Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Világelső üzemanyag-takarékossági stratégiáink

Volvo FE

Üzemanyag-hatékonyság

Mivel minden csepp számít, világelső technológiákkal járunk az élen, innovatív szolgáltatásokat fejlesztettünk ki, és olyan szigorú üzemanyag-megtakarítási stratégiákat alkalmazunk, amelyek jelentősen befolyásolják üzleti eredményét.

Volvo FE üzemanyag-hatékonyság

Fedezze fel az adatok hatalmát

A Dynafleet és a járművezető-továbbképzés együttesen akár hétszázalékos üzemanyag-megtakarítást eredményezhetnek.

Dynafleet – kövesse nyomon üzemanyag-hatékonyságát

Ismerje meg intelligens flottakezelő rendszerünket! Kövesse nyomon teherautói és járművezetői teljesítményét valós időben, és tekintse meg az automatikusan generálódott üzemanyag-hatékonysági értékeléseket! Ezután végezzen összehasonlításokat, figyelje meg a trendeket és alkalmazzon jövedelmező, üzemanyagot megtakarító változásokat!

Fedezze fel a Dynafleet szolgáltatásait

Járművezető-továbbképzés – kis változtatások, nagy megtakarítások

Gazdaságos Vezetés tanfolyamunk segít a legtöbbet kihozni minden csepp üzemanyagból. Ez a jól bevált szisztematikus megközelítés a Volvo Trucks Járművezető-továbbképzési program részeként üzemanyag-hatékony vezetési szokásokat, valamint fenntartható, hosszú távú megtakarításokat alakít ki – és a Dynafleet jelentésekkel együtt a leghatékonyabb.

Volvo járművezető-továbbképzés

Induljon megfelelő lábbal

Az üzemanyag-fogyasztás kulcsát már a kezdeteknél megkapjuk. Helyi Volvo Trucks kereskedője az üzemanyag-megtakarítás szakértője. Miért ne kérne tőle segítséget?