Trucks

Volvo FH. A távolsági fuvarozás ikonja.

A Volvo FH a távolsági fuvarozáshoz való, ikonikus teherautó, amellyel kényelmesen és biztonságosan tehet meg hosszú utakat. Tele van a hatékonyságot növelő technológiákkal. Válasszon az elektromos, gázüzemű és dízel hajtásláncok széles választékából, amelyek a vezetést az első naptól kezdve minőségi idővé varázsolják.

  Volvo FH

  Alkalmazások: Hosszú távú és regionális fuvarozási feladatok, építőipari szállítás, erdészeti munkák és rönkszállítás, bányászati és kőbányai szállítás
  Teljesítmény: 420–540 LE

  Olvassa el a teljes specifikációt

  Elektromos Volvo FH

  Alkalmazások: Regionális fuvarozási és konténerszállítások, építkezési és építőipari szállítmányozás
  Kombinált össztömeg: 44 tonna
  Teljesítmény: akár 490 kW
  Hatótávolság: akár 300 km

  További információ az elektromos Volvo FH-ról

  Gázüzemű Volvo FH

  Alkalmazások: Hosszú távú és regionális fuvarozás, konténerszállítások
  Teljesítmény: 420–500 LE
  Hatótáv: akár 1000 km

  További információ a gázüzemű Volvo FH-ról

Ismerje meg a Volvo FH kényelmi és biztonsági funkcióit

Jellegzetes fényszóróforma és függőleges fülkeprofil, amely távolról is könnyen felismerhető. Kényelmes fülkék választéka olyan megoldásokkal, amelyek még jobbá tehetik az életét az úton. Böngésszen az alábbi galériában, hogy többet megtudjon arról, mi teszi ezt a teherautót hatékony és kényelmes munkahellyé.

Hatékonyságra formázva

A LED-es fényszórók, a szűkebb hézagok és a kamerás monitorrendszer a Volvo FH hatékony kialakításának jellemzői, amelyek csökkentik a légellenállást és energiát takarítanak meg. Ráadásul a közúti biztonság javítása érdekében az adaptív távolsági fényszóró optimalizálja a látást anélkül, hogy zavarna másokat.

A tökéletes fülkeklíma

Egy jól kalibrált klímarendszer osztja el és keringeti a levegőt a Volvo FH fülkéjében, amikor Ön úton van. Ha pihenés céljából leállítja a motort, az állóklíma funkció aktiválásával a fülke kényelmes klímáját a jó éjszakai alvás során végig fenntarthatja, csak akkumulátorról működtetve.

Mindennapi kényelem

A Volvo FH fülkékben gördülékenyen telnek az úton töltött napjai. Rengeteg tárolóhely, két hűtőszekrény áll rendelkezésre az ételek és italok frissen tartásához, valamint egy mikrohullámú sütő, amellyel felmelegítheti kedvenc falatjait. S persze egy igazán kényelmes ágy.

Alakítsa ki saját Volvo FH teherautóját

Elektromos, gázüzemű vagy dízel. Öt fülkeméret. A külső és belső felszereltségi szintek széles választéka. Számos olyan opció, mint például a súrlódásmentes tárcsafékek és az I-Save, amelyekkel a vezetés még hatékonyabb, biztonságosabb és termelékenyebb.

Az I-Save hatékony és finoman működik

Még finomabb, csendesebb vezetés és alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás. Az I-Save a Turbo Compound technológiával ellátott D13-as motort használja, nagyobb nyomatékot kínál alacsony motorfordulatszámon, hatékony hátsó tengelyekkel és optimalizált szoftvermegoldásokkal rendelkezik, hogy üzemanyagot takarítson meg Önnek, hogy nagyobb nyereségre tehessen szert.

Fedezze fel a Volvo FH-t I-Save-technológiával

Tervezze meg előre az energiamegtakarítást az I-See segítségével

Az I-See segítségével teherautója optimalizálja a sebességet, a sebességváltásokat, a gurulást és a motorleállást az elkövetkező domborzati viszonyok, kanyarok és valós idejű közlekedési információk alapján. Előre tervezni és energiát megtakarítani. Az I-See szolgáltatást azonnal használhatja, amint elindul.

