Trucks

Az újragyártott alkatrészekkel Volvo teherautója Volvo maradhat

Volvo Reman

Az Eredeti Volvo Alkatrészek nyújtotta megbízhatóság alacsonyabb áron és kevésbé környezetszennyező módon.

Megbízható. Tartós. Megfizethető.

Csak az eredeti Volvo alkatrészek felelnek meg a tőlünk elvárt magas minőségi követelményeknek. Minden részletében. A Volvo Reman a maximumot nyújtja. Mert ezek olyan Eredeti Volvo Alkatrészek, amelyeket eredeti állapotúra újítottak fel, és versenyképes áron szerezhetők be. Valójában az újragyártott alkatrészek minőségi követelményei pontosan megegyeznek a vadonatúj alkatrészekével. És ugyanaz a garancia érvényes rájuk.

Termékjellemzők és előnyök

  • Költséghatékonyabb, mint az új alkatrészek
  • Mindig a legfrissebb műszaki előírásoknak megfelelő
  • Ugyanazok a garanciális feltételek, mint az Eredeti Volvo Alkatrészekhez
  • A javításhoz képest kevesebb időt kell a szervizben tölteni
  • Ugyanolyan kiemelkedő minőség és teljesítmény, mint egy új alkatrésznél
  • Kisebb környezetkárosító hatás

Nézze meg, miként válnak a visszaküldött magok Volvo Reman alkatrészekké

Megismerheti, hogy az újragyártás során a visszaérkezett magok miként kelnek új életre Volvo Reman alkatrészként. 

A megfelelő választás a környezet szempontjából

Az új alkatrészek gyártásához képest a használt alkatrészek újragyártásához 85 százalékkal kevesebb anyag és 80 százalékkal kevesebb energia szükséges. Ez azt jelenti, hogy amikor a Volvo Remant választja, akkor nemcsak a tehergépkocsija szempontjából hoz helyes döntést, hanem a környezet szempontjából is.

Az Önnek szükséges alkatrészek

Volvo Reman alkatrészeink kínálata az egyik legkiterjedtebb a piacon. Mindent megtalálhat közöttük a befecskendezőktől, a vezérlőegységektől és tengelykapcsoló-készletektől a motorokig, sebességváltókig, turbófeltöltőkig és DPF-szűrőkig – olyan áron, amelyet nagyra értékel majd, és olyan minőségben, amelyben megbízhat.

Bevált. És újra ellenőrzött.

A minőségbiztosítás már akkor megkezdődik, amikor egy használt alkatrész visszajut hozzánk. Először szétszereljük, megtisztítjuk és alaposan átvizsgáljuk az összes alkatrészt. A csapágyakat, tömítéseket, keféket és hasonló részeket vadonatúj Eredeti Volvo alkatrészekre cseréljük. Az alkatrészeket a műszaki követelményeknek megfelelően megmunkáljuk, és a legújabb specifikációk alapján módosítjuk. Ezután újrateszteljük az összes Volvo Reman alkatrészt, és csak az alapos ellenőrzés után hagyhatják el a gyárat. Végül az alkatrészeket a Volvo szerelői beszerelik a Volvo műhelyeiben.

Forduljon értékesítőjéhez

A megfelelő alkatrész megtalálásától a teherautója karbantartásáig vagy javításáig az Ön helyi Volvo Trucks márkakereskedője szívesen segít. Hívjon minket – vagy még jobb, ha ellátogat hozzánk.