Trucks

Üzenetküldés

Élvezze a nyugalmat, tudva, hogy bármikor kapcsolatba léphet járművezetőivel. A Volvo Connect Üzenetküldés szolgáltatásával irodája és járművezetői gyorsan, egyszerűen és költséghatékonyan kommunikálhatnak egymással. A vezetők a fülke oldalsó kijelzőjén olvashatják el az üzeneteket, vagy a szövegolvasó funkcióval is meghallgathatják azokat, miközben továbbra is az útra koncentrálnak. A válaszadás rendkívül egyszerű – választhatnak egy gyorsválaszt, vagy begépelhetik a válaszukat az érintőképernyőn. PDF-eket vagy képeket is csatolhat üzeneteihez, és kommunikálhat, amennyit csak szeretne – nincs korlát vagy roamingdíj.

Legfőbb előnyök

A vezetők az oldalsó kijelzőn keresztül kommunikálnak.

A járművezetők meghallgathatják
a szöveges üzeneteket.

A járművezetők használhatják a „gyorsválaszok” funkciót.

Csatolhatnak képeket és PDF-eket az üzenetekhez.

Elküldhet egy
útvonaltervezetet is a teherautó navigációs rendszerének.

Felejtse el a meglepetésszerű roamingdíjakat.

Alább további információkat talál a Volvo Connect Üzenetküldésről. További információért felkeresheti a Volvo Connect piacteret is, vagy felveheti a kapcsolatot kereskedőjével.

Integrálja egyéb rendszerekkel

Az Üzenetküldés szolgáltatás zökkenőmentesen integrálható rendelési és számlázási rendszereivel, így egyazon képernyőn kezelhetők a legfontosabb információk. Ez fokozott felügyeletet tesz lehetővé, és megkönnyíti a járművezetők dolgát, mivel munkalapjaik egyértelműen jelennek meg a teherautó képernyőjén.

Kapcsolódjon

Készen áll arra, hogy belépjen a Volvo Connect világába? Esetleg kérdése van a szolgáltatással kapcsolatban? Helyi kereskedője örömmel segít Önnek.