Volvo Trucks

MAGYARORSZÁG

×
Megbízható. Tartós. Megfizethető.

Megbízható. Tartós. Megfizethető.

Volvo Reman

Az Eredeti Volvo Alkatrészek nyújtotta megbízhatóság alacsonyabb áron és kevésbé környezetszennyező módon.

Garantált minőség

Csak az eredeti Volvo alkatrészek felelnek meg a tőlünk elvárt magas minőségi követelményeknek. Minden részletében. A Volvo Reman a maximumot nyújtja. Mert ezek olyan Eredeti Volvo Alkatrészek, amelyeket eredeti állapotúra újítottak fel, és versenyképes áron szerezhetők be. Valójában a minőség pontosan megegyezik a vadonatúj alkatrészek minőségével. És pontosan ugyanaz a garancia érvényes rájuk.

A megfelelő választás a környezet szempontjából

A megfelelő választás a környezet szempontjából

Az új alkatrészek gyártásával összehasonlítva a használt alkatrészek felújításához 85%-kal kevesebb anyagra és 80%-kal kevesebb energiára van szükség. Ez azt jelenti, hogy amikor a Volvo Remant választja, akkor nemcsak a tehergépkocsija szempontjából hoz helyes döntést, hanem a környezet szempontjából is.

Az Önnek szükséges alkatrészek

Az Önnek szükséges alkatrészek

Volvo Reman alkatrészeink kínálata az egyik legkiterjedtebb a piacon. Mindent megtalálhat közöttük a befecskendezőktől, a vezérlőegységektől és tengelykapcsoló-készletektől a motorokig, sebességváltókig, turbófeltöltőkig és DPF-szűrőkig – olyan áron, amelyet nagyra értékel majd, és olyan minőségben, amelyben megbízhat.

Bevált. És újra ellenőrzött.

Bevált. És újra ellenőrzött.

A minőségbiztosítás már akkor megkezdődik, amikor egy használt alkatrész visszajut hozzánk. Először szétszereljük, megtisztítjuk és alaposan átvizsgáljuk az összes alkatrészt. A csapágyakat, tömítéseket, keféket és hasonló részeket vadonatúj Eredeti Volvo alkatrészekre cseréljük. Az alkatrészeket a műszaki követelményeknek megfelelően megmunkáljuk, és a legújabb specifikációk alapján módosítjuk. Ezután újrateszteljük az összes Volvo Reman alkatrészt, és csak az alapos ellenőrzés után hagyhatják el a gyárat. Végül az alkatrészeket a Volvo szerelői beszerelik a Volvo műhelyeiben.

Forduljon értékesítőjéhez

A megfelelő alkatrész megtalálásától a teherautója karbantartásáig vagy javításáig az Ön helyi Volvo Trucks márkakereskedője szívesen segít. Hívjon minket – vagy még jobb, ha ellátogat hozzánk.