Trucks

Arany Szerződés
Elektromos Teherautókhoz

Elektromos tehergépjárműveinkhez elérhető Arany Szerződésünk harmonikus átmenetet biztosít Önnek az elektromos szállítás felé. A Volvo Trucks elektromos teherautóira kidolgozott Arany Szervizszerződés a teljes tehergépkocsira kiterjed, egyben mindenhez hozzáférést biztosít, amire Önnek csak szüksége lehet a nem tervezett állásidők minimalizálása érdekében. Ebben egyaránt szerepel a megelőző karbantartás, a javítás, az akkumulátorcsere*, monitoring-rendszereinkkel pedig figyelemmel kísérhetjük az akkumulátorok állapotát.


*Mi, a Volvo Trucks csapata, a Minimális felhasználható energia (Minimum Usable Energy; MUE) rendszerének nevezzük ezt. Ez biztosítja, hogy – a specifikációs paramétereknek megfelelően – töltésenként és járművenként mindenkor az Ön rendelkezésére álljon a megállapodás szerinti minimum akkumulátorkapacitás.

 

Az Elektromos Arany Szerződés 10 fő előnye

  • A tehergépkocsi teljes körű lefedettsége folyamatosan kiváló állapotban tartja a járművet
  • Gondtalan üzemeltetés
  • Az adott teherautó használatára szabott megelőző karbantartás
  • Az üzemidő szempontjából kritikus rendszerek valós idejű felügyeletével előre jelezhetők és tervezett műhelylátogatás keretében javíthatók a meghibásodások.
  • Az Integrált hálózatba kapcsolás gondoskodik a megfelelő időben a megfelelő szolgáltatásról
  • Az Eredeti Volvo Alkatrészek és Szerviz révén nincsenek a minőség kárára kötött kompromisszumok
  • Volvo Action Service On-Call
  • Megnövekedett üzemidő
  • Rögzített havidíj és hatékonyabb költségellenőrzés
  • Az Arany Szerződés olyan további opcionális szolgáltatásokkal is kiegészíthető, mint például a Vontatási Segélyszolgáltatás és a 4 órás kötelezettségvállalás. Utóbbi keretében kompenzációt kínálunk Önnek, ha nem tervezett állásideje tovább tartana négy óránál. 

Valódi gondoskodás

Minősített szerelőink csak eredeti Volvo alkatrészeket használnak, és hozzáférnek minden speciális felszereléshez, diagnosztikai eszközhöz és adatbázisrendszerhez, amelyek szükségesek ahhoz, hogy tehergépkocsija csúcsteljesítményt nyújthasson. A Volvo elektromos tehergépkocsik Arany Szerződése teljeskörű költségellenőrzést és maximális nyugalmat kínál az Ön számára. Mi intézünk minden gyakorlati teendőt, miközben Ön egy alacsonyabb költségszintű, megbízható és kiemelkedő teljesítményű teherautót használ.

Opcionális üzemidő-szolgáltatások

Bővítse lefedettségét szakértői segítséggel – amikor és ahol szüksége van arra.

Volvo Járműmentési garancia

Nem tervezett leállások esetén a segítség éjjel-nappal elérhető Európa-szerte. A sofőr egyszerűen telefonálhat vagy megnyomhatja a VAS gombot a fülkében, és azonnal kapcsolatba léphet egy operátorral, aki az ő nyelvét beszéli. Vontatópartnereink és hivatalos márkaszervizeink kiterjedt hálózatának támogatásával a lehető leghamarabb visszajuttatjuk a teherautót a forgalomba.

Kiterjesztett Volvo Járműmentési Segélyszolgálat

A még nagyobb nyugalom érdekében a Kiterjesztett Volvo Járműmentési Segélyszolgálat szolgáltatás további védelmet nyújt: legyen szó indításról külső áramforrásról, üzemanyag-kiszállításról, a jármű és a rakomány felügyeletéről, valamint a rakomány ki- és átrakodásáról – plusz a sofőr szállítása, szállodai elhelyezése, sőt akár hazaszállítása is a szolgáltatás része.

4 órás kötelezettségvállalás

Ha nem tervezett leállást tapasztal, megígérjük, hogy a lehető leghamarabb visszajuttatjuk az útra. Az óra abban a pillanatban indul, hogy rögzíti a leállást a Volvo Action Service rendszerben. Ha a leállás 4 óránál tovább tart, elkezdjük a kártalanítást. Választhat, hogy kölcsönteherautót kér-e (ha rendelkezésre áll), vagy inkább pénzügyi kompenzációt szeretne.

Nagyobb rugalmasságra van szüksége? A Flexi-Gold megadja Önnek.

A Volvo Flexi-Gold Szerződést úgy terveztük meg, hogy az összhangban legyen a vállalkozása ritmusával. Ugyanazokat a szolgáltatásokat kínálja, mint a Volvo Arany Szerződés, de a használatalapú fizetési modellnek köszönhetően összehangolhatja a kiadásokat és a bevételeket, mivel a ténylegesen megtett futásteljesítményen alapuló számlázást alkalmazunk. Ráadásul +/-20%-os rugalmasságot biztosít a becsült éves futásteljesítményben. Biztos lehet benne, hogy az év végén nem lesz futásteljesítmény-felülvizsgálat.

Melyik szerződés a megfelelő az Ön számára?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a válaszokat. Ugorjon be hozzá vagy hívja fel, hogy akcióba léphessen szervizterve!