Trucks

Szoftveres funkcióbővítés

Növelje teherautójának erejét, hatékonyságát és teljesítményét. Szoftveres funkcióbővítéseink a károsanyag-kibocsátás csökkentésétől és az üzemanyag-megtakarítástól a járművezető biztonságának fokozásáig és a hálózatalapú megoldások továbbfejlesztéséig felfedik a teherautójában rejlő valódi potenciált. 

Távoli szoftverletöltés

A továbbfejlesztett hálózatba kapcsolási technológia megkönnyíti a távoli szoftverletöltéseket, így nem kell csak emiatt elhoznia teherautóját a szervizbe. Az új szoftver letölthető és mindaddig tárolható a teherautóban, amíg a járművezető alkalmas időpontot nem talál a telepítésre. Az egyszerű és kényelmes frissítés érdekében a Volvo választott szoftverkiegészítői akár távolról is letölthetők. 

Szoftveres funkcióbővítés

Bővítse I-Shift váltója tudását
 

Simább fokozatváltás. Kisebb karbantartási költségek. Fokozott üzemanyag-hatékonyság. Jobb termelékenység. Az elmúlt években a Volvo I-Shift az iparág mércéjévé vált az automatizált váltók terén.

Azonban akár bővítheti is I-Shift váltója szoftverét, hogy az megfeleljen a szállítási feladataihoz. Tekintse át a különböző opciókat, amelyekkel a fuvarvállalata még hatékonyabban dolgozhat.

Az intelligens hajtómű még okosabb lett
 

Amikor megépítettük teherautóját, akkor az I-Shift váltójának szoftverét egy adott szállítási feladathoz optimalizáltuk. Változtak azóta a szállítási feladatai? Vagy talált egy használt teherautót, amelynek specifikációja tökéletesen megfelel az igényeinek – az I-Shift szoftverét leszámítva?

Nem akadály! Egyszerűen módosíthatjuk I-Shift váltójának szoftverét, hogy az megfeleljen az igényeinek. Ezzel fokozza a termelékenységét, üzemanyagot takarít meg és csökkenti a hajtáslánc elemeinek kopását.

Hogyan frissíthetek?
 

I-Shift váltójának optimalizáláshoz elegendő felkeresnie Volvo kereskedőjét. Itt úgy bővítjük az I-Shift váltója szoftverét, hogy az megfeleljen az Ön szállítási feladathoz. A szoftver illeszkedik a motor károsanyag-kibocsátási besorolásához és az adott I-Shift váltóhoz.
 

A bővítés néhány előnye:

  • Fokozott teljesítmény
  • Kisebb üzemanyag-fogyasztás
  • Még kényelmesebb vezetés
  • A hajtáslánc elemeinek mérsékeltebb kopása

Melyik szoftvert válasszam?

Melyik szoftvercsomag illik az Ön szállítási feladatához? Itt megtalálja az elérhető csomagok áttekintését – kérjük, vegye figyelembe, hogy az I-Shift régebbi változatai esetében némely csomag csak más csomagokkal kombinálva elérhető.

Hatékonyságra tervezve

A városi környezetekben könnyebben boldogulhat I-Shifttel – intelligens fokozatváltási rendszerünkkel. Gyors, sima, csendes, és élménnyé teszi a vezetést – az I-Shift minden fokozatváltást optimalizál, javítja az üzemanyag-hatékonyságot és a járművezető termelékenységét.

Forduljon hozzánk!

Lépjen kapcsolatba helyi Volvo Trucks kereskedőjével, hogy megismerje a teljes specifikációt és az ajánlat pontos részleteit!