Trucks

Beolvad

A Volvo FE fülke külseje

Kompakt, magabiztos és összetéveszthetetlenül Volvo – a Volvo FE tökéletesen illik az utcára. A jellegzetes V alakú lámpák, a nagy méretű ablakfelületek és az alacsony fülke mind azt mutatja, hogy ez egy városi környezetre tervezett Volvo teherautó.

Alacsony és kompakt

Jól látható, hogy a Volvo FE városi használatra készült. A fülke külső méretei kompaktak, és a vezetőfülke modelljétől függetlenül a járművezető pozíciója közel van az utcához. A vezetőülésben könnyen szemkontaktust tud teremteni a többi közlekedővel. Ha pedig még közelebb szeretne kerülni a földhöz, válasszon alacsony belépésű fülkét.

Milyen típusú fülkét szeretne?

Négy különböző fülkemodell közül választhat. Mindegyiknek megvan a maga előnye, attól függően, hogy igazán kompakt fülkét szeretne, nagyobb belső térre van szüksége, vagy nagyon alacsony belépésre vágyik.

Háromrészes lökhárító

Az innovatív lökhárító acél sarokelemekkel rendelkezik, amelyek kiemelkedő ütközésállóságot biztosítanak. Ha egy rész megsérül, könnyen kicserélhető.

Nagy méretű ablakfelületek

A Volvo FE összes fülkéje tágas ablakfelületeket kínál a kiváló kilátásért. Ha még tovább szeretné fokozni a közvetlen kilátást, Volvo FE-jét számos extra ablakkal is felszerelheti.

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!