Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Az alacsonybelépésű fülke megkönnyíti a be- és kiszállást

Volvo FE

Járművezetők termelékenysége

Hogyan teheti termelékenyebbé járművezetőit? Fokozza a vezethetőséget. Gondoskodjon a fülkébe való könnyű beszállásról és a tiszta kilátásról. És biztosítson számukra innovatív, időtakarékos eszközöket, például erős hajtásláncot és nagyobb terhelhetőséget. A Volvo FE egy termelékenységfokozó gép.

Az I-Shift növeli a termelékenységet

I-Shift – az eddigi legokosabb sebességváltónk 

Egyszerű, megbízható és rendkívül hatékony – az I-Shift átalakította a fuvarozást. A járművezetők szeretik, mert nincs nehéz kuplungpedál, nem kell küzdeniük a váltókarral és minden fokozatváltás tökéletesen időzített. Emellett akár 5% üzemanyagot is megtakarít, így az üzemeltetők is szeretik.

Váltson I-Shift sebességváltóra

A Dynafleet maximalizálja termelékenységét

Dynafleet – maximalizálja termelékenységét 

Helyek, rakományok és szintek. Vezetési idők. A járművek állapota. Károsanyag-kibocsátási jelentések. Üzemanyag-fogyasztás. A Dynafleet valós idejű rálátást nyújt valamennyi teherautójának adataira – segítve a termelékenység maximalizálását és a nyereségesebb döntések meghozatalát.

Fedezze fel a Dynafleet szolgáltatásait

Legyen termelékenyebb

Beszéljen helyi Volvo Trucks kereskedőjével! Ők pontosan tudják, hogy miként tehetik olyan produktívvá Önt és tevékenységét, amennyire csak lehetséges.