Trucks

A fülkén kívül

Munka a Volvo FE körül

Ha a munkanapok nagy részét a fülkén kívül tölti, olyan teherautóra van szüksége, amely biztonságos és hatékony munkakörnyezetet biztosít, amikor a teherautó körül dolgozik. Vegye szemügyre közelebbről a Volvo FE néhány megoldását, amelyek lehetővé teszik ezt!

Könnyű beszállás

Függetlenül attól, hogy milyen fülkét használ, a Volvo FE-be könnyű beszállni és kiszállni belőle, amikor a teherautó körül dolgozik. Minél többször van erre szüksége egy műszak során, annál jobban értékelni fogja.

Férjen hozzá a felszereléshez

Szerelje fel Volvo FE-jét két különálló szerszámosládával a rakományrögzítő hevederek és egyéb, a vezetőfülkén kívüli munkavégzéshez szükséges felszerelések tárolására. A kisebb változat térfogata 55 liter, a nagyobbé pedig 125 liter.

Lássa el erővel berendezéseit

Volvo FE-jét elektromos árammal, gázzal vagy dízellel hajtja? Az üzemanyagtól függetlenül választhat mellékhajtásaink közül, hogy a szivattyúkhoz, billenő platókhoz, tömörítőkhöz, emelőkhöz vagy bármilyen más, a munka elvégzéséhez szükséges berendezéshez továbbítsa az erőt.

Az Ön szintjéhez

Válassza a légrugózást, ha különböző magasságokhoz kell alkalmazkodnia. Az elektronikus vezérlőrendszer (ECS) segítségével a műszerfalon található kapcsolók vagy egy vezérlődoboz használatával működtethető a légrugózás szintszabályzása. Így a rakodás könnyebb és gyorsabb lesz.

Különleges alkalmazásokhoz terveztük

Az alváz hozzáigazítható az olyan különleges alkalmazásokhoz, mint a hulladékszállítók, a tartálykocsik és a daruk. Az olyan részegységek, mint az üzemanyag- és az AdBlue-tartályok, áthelyezhetők az alváz optimalizálása érdekében.

Hajtásláncok

A fülkén kívüli levegő minősége és zajszintje a fülke körüli munkakörnyezet fontos része. A Volvo FE olyan hajtásláncokat kínál, amelyeket csendes, kipufogógáz-mentes elektromos, alacsony károsanyag-kibocsátású gáz-, vagy Euro 6 minősítésű dízelmotor hajt.

A Volvo FE hajtáslánca

Tökéletesen illik a fuvarozási szegmensekhez

Kérdése van?

Helyi Volvo Trucks kereskedője megadja a választ. Ugorjon be hozzá, hívja fel, vagy kérje meg, hogy látogassa meg Önt!