Trucks

Csak válasszon egy felépítményt

FELÉPÍTMÉNYEZÉSRE KÉSZEN

Billencs vagy tartály? Daru vagy autószállító? Esetleg egy dobozos felépítmény vagy egy tűzoltóautó? Bármilyen alkalmazásra is használná, a Volvo alváza készen áll rá. A változatosan rendelhető alvázkínálat és a specifikációs lehetőségek hosszú sorának jóvoltából könnyen a saját követelményeihez igazíthatja a teherautót.

Amikor megrendeli Volvo teherautóját, felépítményezője azonnali hozzáférést kap a Volvo Felépítményezési Utasítások (VBI) internetes portálhoz. A pontos 3D-s rajzok lehetővé teszik, hogy már a teherautó gyártása alatt munkához lásson, a jármű pedig tökéletesen előkészítve érkezik a gyárból, megtakarítva a szükségtelen átépítési munkálatokat. Ez azt jelenti, hogy teherautója gyorsabban, költséghatékonyabban és munkára készen adható át.

Felépítményezési jellemzők

Volvo Felépítményezési Utasítások (VBI)
A 12 nyelven éjjel-nappal elérhető VBI elengedhetetlen információforrás a felépítményezők és a szervizek számára. A felépítményezési utasítások az alvázra vonatkozó rajzokat, vezetékrajzokat, adattáblázatokat és kiegészítőket tartalmaznak.

Mellékhajtások
Tengelykapcsolótól függetlenül, illetve attól függően működő mellékhajtások széles választéka elérhető a felépítmény valamennyi felszerelésének meghajtására.

Egyenes alváz
A Volvo alváza teljesen egyenesen és párhuzamosan fut a fülke mögött, jelentősen megkönnyítve a felépítményező munkáját.

Felépítményezői terület
Mérnökeink soha nem helyeznek el semmit az alváz felső síkja fölött. Ez a terület teljes egészében a felépítményezőké, jelentős rugalmasságot biztosítva.

Külön furatsor
Az alváz egy külön felső furatsorral készül, amelyet kifejezetten a felépítmény számára alakítottak ki. Mivel itt nem használunk szegecseket, a felépítményező könnyedén rögzítheti a berendezéseket.

Pontos hátsó túlnyúlás
Az alváz hátsó része immár a gyárban pontosan – 50 milliméteres lépésekben – az Önnek megfelelő méretre vágható, hogy tökéletesen illeszkedjen felépítményéhez.

Specifikációs lehetőségek

Számos lehetséges kombináció könnyíti meg a teherautó testre szabását. Ezért széles választékot kínálunk a tengelykialakítások, az alvázmagasságok és a tengelytávolságok terén.

 

 

Négy különböző hátsó kialakítás
Gyárilag négy különböző hátsó levágást kínálunk teherautójának alvázához: felső (billencsekhez, horgos emelőkhöz és hulladékszállító teherautókhoz), alsó (központi tengelyes pótkocsikhoz), hajlított (vontatókhoz) vagy egyenes (alvázakhoz).

Hátsó aláfutásgátló elhelyezése
Az alváz hátsó kialakítási lehetőségeinek körét tovább bővíti, hogy a hátsó aláfutásgátló számos különböző helyre szerelhető fel.

Két alvázmagasság
Válasszon a 266 milliméter vagy a 300 milliméter magas alváz közül – a felépítménye követelményeinek megfelelően.

Bodybuilder module
Segítségével a felépítményező könnyedén csatlakozhat a teherautó elektromos rendszeréhez a funkciói személyre szabásához. A felépítményezési modul kényelmesen elérhető a műszerfal áthelyezhető kapcsolóival és a Funkcióvezérlő távirányítóval.

Cserefelépítményekhez tökéletes
A 295 milliméter lökethosszúságú új hátsó légrugózás és az extra alacsony alváz kombinációja tökéletes megoldást jelent a cserélhető felépítmények szállítására.

Rögzítőkonzolok
Az alváz gyárilag felszerelhető felépítményrögzítő konzolokkal – amelyek immár nemcsak a tengelyek között, hanem a hátsó túlnyúláson is elhelyezhetők.

Daruhoz előkészítve
Az alacsony alváz és a tengelyek nagy teherbírása olyan jellemzők, amelyek minden darus felépítményező kívánságlistáján szerepelnek. Az alvázunk mindkét kívánságot teljesíti. Emellett szabad helyet is biztosíthatunk az alvázon a fülke közelében, és gyárilag felszerelt darutartó lemezekkel szállítjuk teherautóját.

Kiegészítő erősítések
Egyes nehéz alkalmazások jelentős nyomást gyakorolnak az alvázra. Ezért a belső béléselemek széles választékát kínáljuk a szükséges megerősítés biztosítására.

E teherautókhoz elérhető

Készen áll egy új felépítményre?

A személyre szabása a kereskedőjénél kezdődik