Egyedi és különleges minden vállalkozás, egyéni módszerekkel biztosítják a növekedést és a jövedelmezőséget. Éppen ezért rászánjuk az időt, hogy Önnel szorosan együttműködve megtaláljuk a megfelelő megoldást. Ennek eredményeként a Volvo Financial Services által nyújtott pénzügyi megoldások okosak és rugalmasak. Az Ön üzleti igényeihez igazodnak.

Akár egyetlen eszközzel bír, akár egy teljes flottával. Mindegy, hogy új vagy használt járművet szeretne. Az Ön vállalkozásához igazodó, teljes körű megoldást kaphat. Valamint egy olyan szolgáltató erejét kapja, amely a jó és a nehéz időkben egyaránt támogatja Önt. Az út minden lépésén.

Sokoldalúság

A Volvo Trucks pénzügyi szolgáltatójaként mi értjük az Ön üzletmenetét, máshoz nem hasonlítható támogatást és rugalmasságot kínálunk Önnek.

Könnyű választás

Velünk könnyű az együttműködés. Gyorsan dolgozunk. Szolgáltatásaink kényelmesen elérhetők az Ön helyi kereskedőjén keresztül.

Második forrás

A Volvo pénzügyi szolgáltatásai egy második forrást jelenthetnek az Ön pénzügyi igényeire. Így megőrizheti a bankjánál lévő hitelkeretét.

Finanszírozás Pénzügyi termékek Volvo Trucks szolgáltatások

Finanszírozás

Mindegy, hogy mekkora a vállalkozása és mi a flottája életkora, pénzügyi szakembereink segíthetnek Önnek egy olyan megoldást találni, amire számíthat.

További információk a finanszírozásról
Biztosítás Pénzügyi termékek Volvo Trucks szolgáltatások

Biztosítás

Az Ön teherautója és az Ön vállalkozása a legjobb védelmet érdemlik. Szakértő tanácsadást és kiváló biztosítási termékeket kínálunk ehhez.

További információk a biztosításról

A VFS nem nyújt adó- és számviteli tanácsadást. Az ügyfeleinknek a saját könyvelőjükkel illetve adótanácsadójukkal szükséges egyeztetniük az egyéni körülményeket illetően.

Lépjen kapcsolatba értékesítőjével

Lépjen kapcsolatba értékesítőjével

A megfelelő alkatrész megtalálásától a teherautója karbantartásáig vagy javításáig az Ön helyi Volvo Trucks márkakereskedője szívesen segít. Hívjon minket – vagy még jobb, ha ellátogat hozzánk.

Keresse meg a legközelebbi kereskedőt