Trucks

Elektromos Volvo FH - Várostól városig, kényelmesen

Ha a közlekedési útvonalak kicsit messzebbre, esetleg egy másik városig érnek, ez a modell a megfelelő választás. Az elektromos Volvo FH kiváló kényelmet biztosít, és jól áttekinthető belőle a jármű előtt haladó forgalom. Arról a legendás és hatékony teherautóról van szó, amely világszerte a járművezetők nagy kedvence, és amelynek szénlábnyoma megfelel az ambiciózus célkitűzéseknek. Az elektromos szállítmányozásra való átállás leegyszerűsítése érdekében a teherautóhoz szerviz- és támogatási csomagok is igényelhetők a gépjárműtöltés, az útvonal- és hatótávolság-tervezés, az akkumulátorfigyelés és még sok minden más biztosítása érdekében.

Akár 44 tonna szerelvényössztömeg

Akár 490 kW teljesítmény

Akár 300 km-es hatótávolság

Tartsa kézben a produktivitást és az irányítást

Vállalatát egyszerű Volvo elektromos teherautókkal bővíteni. A Volvo Arany Szervizszerződésbe beletartozik az akkumulátorfigyelés, valamint a hasznos üzemidő és kiszállítások biztosítása az előrejelző szerviztervezéssel. További szolgáltatásokat is hozzáadtunk a teherautó-használat optimalizálása érdekében: idetartozik például a hatótávolság- és útvonaltervezés, a valós idejű energiaállapot alapján történő helymeghatározás és a nyomon követésre szolgáló jelentések. Mindez kényelmesen elérhető a Volvo Connect portálon, közvetlenül a többi teherautó- és támogatási funkció mellett. Az útvonalak megoszthatók az iroda és a jármű között, a járművezető pedig egyszerűen megtekintheti a töltöttségi állapotot, illetve szabályozhatja az állóhelyzeti fűtést és sok minden mást a MyTruck alkalmazásban.

Egyenletes és erőteljes meghajtás

Két vagy három villanymotor és az elektromobilitás érdekében átalakított I-Shift sebességváltó kellemes és sokoldalú vezetési élményt nyújt. Az akár 490 kW-os/666 LE-s, masszív teljesítményt egyedülálló kipörgésgátló rendszer kezeli, amely a csúszós felületeken való biztonságos haladást is elősegíti. Különböző vezetési módok állnak rendelkezésre a kívánt teljesítmény-, kényelmi és energiafelhasználási szint beállításához. A hat akkumulátorcsomag akár 540 kWh-t is termel, ami számos regionális távolsági fuvar esetében jelent elegendő hatótávolságot.

Műszaki adatok - Elektromos Volvo FH

Termékjellemzők​

Elektromos Volvo FH

  
Tengelykialakítások​

Vontató: 4×2, 6×2​, 6×4

Alváz: 4×2, 6×2, 6×4, 8×2, 8×4

Minden tengely légrugós felfüggesztéssel rendelkezik.

  

Fülke​

Alacsony hálófülke, hálófülke, Globetrotter magas hálófülke és Globetrotter XL extra magas hálófülke

  

Szerelvényössztömeg 

Akár 44 tonna  
Akkumulátorkapacitás180–540 kWh, 2–6 akkumulátor.  

Hatótávolság

Akár 300 km-ig (4×2 vontató, pótkocsival)  
Töltési idő (teljes feltöltés​)

Váltóárammal (43 kW) 10 óra

Egyenárammal (250 kW) 2 óra

  

Hajtáslánc 

2–3 villanymotor, I-Shift sebességváltó  
TeljesítményAkár 330–490 kW-os (450–666 LE-s) folyamatos teljesítmény   

Alkalmazhatóság

Felépítményezhető. 3 elérhető mellékhajtás (elektromos, elektromechanikus és sebességváltóra szerelt)

  

 

   

 

BÁRMELY MODELLÜNK. ELEKTROMOSAN.

A célnak megfelelő elektromos teherautók.

Találja meg a legközelebbi kereskedőt

Elektromobilitás – gyakori kérdések

Teljes mértékben elektromos megoldásaink