Bővebb információk az I-See-ről

Adaptív sebességtartó automatika

Egyenletes sebesség tartásával energiát takarít meg. Az adaptív sebességtartó automatika segít ezt biztonságosan és kényelmesen tenni. Egészen megállásig minden sebességnél működik, és automatikusan újraindul, így sokkal többször használhatja, mint autópályán.

Bővebb információk a járművezetőt támogató rendszerekről

Tegye tökéletessé a Volvo FH vezetését

Akár távolsági fuvarozásra, akár építőipari feladatokra használja Volvo FH-ját, a sebességváltások tökéletesek lesznek, a manőverek pedig pontosak és irányítottak az I-Shift és a Volvo Dinamikus Kormányzás segítségével. Tekintse meg az alábbi galériát, ahol további részleteket tudhat meg az I-Shiftről, a Volvo Dinamikus Kormányzásról és a teherautója egyéb lehetőségeiről.

Az I-Shift a megfelelő fokozatban

Az I-Shift a sebességváltók széles skáláját kínálja, amelyek a távolsági fuvarozástól az építőiparig és a nehézfuvarozásig mindenre testre szabhatók. Az I-Shift Dual Clutch a teljesítményleadás megszakítása nélkül vált fokozatot. A kúszófokozatokkal felszerelt I-Shift lehetővé teszi, hogy álló helyzetből kezelje az extrém terheléseket anélkül, hogy nagy sebességnél kompromisszumra kényszerülne az üzemanyag-fogyasztás terén.

További tudnivalók az I-Shiftről

A Volvo Dinamikus Kormányzás pontossága

A Volvo Dinamikus Kormányzás úgy segíti a kormányzást, mint egy biztos kéz, hogy megkönnyítse járművének vezetését és enyhítse a terhelést. Új funkciókkal bővíti a járművezető-támogató rendszereket is, aktív kormányzással a különböző helyzetekben. Ezen kívül lehetséges a teherautó távirányítóval történő kormányzása is.

További tudnivalók a Volvo Dinamikus Kormányzásról

Emelhető Tandem Tengely

Kevesebb energia szükséges, jobb a vonóerő-átadás és szűkebb a fordulókör. Az Emelhető Tandem Tengely jóvoltából felemelheti az egyik meghajtott tengelyt. A kettős hajtás által nyújtott tapadást és terhelhetőséget kombinálja az egyetlen hajtott tengely által kínált vezethetőséggel és gazdaságossággal.

Ismerje meg alvázainkat

Infotainment élmény

Élvezze a fülkében töltött időt! Válasszon két különböző szintű audiorendszer közül egy extra mélysugárzóval az ülés alatt kedvenc zenéihez és podcastjaihoz.

Biztonság a teherautó körül

Fülke opciók

Szabja személyre Volvo FH-ját az Ön igényeinek megfelelő fülkemodellel. Választhat az energiatakarékos kamerás monitorrendszer és az oldalsó tükrök közül. Tekintse meg közelebbről az alábbi lehetőségeket.

  Globetrotter XXL fülke

  A Volvo FH a Globetrotter XXL fülkével kiváló vezetési és tartózkodási kényelmet kínál két személy számára. A hosszabb és szélesebb alsó ágy kiváló alvási kényelmet biztosít.

  Globetrotter XL fülke

  A Volvo FH Globetrotter XL fülke igazi etalon a távolsági és más, nagy kényelmi igényeket támasztó alkalmazásokhoz. Kényelmes és tágas lakóhely akár két személy számára.

  Globetrotter fülke

  A Globetrotter fülkével felszerelt Volvo FH a kiváló vezetést és két személy számára kényelmes életteret ötvözi a motortér fölötti állómagassággal.

  Hálófülke

  A Volvo FH hálófülkével a kiváló vezetési kényelmet és a pihentető éjszakai szállást kombinálja akár két személy számára korlátozott állómagassággal.

  Alacsony hálófülke

  A Volvo FH Aero alacsony hálófülkével az alacsonyabb külső fülkemagasságot kiváló vezetési kényelemmel és a pihentető éjszakai szállást kombinálja egy személy számára korlátozott állómagassággal.

A feltüntetett adatok tájékoztató jellegűek. A részletekért forduljon területileg illetékes értékesítő kollégánkhoz.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks értékesítője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!