Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Pénzügyi termékek Volvo Trucks szolgáltatások

Teherautó-finanszírozás, -bérlés és -biztosítás az Ön vállalkozására szabva

Pénzügyi termékek

Egyedi és különleges minden vállalkozás, egyéni módszerekkel biztosítják a növekedést és a jövedelmezőséget. Éppen ezért rászánjuk az időt, hogy Önnel szorosan együttműködve megtaláljuk a megfelelő megoldást. Ennek eredményeként a Volvo Financial Services által nyújtott pénzügyi megoldások okosak és rugalmasak. Az Ön üzleti igényeihez igazodnak.

Akár egyetlen eszközzel bír, akár egy teljes flottával. Mindegy, hogy új vagy használt járművet szeretne. Az Ön vállalkozásához igazodó, teljes körű megoldást kaphat. Valamint egy olyan szolgáltató erejét kapja, amely a jó és a nehéz időkben egyaránt támogatja Önt. Az út minden lépésén.

Sokoldalúság

A Volvo Trucks pénzügyi szolgáltatójaként mi értjük az Ön üzletmenetét, máshoz nem hasonlítható támogatást és rugalmasságot kínálunk Önnek.

Könnyű választás

Velünk könnyű az együttműködés. Gyorsan dolgozunk. Szolgáltatásaink kényelmesen elérhetők az Ön helyi kereskedőjén keresztül.

Második forrás

A Volvo pénzügyi szolgáltatásai egy második forrást jelenthetnek az Ön pénzügyi igényeire. Így megőrizheti a bankjánál lévő hitelkeretét.

A VFS nem nyújt adó- és számviteli tanácsadást. Az ügyfeleinknek a saját könyvelőjükkel illetve adótanácsadójukkal szükséges egyeztetniük az egyéni körülményeket illetően.

Forduljon értékesítőjéhez

A megfelelő alkatrész megtalálásától a teherautója karbantartásáig vagy javításáig az Ön helyi Volvo Trucks márkakereskedője szívesen segít. Hívjon minket – vagy még jobb, ha ellátogat hozzánk.