Trucks

Vásároljon használt teherautót - a minőséget mi garantáljuk


A használt Volvo teherautó vásárlása mindig kiváló befektetés! Minden járművet alaposan átvizsgálunk, mielőtt átadjuk új tulajdonosának, így ön garantáltan magas minőségű használt teherautókkal bővítheti flottáját.


Ráadásul ugyanazt a támogatást és kiszolgálást biztosítjuk, mint az új járművek esetén.

Használt járműveinkre is ajánljuk Kék, Ezüst és Arany szervizszerződéseinket, továbbá finanszírozási igényeire is gyors megoldást nyújt a Volvo magyarországi finanszírozója, a VFS Pénzügyi Szolgáltató Kft.

Amennyiben a telematikai szolgáltatásaink iránt érdeklődik, Volvo Connect flottakezelő alkalmazásunk áll az ön rendelkezésére is.

 

Találja meg a tevékenységének megfelelő használt teherautót és bővítse járműparkját gondtalanul a Volvo Selected segítségével.

Miért vásároljon a Volvo Selectedtől használt teherautót? 

Az iparág szakértői vagyunk

A Volvo Selected a Volvo Trucks hivatalos ajánlata, amely a világ egyik legmegbízhatóbb és legnagyobb nehéztehergépkocsi-márkája.

Kiterjedt Volvo-hálózat

Kiterjedt márkakereskedői hálózatunkban, amely Európa több mint 30 országában működik, csúcsminőségű szolgáltatást nyújtunk Önnek

Garantált minőség

Teherautójának megbízhatónak kell lennie, és nem szabad Önt cserben hagynia. Ennek érdekében csak eredeti, minőségi Volvo-alkatrészeket használunk, és szolgáltatásainkat mindig a Volvo által képzett szerelők biztosítják.

A Volvo Selected weboldalon használt teherautók széles választékát találja. Látogasson el a volvoselected.com/hu oldalra naprakész ajánlatainkért. 

Volvo Selected. Vásároljon az igényeinek megfelelő használt teherautót.

A Volvo Selected használt teherautó választéka piaconként változhat. Kérjük, bővebb információért látogasson el a www.volvoselected.com weboldalra.