni a bankjánál lévő hitelkeretét.

Iparági szakértők

Ismerjük a szállítási iparágat. Mi értjük az Ön üzletmenetét. Éppen ezért kínálunk Önnek személyre szabott megoldást. Akár egyetlen teherautót szeretne, akár egy teljes flottát. Mindegy, hogy új vagy használt járművet szeretne.

Hosszú távú támogatás

Pénzügyi szakértőink találnak olyan megoldást, amelyre számíthat. Célunk, hogy segítsünk Önnek a jó és a nehéz időkben egyaránt.

Őrizze meg hitelkeretét

A Volvo pénzügyi szolgáltatásai egy második forrást jelentenek az Ön pénzügyi igényeire. Így megőrizheti a bankjánál lévő hitelkeretét. Azt felhasználhatja másra.

Volvo FE finance in city

Részletfizetés

Tulajdonjog az első naptól

Birtokolja teherautóját. Ossza el a részleteket. Élvezze az adókedvezmények előnyeit. Erről szól a részletfizetés. Mind a kölcsön, mind a teherautó megjelenik az Ön mérlegében. Tudja mi a legjobb az egészben? A szerződés lejárta után egy olyan teherautó lesz a birtokában, amelyet teljes egészében kifizetett.

Volvo FH finance in sunset

Bérleti részletfizetés

Egyszerű út a saját teherautóig

Szeretné, ha a teherautója rendszeres és kiszámítható részletek segítéségével kerülne a tulajdonába? Akkor a bérleti részletfizetés a megoldás. A teherautó megjelenik a mérlegében. És amint az utolsó részletet is kifizette, a teherautó az Öné.    

Volvo FL finance in city

Pénzügyi lízing

A vásárlás szabadsága

Csökkentse az adókötelezettségét: a teherautója megjelenik a mérlegében. A szerződés lejárta után két opcióból választhat: visszaadja a teherautót vagy megveszi.

Volvo FMX finance gravel pit

Pénzügyi lízing

Adóoptimalizált finanszírozás

A vásárláshoz kapcsolódó adókedvezmények nem hatékonyak? A pénzügyi lízing gyorsabb adójóváírást jelent. A szerződés lejárta után két opcióból választhat. Meghosszabbítja a lízinget névleges díjért. Vagy a nettó eladási ár jelentette eredményt elkönyveli.

Volvo FH 16 finance on road

Operatív lízing

Maximális rugalmasság

Bérleti megoldás, amellyel minden lehetőség nyitva marad. A szerződés végén visszaadhatja a teherautót, megveheti tőlünk vagy meghosszabbíthatja a lízinget.

Volvo FM finance in city

Tartós bérlet

A gondtalan megoldás

Nincs értékcsökkenési rizikó. Nincs eladási rizikó. Nincs fejfájás. Ugyanis Ön bérli a teherautóját. A havi költségeket kiadásként könyveli el. A megállapodott időszak végén egyszerűen visszaadja nekünk a teherautót. Mi gondoskodunk a többiről.

Volvo FH finance countryside

Tartós bérlet

A gondtalan megoldás

Nincs értékcsökkenési rizikó. Nincs eladási rizikó. Nincs fejfájás. Ugyanis Ön bérli a teherautóját. A biztosítást, valamint a javítást és karbantartást is tartalmazza a szerződés a teljes nyugalom érdekében. Mindezt egy fix, adójából leírható havi díjért. A megállapodott időszak végén egyszerűen visszaadja nekünk a teherautót. Mi gondoskodunk a többiről.

A VFS nem nyújt adó- és számviteli tanácsadást.
Az ügyfeleinknek a saját könyvelőjükkel illetve adótanácsadójukkal szükséges egyeztetniük az egyéni körülményeket illetően.

Volvo FH finance on bridge

Szeretne többet megtudni?

Pénzügyi szakértőink segítenek Önnek személyre szabott megoldást találni.
Hívja fel vagy látogasson el hozzá – megtalálja a legjobb csomagot az Ön számára.