Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×

Utcákra tervezve

VOLVO FE FÜLKE

Kompakt. Magabiztos. És büszke Volvo. A Volvo FE kiemelkedik a városi és áruterítő teherautók sorából. Áramvonalas fülkéjével, jellegzetes, V-alakú világításával és kiemelkedő biztonsági jellemzőivel pedig a legjobb minőségű járművek közé tartozik saját kategóriájában.

A családhoz tartozik

Finoman ívelt, aerodinamikus dizájn. A határozott vonalak és grafikák. A védjeggyé vált V formájú lámpák. Bár a Volvo FE kisebb, ám ez egyúttal agilitást és kis tömeget jelent – e két jellemzőt rendkívül nagyra értékelik a városok közelében végzett feladatok során. Ismerkedjen meg a Volvo családjának teljes jogú tagjával!

Megkülönböztető jegy

A tekintélyt parancsoló vas embléma a Volvo FE típuson magasra került a jármű elején, közel a járművezetőhöz. Ez hangsúlyozza, hogy a járművezető ügyel a sérülékeny közlekedőkre. Ettől a teherautó barátságosabb benyomást kelt a sűrű forgalomban.

Áramoljon a levegő

A Volvo FE finoman ívelt formaterve kedvező légellenállású – jobb rugalmasságot és üzemanyag-megtakarítást biztosítva. A jellegzetes méhsejt mintázatú elülső hűtőrács pedig hatékonyabb légáramlást tesz lehetővé, ami elősegíti a motor jobb hűtését és az utánkezelési folyamatot.

Tetőlégterelő

A tetőlégterelő csökkenti a légellenállást. A napellenzővel és az oldalsó légterelőkkel kombinálva pedig még jobb eredményt érhet el.

Háromrészes lökhárító

Az innovatív lökhárító acél sarokelemekkel rendelkezik, amelyek kiemelkedő ütközésállóságot biztosítanak. Ha egy rész megsérül, könnyen kicserélhető. Ez pedig alacsonyabb javítási költséget jelent Önnek.

Találja meg a tökéletes fülkét

360 fokos külső áttekintés

Lent a fülke interaktív áttekintését találja. Kattintson a dobozokra a részletes információkért. Kattintson a „Teljes képernyő” gombra az élmény fokozásához. A bemutatott termékjellemzők és funkciók általános jellegűek, és eltérhetnek az Ön adott teherautójától!

Válasszon több mint 650 szín közül! Mind környezetbarát.

Takarítson meg időt és pénzt azzal, hogy nem kell egy külön fényezőműhelybe mennie – kapja meg Volvo fülkéjét olyan színben, amilyenben szeretné! Válasszon több mint 650 szín, tónus és árnyalat közül! Ha pedig nem találja azt, amit keres, gyakorlatilag bármilyen színt kikeverünk Önnek.

Előzetest szeretne? Használja a lenti fülkeszínezőt!

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a számítógép monitora nem képes teljesen valósághűen visszaadni a színeket. Kérjük, a valós színmintákért látogasson el Volvo márkakereskedőjéhez! Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem minden szín érhető el valamennyi piacon és minden modell esetében. A kép a lehető legmagasabb szintű fényezéssel ellátott teherautót ábrázolja.

A fülkeszínező az értékesítési rendszerben elérhető összes színt tartalmazza. A normál fényezések közül sok elérhető egy felső színtelen lakkréteggel is. Ha nem találja az áhított színárnyalatot, kérjük, lépjen kapcsolatba Volvo kereskedőjével!

Álljon meg és csodálkozzon

Döntse el Ön, hogy a Volvo FE-e a legszebb áruterítő teherautó az utakon! Csak látogasson el helyi Volvo Trucks márkakereskedőjéhez!