Trucks

Üdvözöljük a munkahelyén!

A Volvo FE fülkéjének belseje

A Volvo FE fülkéje nagyszerű munkakörnyezetet kínál az elfoglalt városi szakemberek számára. Bármelyik fülkét is választja, a kényelmes fellépő megkönnyíti a beszállást. Ha pedig már bent van, a tágas belső tér és az átgondolt funkciók kiváló munkakörnyezetet biztosítanak.

Körkörös kilátás

Az alacsony vezetési pozíció, a méretes szélvédő és az ajtók kiegészítő ablakai jóvoltából nagyon közvetlen kapcsolatban lehet a jármű környezetével. A remek közeli és körkörös kilátás biztonságos városi autóvá teszi a Volvo FE-t.

Plusz ablakok és kilátás

Rendelje meg a Volvo FE-t az ajtók alsó részén és az ajtók mögött elhelyezett kiegészítő ablakokkal. Ezek tovább javítják a teherautóhoz közeli területre való rálátást.

Az alacsony belépésű fülke előnyei

A Volvo FE alacsony belépésű fülkéjét a gyakori indításokkal és megállásokkal járó műveletek – például a hulladékgyűjtés, a kiszállítás és az építőipari feladatok – zökkenőmentesebb elvégzésére terveztük. A kényelmesen alacsony belépési magasságnak és a 90 fokban akár 440 mm-ig nyíló ajtónak köszönhetően könnyedén be- és kiszállhat. Az eredmény a kisebb igénybevétel és fáradtság, valamint a jobb termelékenység.

Két vagy négy ülés?

Az alacsony belépésű fülke két változatban kapható. Az átjárható változat a teljes fülkében sík padlót és akár négy ülőhelyet kínál. Ha egy utas elég, létezik egy légrugós felfüggesztésű utasüléssel és motorsátorral ellátott változat is. Kiváló választás városi kiszállításokhoz és építőipari fuvarozáshoz.

Elhúzható utasoldali ajtó

Az alacsony belépésű fülke normál ajtóval vagy elhúzható utasoldali ajtóval is rendelhető. Az elhúzható ajtó széles nyílást és alacsony belépést biztosít, így nagy forgalomban biztonságosabbá és kényelmesebbé teszi a be- és kiszállást.

Ergonomikus gondolkodás

Műszerek, sebességváltó, kezelőszervek és tárolás. A Volvo FE teherautóban minden, ami a munkájához szükséges, pontosan ott található, ahol számít rá. Ez kevesebb mozdulatot jelent. Kevesebb stressz és igénybevétel. Így kezét a kormányon, szemét pedig a teherautó körül zajló eseményeken tarthatja.

Tökéletes ülés

A Volvo FE ergonomikus ülései tökéletes kényelmet biztosítanak, beépített fejtámlával és biztonsági övvel. A kárpitok anyaga kiválóan ellenáll a szennyeződéseknek. A vezető- és az utasülés egyaránt igény szerint állítható.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!