Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Élvezze az utat

Volvo FE fülkebelső

A kényelemben dolgozó járművezető hatékonyabb járművezető. Ezért minden eddiginél kifizetődőbbé tettük a Volvo FE-ben végzett munkát. A kényelmes fellépő megkönnyíti a beszállást. A fülke tágas belseje és jól eltalált jellemzői nyugodt hellyé varázsolják teherautóját, ahol igazán öröm dolgozni. Vizsgálja meg közelebbről!

Ergonomikus gondolkodás

Műszerek. Fokozatváltás. Kezelőszervek. Tárolás. A Volvo FE teherautóban minden, ami a munkájához szükséges pontosan ott található, ahol lennie kell, és könnyen el is érhető. Ez kevesebb mozdulatot jelent. Kevesebb stressz és igénybevétel. Így kezei több időt töltenek a kormánykeréken, tekintete pedig nem hagyja el az utat.

Négy fülkeméret

Négy különböző fülke közül választhat; ezek a nappali fülke, a rövid hálófülke, a hálófülke és az alacsonybelépésű fülke. A hálófülke a legtágasabb kivitel, amely tökéletes az olyan feladatokra, amikor pihenni kell a munkanapok során.

Tökéletes ülés

A Volvo FE ergonomikus ülései tökéletes kényelmet biztosítanak, masszív rögzítéssel, beépített fejtámlával és biztonsági övvel. A kárpitok anyaga kiválóan ellenáll a szennyeződéseknek. A vezető- és az utasülés egyaránt igény szerint állítható.

Vigyázzon a tisztaságra

A választható üléshuzatok megvédik a jármű eredeti kárpitozását és megkönnyítik a tisztítást. Ezek a Volvo által tervezett kiegészítők két színben kaphatók.

Rengeteg hely dolgainak

A műszerfalban. Az ajtókban. A feje fölött. Az ülések között. Nézzen körül a Volvo fülkéjében, és bőséges tárolóhelyeket találhat! Amelyeket továbbiakkal is bővíthet.

Finomhangolt 

360 fokos belső áttekintés

Lent a fülke belsejének interaktív áttekintését találja. Kattintson a szövegdobozokra a részletes információkért. Kattintson a „Teljes képernyő” gombra az élmény fokozásához. A bemutatott termékjellemzők és funkciók általános jellegűek, és eltérhetnek az Ön adott teherautójától!

Dolgozzon kényelemben

Tapasztalja meg első kézből az ergonomikus gondolkodást! Helyi Volvo Trucks kereskedője örömmel bemutatja Önnek a Volvo FE fülkéjét.