Trucks

×

Az újragyártott alkatrészekkel Volvo teherautója Volvo maradhat

Volvo Reman

Az Eredeti Volvo Alkatrészek nyújtotta megbízhatóság alacsonyabb áron és kevésbé környezetszennyező módon.

Megbízható. Tartós. Megfizethető.

Csak az eredeti Volvo alkatrészek felelnek meg a tőlünk elvárt magas minőségi követelményeknek. Minden részletében. A Volvo Reman a maximumot nyújtja. Mert ezek olyan Eredeti Volvo Alkatrészek, amelyeket eredeti állapotúra újítottak fel, és versenyképes áron szerezhetők be. Valójában az újragyártott alkatrészek minőségi követelményei pontosan megegyeznek a vadonatúj alkatrészekével. És ugyanaz a garancia érvényes rájuk.

Termékjellemzők és előnyök

  • Költséghatékonyabb, mint az új alkatrészek
  • Mindig a legfrissebb műszaki előírásoknak megfelelő
  • Ugyanazok a garanciális feltételek, mint az Eredeti Volvo Alkatrészekhez
  • A javításhoz képest kevesebb időt kell a szervizben tölteni
  • Ugyanolyan kiemelkedő minőség és teljesítmény, mint egy új alkatrésznél
  • Kisebb környezetkárosító hatás

Nézze meg, miként válnak a visszaküldött magok Volvo Reman alkatrészekké

Megismerheti, hogy az újragyártás során a visszaérkezett magok miként kelnek új életre Volvo Reman alkatrészként. 

A megfelelő választás a környezet szempontjából

Az új alkatrészek gyártásához képest a használt alkatrészek újragyártásához 85 százalékkal kevesebb anyag és 80 százalékkal kevesebb energia szükséges. Ez azt jelenti, hogy amikor a Volvo Remant választja, akkor nemcsak a tehergépkocsija szempontjából hoz helyes döntést, hanem a környezet szempontjából is.

Az Önnek szükséges alkatrészek

Volvo Reman alkatrészeink kínálata az egyik legkiterjedtebb a piacon. Mindent megtalálhat közöttük a befecskendezőktől, a vezérlőegységektől és tengelykapcsoló-készletektől a motorokig, sebességváltókig, turbófeltöltőkig és DPF-szűrőkig – olyan áron, amelyet nagyra értékel majd, és olyan minőségben, amelyben megbízhat.

Bevált. És újra ellenőrzött.

A minőségbiztosítás már akkor megkezdődik, amikor egy használt alkatrész visszajut hozzánk. Először szétszereljük, megtisztítjuk és alaposan átvizsgáljuk az összes alkatrészt. A csapágyakat, tömítéseket, keféket és hasonló részeket vadonatúj Eredeti Volvo alkatrészekre cseréljük. Az alkatrészeket a műszaki követelményeknek megfelelően megmunkáljuk, és a legújabb specifikációk alapján módosítjuk. Ezután újrateszteljük az összes Volvo Reman alkatrészt, és csak az alapos ellenőrzés után hagyhatják el a gyárat. Végül az alkatrészeket a Volvo szerelői beszerelik a Volvo műhelyeiben.

Forduljon értékesítőjéhez

A megfelelő alkatrész megtalálásától a teherautója karbantartásáig vagy javításáig az Ön helyi Volvo Trucks márkakereskedője szívesen segít. Hívjon minket – vagy még jobb, ha ellátogat hozzánk.