Trucks

Felépítményezésre készen

Billenő, tartálykocsi, daru, gépszállító vagy tűzoltóautó? A változatosan rendelhető Volvo alvázkínálat és a specifikációs lehetőségek hosszú sorának jóvoltából könnyen és pontosan a saját követelményeihez igazíthatja a teherautót. Felépítményezője azonnali hozzáférést kap a Volvo Bodybuilder Instructions online portálhoz a folyamat felgyorsítása és a minőség fokozása érdekében.

Felépítményezési jellemzők

Minden Volvo Trucks alváz jól fel van készítve a karosszériaépítéshez az alkalmazások széles köréhez. Ennek célja a komplett teherautó magas minőségének biztosítása és a felépítményezési folyamat felgyorsítása. Alább megtekinthet néhány megoldást példaként.

Specifikációs lehetőségek

Számos lehetséges kombináció könnyíti meg a teherautó testre szabását. Ezért széles választékot kínálunk a tengelykialakítások, az alvázmagasságok és a tengelytávolságok terén.

Volvo felépítményezési utasítások

A hét minden napján, napi 24 órában és 12 nyelven elérhető Volvo Bodybuilder Instructions nélkülözhetetlen forrás a felépítményezők számára, hogy megkezdhessék munkájuk előkészítését és optimalizálását, miközben mi legyártjuk teherautóját. A felépítményezési utasítások az alvázra vonatkozó rajzokat, elektromos kapcsolási rajzokat, adatlapokat és kiegészítőket tartalmaznak.

Felépítményező modul

Ezzel a funkcióval a felépítményező könnyedén csatlakozhat a teherautó elektromos rendszeréhez a funkciói személyre szabásához. A felépítményezési modul kényelmesen elérhető a műszerfal áthelyezhető kapcsolóival és a Work Remote távirányítóval.

Egyenes alváz

A Volvo alváza teljesen egyenesen és párhuzamosan fut a fülke mögött, jelentősen megkönnyítve a felépítményezők munkáját.

Alvásmagasságok és belső burkolatok

Válasszon a 266 milliméter vagy a 300 milliméter magas alváz közül – a felépítménye követelményeinek megfelelően. A nehéz alkalmazások nagy terhelést jelentenek az alváznak. Ezért a belső béléselemek széles választékát kínáljuk a szükséges megerősítés biztosítására.

Külön furatsor

Az alváz egy külön felső furatsorral készül, amelyet kifejezetten a felépítmény számára alakítottak ki. Mivel itt nem használunk szegecseket, a felépítményező könnyedén rögzítheti a berendezéseket.

Daruhoz előkészítve

Az alacsony alváz és a tengelyek nagy teherbírása olyan jellemzők, amelyek minden darus felépítményező kívánságlistáján szerepelnek. Az alvázunk mindkét kívánságot teljesíti. Emellett szabad helyet is biztosíthatunk az alvázon a fülke közelében, és gyárilag felszerelt darutartó lemezekkel szállítjuk teherautóját.

Mellékhajtások

Tengelykapcsolótól függetlenül, illetve attól függően működő mellékhajtások széles választéka elérhető a felépítmény valamennyi felszerelésének meghajtására. Az elektromos teherautókhoz 600 V DC vagy 400 V AC kapacitású elektromos mellékhajtások állnak rendelkezésre.

Cserefelépítményekhez tökéletes

A 295 milliméter lökethosszúságú új hátsó légrugózás és az extra alacsony alváz kombinációja tökéletes megoldást jelent a cserélhető felépítmények szállítására.

Hátsó túlnyúlás és levágások

A hátsó alvázkeret immár gyárilag 50 mm-es lépésekben vágható. Gyárilag négy különböző hátsó levágás közül választhat teherautójának alvázához: felső (billencsekhez, horgos emelőkhöz és hulladékszállító teherautókhoz), alsó (központi tengelyes pótkocsikhoz), hajlított (vontatókhoz) vagy egyenes (merevalvázakhoz).

Hátsó aláfutásgátló pozíciója

Az alváz hátsó részének kialakítási lehetőségeinek körét tovább bővíti, hogy a hátsó aláfutásgátló számos különböző helyre szerelhető fel.

Rögzítőkonzolok

Az alváz gyárilag felszerelhető felépítményrögzítő konzolokkal – amelyek immár nemcsak a tengelyek között, hanem a hátsó túlnyúláson is elhelyezhetők.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!

Készen áll egy új felépítményre?

A személyre szabása a kereskedőjénél kezdődik